Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- najrodjeniji
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
2.40 uzeo na zrinju na 50 ojriča pa šta bude, hvala vođi
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
-
- Kontakt:
Al kakav djon sudija ne dosudi stanicu prije sanse zrinjskog haha. Ova zvijezda uopste ne izgleda lose, samo da ih sudije ne upropaste i izdrze sa snagom
Sad ce savez reci 800 ljudi prisutno, a ustvari 8 je tu 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- prisonbreak
- Kontakt:
Koja posjeta u Vrapcicima 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
A otkad to neprijateljski vjetrovi pusu izmedju Celika i Veleza. Zar nije bilo sve prijateljski prije proslog vikenda? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da si vidio kišu malo prije tekme,tek bi se zaibretio

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šuti ba ovo je extra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Bio je prolom oblaka protiv Sarajeva

- najrodjeniji
- Kontakt:
Vas se nakon 6. kola ovoliko ne sakupi do kraja sezone, UKUPNO !prisonbreak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:07Bio je prolom oblaka protiv Sarajevaplus sad im ne pada kisa. A nije puna ni tribina koja je natkrivena.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- prisonbreak
- Kontakt:
Vi nikad u zivotu ne mozete na tekmi imati ni 6 holjada,ni 8, a tek 12 hiljada
vi kad pricate o posjeti, jw uzmem smijem se grohoto, smjesni ste, vjeruj.

Nije bolje ni na Bilinom nakon Sarajeva i Želje,realnoprisonbreak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:07Bio je prolom oblaka protiv Sarajevaplus sad im ne pada kisa. A nije puna ni tribina koja je natkrivena.

- RollingPaper
- Kontakt:
Kako ovaj Velež skupi 18 bodova 

Ne možeš porediti gradove koji su tu negdje po broju stanovniku a jedan od tih gradova ima 2 kluba,što ti automatski utiče na posjetu,da je situacija kao prije rata,kada je bio samo Velež,moglo bi se diskutovat na tu temuprisonbreak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:13Vi nikad u zivotu ne mozete na tekmi imati ni 6 holjada,ni 8, a tek 12 hiljadavi kad pricate o posjeti, jw uzmem smijem se grohoto, smjesni ste, vjeruj.

Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 02 nov 2019, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
#makedonac, nije, al njih trese euforija i ima ih milja, nas kad trese euforija ima nas 10-12 milja, to ti hocu reci.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Nemoj da čeprkam članke kad su se blokovi sa Bilinog polja odvaljivali. Da vam nije savez sredio stadion igrlai bi na Kamberoviću pred 200 ljudi, ako se ne bi ugasili do sad, a bi 99 postoprisonbreak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:13Vi nikad u zivotu ne mozete na tekmi imati ni 6 holjada,ni 8, a tek 12 hiljadavi kad pricate o posjeti, jw uzmem smijem se grohoto, smjesni ste, vjeruj.

Joj...kad se FGR i krezava sirotinja iz Cernobila stanu necemu ibretiti 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Razumijem ja sta ti zelis,reci,al je isto tako realnost,da se ta cifra skupi samo kad su Sarajevo i Zeljo,jer budem na tim tekmama... A i od tih 12000 imas ljude koji nisu iz Zenice,koji cijelu utakmicu šute,kako na zapadu tako i na istoku,jer navijaju za Zelju il Sarajevo... al da atmosfera bude top,to stojiprisonbreak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:17#makedonac, nije, al njih trese euforija i ima ih milja, nas kad trese euforija ima nas 10-12 milja, to ti hocu reci.

-
- Kontakt:
Sarajevski "el clasico" 10k, u grotlu BP 12k 

- prisonbreak
- Kontakt:
Nije nam savez sredio stadion, vec 70-80% radova je sredio GRAD!najrodjeniji je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:17Nemoj da čeprkam članke kad su se blokovi sa Bilinog polja odvaljivali. Da vam nije savez sredio stadion igrlai bi na Kamberoviću pred 200 ljudi, ako se ne bi ugasili do sad, a bi 99 postoprisonbreak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:13Vi nikad u zivotu ne mozete na tekmi imati ni 6 holjada,ni 8, a tek 12 hiljadavi kad pricate o posjeti, jw uzmem smijem se grohoto, smjesni ste, vjeruj.
Za protivnika kojeg vi skupite 8 hiljada Velež će skupiti 20, ako to kapacitet dozvoljava. Dakle dolazimo do zaključka da veličina jeste bitna
![]()
Trese vas euforija ima vas milja na terenu, bar da je natkrivena tribina puna,pa ok.
I da, nemate ni blizu navijacku bazu, opcenito na sve navijace mislim, ne na ultrase kao Celik, ima utjecaja sto je u Zenici samo Celik, al nemojte se dizati u nebesa s tim ciframa od 20 milja, kad vas najvise euforija tresla niste Vrapcice mogli napuniti.
- samoposteno
- Kontakt:
Ovo je vise nego dobra posjeta za mjesto od 3266 stanovnikanajrodjeniji je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:17Nemoj da čeprkam članke kad su se blokovi sa Bilinog polja odvaljivali. Da vam nije savez sredio stadion igrlai bi na Kamberoviću pred 200 ljudi, ako se ne bi ugasili do sad, a bi 99 postoprisonbreak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:13Vi nikad u zivotu ne mozete na tekmi imati ni 6 holjada,ni 8, a tek 12 hiljadavi kad pricate o posjeti, jw uzmem smijem se grohoto, smjesni ste, vjeruj.
Za protivnika kojeg vi skupite 8 hiljada Velež će skupiti 20, ako to kapacitet dozvoljava. Dakle dolazimo do zaključka da veličina jeste bitna
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.