Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta hocete cijeli vrapcici su na utakmici
- najrodjeniji
- Kontakt:
Eto nije vam savez sredio stadionprisonbreak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:20Nije nam savez sredio stadion, vec 70-80% radova je sredio GRAD!
Trese vas euforija ima vas milja na terenu, bar da je natkrivena tribina puna,pa ok.
I da, nemate ni blizu navijacku bazu, opcenito na sve navijace mislim, ne na ultrase kao Celik, ima utjecaja sto je u Zenici samo Celik, al nemojte se dizati u nebesa s tim ciframa od 20 milja, kad vas najvise euforija tresla niste Vrapcice mogli napuniti.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Bilino se nikad ne bi sredilo da nije bio načelnika rahmetli Husejina Smajlovića,koji je stao ispred grada i projekta i iz budzeta izdvajao sredstva za sve rekonstrukcije... Da se savez pitao sve ove godine bi igrali na Koševu a Uefa bi na zažmirila jer negdje se mora igrat,hajd eto sad ima Grbavica... Al da ne bi Smajlovića,nit bi se Bilino uradilo,ni Arena,Atletski stadion,Trening kamp,glavna magistrala kroz Zenicu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- samoposteno
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel moguce da se treci dan raspravljate s navijačima kluba koji se skoro ugasio i trebao po svim mogucim pravilima ispast iz lige, ali su misteriozno nagrađeni ostankom u ligi.
U zadnjih 10 godina, svaku sezonu imaju euforiju koja traje 3 domace utakmice
-
- Kontakt:
Liz liz komšiju svoga, tako trebatutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:27Jel moguce da se treci dan raspravljate s navijačima kluba koji se skoro ugasio i trebao po svim mogucim pravilima ispast iz lige, ali su misteriozno nagrađeni ostankom u ligi.

- samoposteno
- Kontakt:
Ocekuj da im uzmu stolice cim se lizuConvicts1988 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:29Liz liz komšiju svoga, tako trebatutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:27Jel moguce da se treci dan raspravljate s navijačima kluba koji se skoro ugasio i trebao po svim mogucim pravilima ispast iz lige, ali su misteriozno nagrađeni ostankom u ligi.
U zadnjih 10 godina, svaku sezonu imaju euforiju koja traje 3 domace utakmiceIma nade za suživot u Mostaruu
![]()

- najrodjeniji
- Kontakt:
Ne možeš se raspravljati s nekim dok mu pišaš u ustatutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:27Jel moguce da se treci dan raspravljate s navijačima kluba koji se skoro ugasio i trebao po svim mogucim pravilima ispast iz lige, ali su misteriozno nagrađeni ostankom u ligi.

Trebalo je samo skrinovat postove nakon 4 kola lige i sad ih podjeliti. Iduću sezonu molim dozvoljavanje posebne teme samo za bisere černobilaca, do i nakon polovine oktobra
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- prisonbreak
- Kontakt:
Hahahahahah savez. GRAD ZEBICA JE 70-80 % NOVCA ULOZIO ZA REKONSTRUKCIJU BILINOG! TACNIJE SMAJLOVIC! Bilo je i od saveza para, al puno vise od grada.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- najrodjeniji
- Kontakt:
Pusa komradsi
Jedno je bola biti u euforiji,ja sam znao da će se desiti pad,to sam im i govorio... Al brate nisi u pravu za Bilino da ga je savez renoviro od svojih para,grad Zenica 70 do 80% je izdvojio,zajedno s kantonom... pa savez nije ni trening kamp bio sposoban da napravi ni zemljiste da kupi... Smajlović im dao u Zenici besplatno zemljiste a uefa izgradila...najrodjeniji je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:31Ne možeš se raspravljati s nekim dok mu pišaš u ustatutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:27Jel moguce da se treci dan raspravljate s navijačima kluba koji se skoro ugasio i trebao po svim mogucim pravilima ispast iz lige, ali su misteriozno nagrađeni ostankom u ligi.
U zadnjih 10 godina, svaku sezonu imaju euforiju koja traje 3 domace utakmice![]()
![]()
![]()
Trebalo je samo skrinovat postove nakon 4 kola lige i sad ih podjeliti. Iduću sezonu molim dozvoljavanje posebne teme samo za bisere černobilaca, do i nakon polovine oktobra
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- najrodjeniji
- Kontakt:
Pa Savez preko UEFE, te pare su mogle otići bilo gdje drugo, isto ko što su od para namjenjenih Veležu močnici napravili stadion u Orašju ! Sad reci da ni to nije istina !? Zato černobilci ne mogu da ispadnu, previše se para utuklo u staion koji bi smećari ostavili da propadne. Ionako kad odeš na BP vidi se da nije ništa 10 godina rađeno na njemu !rishovski je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:39Jedno je bola biti u euforiji,ja sam znao da će se desiti pad,to sam im i govorio... Al brate nisi u pravu za Bilino da ga je savez renoviro od svojih para,grad Zenica 70 do 80% je izdvojio,zajedno s kantonom... pa savez nije ni trening kamp bio sposoban da napravi ni zemljiste da kupi... Smajlović im dao u Zenici besplatno zemljiste a uefa izgradila...najrodjeniji je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:31Ne možeš se raspravljati s nekim dok mu pišaš u ustatutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:27Jel moguce da se treci dan raspravljate s navijačima kluba koji se skoro ugasio i trebao po svim mogucim pravilima ispast iz lige, ali su misteriozno nagrađeni ostankom u ligi.
U zadnjih 10 godina, svaku sezonu imaju euforiju koja traje 3 domace utakmice![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Glupa ti priča legendo. Kakav liz, zbog cega..Convicts1988 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:29Liz liz komšiju svoga, tako trebatutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:27Jel moguce da se treci dan raspravljate s navijačima kluba koji se skoro ugasio i trebao po svim mogucim pravilima ispast iz lige, ali su misteriozno nagrađeni ostankom u ligi.
U zadnjih 10 godina, svaku sezonu imaju euforiju koja traje 3 domace utakmiceIma nade za suživot u Mostaruu
![]()
Jednostavno si ćorav pored zdravih očiju pa probas sad neke glupe fazone izvlacit. Jednostavno euforija klub. Treba vam se sve poklopit da dodjete 3 domace utakmice u sezoni u solidnom broju, da pokazete da vas ima.(gostovanja ne spominjem jer ne znam ni idete li) I istina to jako lijepo izgleda kad se skupite, al te dvi tri utakmice nisu mjerodavne da se upustate s nekim u rasprave o brojnosti i ozbiljnosti navijacke grupe(trenutno). I stajem ovde..osjecam da pricam s imaginarnim navijacima. Kae ispali, vec navijaci poceli trazit za kog ce sad navijat..kad vratise ih nitko ne zna zbog cega i onda euforicno izdominirali bh tifo scenu prve dvije domace utakmice.
Racunaj koliko nama ode na tampon zone i na te gluposti kad se igra na Grbavici. I ne moze vise od onih 11k za derbi na Grbavici.Convicts1988 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:43Ove dezone brt, najjača pisjeta je na Bp, na to mislim![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- najrodjeniji
- Kontakt:
Tačno ovaj Fajić može samo drugoligaškim ekipama zabit, ne znam kako je Čelik ostao nekažnjen
-
- Kontakt:
Dobro tampon zone na Grbavici, al ni na Koševu ne bude baš više,da se ne lažemo.
- samoposteno
- Kontakt:
Sta ces kad je covjek samo i igro sa vama protiv drugoligasa niste vi na premijer ligu ni naviklinajrodjeniji je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:46Tačno ovaj Fajić može samo drugoligaškim ekipama zabit, ne znam kako je Čelik ostao nekažnjen

U zadnje vrijeme ne bude vise. Mada, mislim da ce ovaj ili na proljece ako se bude igralo na Kosevu biti bolje nego proslih sezona. Sad je to losije nego prije.Convicts1988 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:47Dobro tampon zone na Grbavici, al ni na Koševu ne bude baš više,da se ne lažemo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.