Beduin je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:07
muxa je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:00
A da ga svi stavite na block i ne diskutujete sa njim? Dosadio bi sam sebi vrlo brzo, a ovako ga samo hranite
Brate kunem se da sam ga blokiro jos davno i lika niti spominjem niti dozivljavam, da bi me sinoc opet citirao i provocirao, a onda se i u PP javlja. Zakleo sam se od sinoc, nakon ponovnih psovki i vrijedjanja porodice, da cu ga karat u bulju na svakom koraku dok mu supak ne utrne ili odj3be konacno sa nase teme.
Cak niti citam sta pise niti ista, ali nazalost kad te citira onda otvoris poruku.
A blokiran je i onaj njegov dupelizac sto ga bodri svaki post i kontrira vazda svima.
Sastali se ljigavci i teletabisi, pa orgijaju...
Jadu, zar ti onaj dupelizac (memaga izvini, samo citiram ovcu), zar ti on nije bio do neki dan ok lik a ja kontra?
Kakav paćenik od čovjeka, vrijedja ovdje od početka i priča kasnije da njega neko vrijedja...
Isto važi i za muxu, fantasistu, legend i sl.
Isti sklop mentalni bolesnici, zato se i razumijete!
Tuzlaci pravi momci su raja, a vas par otpada ljudskog roda i hinja nikad nije činilo normalnu gradsku raju iz TZ, nego šaku jadnika...
Skinite se meni više sa qrca, a skinite se i tim normalnim momcima koje prozivate.
Nećete ovdje orgijati i pišati po svakom normalnom, ja lično ću vam u privatnoj sve napisati što vas sljeduje, za svaki takav jadnički post.