"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Volio bih trofej iz vise razloga, previse je prilika ispustio od ovog comebacka. Izgubljena 2 finala na kraju prosle godine, upropastena US turneja u martu, izgubio finale Rima. Zakazao opet prije US Opena,a eto i Shanghaiju ispusio.
A drugo je svakako povratak samopouzdanja,a sta je bolje vec da dobijes jedno finale Mastersa protiv nekog od FEDAL dvojca. Msm prvo mjesto je svakako izgubljeno,ali pred pocetak sljedece sezone svaki dobijeni mec/naslov je zlata vrijedan.
Ako bi Rafa ispao, a Novak osvoji Parsi razlika prije Londona ce biti 640 bodova u korist Rafe, A ako Rafa udje u finale i izgubi od Novaka onda ce mu biti dovoljne 3 pobjede u grupi i osigurace prvo mjesto.
Kako god bice sad jako zanimljiv mec, ako Sapo bude na nivou od sinoc bice gusto
Joj ovih Federeroljubaca, smisao njihovog postojanja je da posmatraju meceve i navijaju da Djokovic ili Nadal izgube jer to ne odgovara Federeru, i onda dodju i kazu mi goat, a vecinu njegove karijere provedose u navijanju za dva najveca rivala jedan protiv drugog kad igraju u ovisnosti sta im odgovara. goat al u ku?cu...
Sto se tice Nadala, iskreno iznenadjan sam djelovao je dobro i zdravo izuzev tog problema sa stomakom mislim u mecu sa Wawrinkom ali odbijam da povjerujem da je rijec o nekom bjezanju jer Nadal bi plasmanom u finale imao u djepu br.1 na kraju godine i protiv Djokovica u finalu ne bi imao sta da izgubi. Stoga odbijam da povjerujem u neko bjezanje od Nole koji je istina u dvorani veliki favorit.