NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Neznam da li Trae ima potencijal da postigne nivo Lebrona, Hardena, Duranta, Davisa itd. Luka ima.
A Porzingis je jedan veliki narcis. Dok nije u prvom planu, ide k***obolja.
A Porzingis je jedan veliki narcis. Dok nije u prvom planu, ide k***obolja.
dobre guzove ima Belma
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta je smijesno,nije sramota da kekec bude 2.bek generacije

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
James Harden is the first player in NBA history to reach 50 3-pointers missed in his first five games of a season
Sa istoka će izaći Philla, gotovo sam siguran u to, ali zapad, ne pamtim kad je u nekoj konferenciji bila ovakva gužva.
Luka i Young su blagodat za NBA, sad za sad, Young mi je draži ali, mladi su i biće uživanje gledati ih u budućnosti
Luka i Young su blagodat za NBA, sad za sad, Young mi je draži ali, mladi su i biće uživanje gledati ih u budućnosti
Kako nekom Yoing moze bit drazi od naseg, europskog igraca s takvom skillom? Ne kontam
Luka je magija.
Luka je magija.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fino
#Punoljetstvo
Grevis jednostavno oduvijek ide kontra zdravog razuma i logike, njega vise nije tesko ni shvatit. Boston se s druge strane epski uvlaci u su.pak Grevisu i Alemu, da oni napisu da je nebo smedje, on bi se slozio.
Meni je Young najodvratniji igrac ikad u NBA ali...Cinjenica je da ce biti najbolji igrac lige za par godina.Doncic mu nece jos dugo parirati.
23
Neke yebu konstantni neuspjesi nasih sportista dok ostali iz bivse drzave dominiraju i onda dobijes ovog BosnjuBostona.
GOAT
Pa dobro kada je cinjenica da ce Young biti najbolji igrac lige za par godina eno britanske kladionice napisi opkladu dobices dobru kvotu i ulozi para i profitiraj vjerujem da bi ti dobro isplatili tako hrabru prognozu
GOAT
Pa dobro kada je cinjenica da ce Young biti najbolji igrac lige za par godina eno britanske kladionice napisi opkladu dobices dobru kvotu i ulozi para i profitiraj vjerujem da bi ti dobro isplatili tako hrabru prognozu

Zadnja izmjena: japa, dana/u 02 nov 2019, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
I sam znas da sam pionir kritikovanja Luke na ovom pdfu,tako da se tehnicki oni meni uvlace

#Punoljetstvo
Ne kockam,ja sam musliman.japa je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:21Neke yebu konstantni neuspjesi nasih sportista dok ostali iz bivse drzave dominiraju i onda dobijes ovog BosnjuBostona.
GOAT
Pa dobro kada je cinjenica da ce Young biti najbolji igrac lige za par godina eno britanske kladionice napisi opkladu dobices dobru kvotu i ulozi para i profitiraj vjerujem da biti dobro isplatili tako hrabru prognozu![]()
23
Influenser
nastavi li kako je poceo sezonu,drummond bi na kraju sezone sa samo 26 godina mogao biti u top 60 skakaca svih vremena
Ma nadjes neku rupu ko u onome islamskom bankarstvu dje ti daju kredi bez kamate jer nema kamate u islamu ali zato platis marzu (isto ili cak gore od kamate) dakle budi kreativan samo promjenis ime i sve mozeGOAT je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:24Ne kockam,ja sam musliman.japa je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:21Neke yebu konstantni neuspjesi nasih sportista dok ostali iz bivse drzave dominiraju i onda dobijes ovog BosnjuBostona.
GOAT
Pa dobro kada je cinjenica da ce Young biti najbolji igrac lige za par godina eno britanske kladionice napisi opkladu dobices dobru kvotu i ulozi para i profitiraj vjerujem da biti dobro isplatili tako hrabru prognozu![]()

Mislis Beogradjanin

btw ovaj japa je haos isfrustriran lik
Zadnja izmjena: Ziggs, dana/u 02 nov 2019, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Nije u tome stvar japa.Da nisam okrenut vjeri opet ne bi kockao jer rijetki su oni sto zive od toga.Mozda 5% kladionicara zivi od toga a ostali gube.japa je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:26Ma nadjes neku rupu ko u onome islamskom bankarstvu dje ti daju kredi bez kamate jer nema kamate u islamu ali zato platis marzu (isto ili cak gore od kamate) dakle budi kreativan samo promjenis ime i sve mozeGOAT je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:24Ne kockam,ja sam musliman.japa je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:21Neke yebu konstantni neuspjesi nasih sportista dok ostali iz bivse drzave dominiraju i onda dobijes ovog BosnjuBostona.
GOAT
Npr. recimo nemoj to nazvati kockanjev vec investiranjem i eto ga po islamu je moze
![]()
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.