ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Sad je najzanimlivije to da li ce igrati London.
-
- Kontakt:
https://www.quora.com/Approximately-how ... o-Federers
Link, slika i spisak koji najbolje pokazuju, koliki je Rafa šampion...
Ne postoji nijedan igrač na svijetu, koji bi postigao sve ovo uz ovolike patnje i povrede.
Yebeš br. 1, svakako on to i nije ganjao na max, jer da jest, igrao i druge turnire a ne zavisio od Pariza i WTF.
Yebeš WTF, oporavi se i idemo po AO aBd!
Vamos!
Link, slika i spisak koji najbolje pokazuju, koliki je Rafa šampion...

Ne postoji nijedan igrač na svijetu, koji bi postigao sve ovo uz ovolike patnje i povrede.

Yebeš br. 1, svakako on to i nije ganjao na max, jer da jest, igrao i druge turnire a ne zavisio od Pariza i WTF.

Yebeš WTF, oporavi se i idemo po AO aBd!
Vamos!

Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 02 nov 2019, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel se rafanovci idalje smijete finalu wimbya,e sad cete zbog tog ostat bez broja 1 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kao da je Rafa prvi put predao meč bez borbe u Parisu? Ima li neko podatak koliko je puta predavao mečeve bez borbe ili odustajao od turnira u Parisu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da je Bugarin prošao, igrao bi on ovo danas i bez ruku ako treba. 
#alibi

#alibi
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Rekao sam ja za tebe da si i ti hinja, nisam se prevario kad sam rekao.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:04Jel se rafanovci idalje smijete finalu wimbya,e sad cete zbog tog ostat bez broja 1![]()

Vidio sam šta si pisao po drugim forumima, tamo si pokazao svoje lice, sprdao se kako se Japa i ja svadjamo i pravio cirkus da drugi čitaju...
Samo jad i bijeda od ljudi mogu se radovati tudjoj nesreći i povredi.

Ja sam onda kudio Novaka jer je predao meč i odnio mi 1700KM, ali nikad nisam se radovao što se povrijedio, čak i kad mi je odnio 1700 KM, ne bi mi palo na kraj pameti!
Kakva ljiga moraš biti da se tome raduješ...
JEDNO JE SMIJATI SE PORAZU, A JEDNO SMIJATI SE POVREDI NEČIJOJ!
Fuj!

- BosniaBoston
- Kontakt:
Smijem se vama sto ste se radovali Fedexovom porazu,eto vam sad s tim ode i rafin no.1.Sto se tice povrede,brz oporavak.Ne smijem se Rafi nego njegovim fanovimanikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:09Rekao sam ja za tebe da si i ti hinja, nisam se prevario kad sam rekao.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:04Jel se rafanovci idalje smijete finalu wimbya,e sad cete zbog tog ostat bez broja 1![]()
![]()
Vidio sam šta si pisao po drugim forumima, tamo si pokazao svoje lice, sprdao se kako se Japa i ja svadjamo i pravio cirkus da drugi čitaju...
Samo jad i bijeda od ljudi mogu se radovati tudjoj nesreći i povredi.![]()
Ja sam onda kudio Novaka jer je predao meč i odnio mi 1700KM, ali nikad nisam se radovao što se povrijedio, čak i kad mi je odnio 1700 KM, ne bi mi palo na kraj pameti!
Fuj!![]()
![]()
#Punoljetstvo
Čim je saznao da je Srbin u finalu odmah se prepao.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:14Smijem se vama sto ste se radovali Fedexovom porazu,eto vam sad s tim ode i rafin no.1.Sto se tice povrede,brz oporavak.Ne smijem se Rafi nego njegovim fanovimanikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:09Rekao sam ja za tebe da si i ti hinja, nisam se prevario kad sam rekao.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:04Jel se rafanovci idalje smijete finalu wimbya,e sad cete zbog tog ostat bez broja 1![]()
![]()
Samo jad i bijeda od ljudi mogu se radovati tudjoj nesreći i povredi.![]()
Fuj!![]()
![]()
SVI RAFINI FANOVI, DA PONOVIM SVI su za tebe i tebi slične, jedna riječ: GOSPODA!
Ne trebaš mi objašnjavati, prošli put si isto tako objašnjavao, ja čitati majstore znam...
Koga boli qrac za br. 1, prvo njega ne zanima toliko očito a onda ni svakog od nas.
Da ti ponovim još jednom:
Za zajebanciju je kad Djokica dobije djeda na onaj način, to je za stoljetnog prcanja, ali podyebavati nekog jer se čovjek povrijedio, to je već za psihijatra...
P.S.
Čuj ovog navijača plastičnog kluba Olimpichka! Hahaha...
Neka ti je sine dragi Allah na pomoći, idi salij sebi stravu bolje ti je.
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 02 nov 2019, 17:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Da, to je to, i protiv Stana je imao problema s ovim trbušnim mišićem, a i ranije u sezoni.La lesión de Nadal es en el abdominal.
Vidjet ćemo dal će igrat London uopšte, ne sluti na dobro.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prestani nazivati forumaše ljigama, hinjama i slično, jedno je prozivati javne ličnosti a drugo forumaše, što je zabranjeno, posljednje upozorenje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ma kakvo bjezanje,to samo japa i ostali panjevi mogu pomisliti ...ok kad se zezamo naravno da nema govora o bjezanju...steta tog finala ali haj ...sad ce London da babuka naruzi sve ovo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:23Prestani nazivati forumaše ljigama, hinjama i slično, jedno je prozivati javne ličnosti a drugo forumaše, što je zabranjeno, posljednje upozorenje.
Ti izgleda samo reaguješ kad se ja svadjam sa Federerovcima?
Gdje si da reaguješ kad ovi što ih nazivam sprdaju se sa forumašima i pišu sve i svašta !?
Drug moj, to je licemjerno!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 02 nov 2019, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Da li se u Londonu i za pobjede u grupama dobijaju neki bodovi ili samo šampion 2000, finalista 1000 bodova itd.
Blue Train
-
- Kontakt:
200 za svaku pobjeduTrebinjac94 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:33Da li se u Londonu i za pobjede u grupama dobijaju neki bodovi ili samo šampion 2000, finalista 1000 bodova itd.
+ 400 za pobjedu u polufinalu
+ 500 za pobjedu u finalu...
Tako se računa druže.
@delinho
Delinho bratiću, sve znam, zayebancija je jedno a zloba i ovo što se piše i radi, skroz nešto drugo!
- Trebinjac94
- Kontakt:
Znači maksimalno 1500 sa svim pobjedama.nikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:36200 za svaku pobjeduTrebinjac94 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:33Da li se u Londonu i za pobjede u grupama dobijaju neki bodovi ili samo šampion 2000, finalista 1000 bodova itd.
Tako se računa druže.
Blue Train
-
- Kontakt:
Da, 1500.Trebinjac94 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:39Znači maksimalno 1500 sa svim pobjedama.nikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:36200 za svaku pobjeduTrebinjac94 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:33Da li se u Londonu i za pobjede u grupama dobijaju neki bodovi ili samo šampion 2000, finalista 1000 bodova itd.
Tako se računa druže.
- Trebinjac94
- Kontakt:
nikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:40Da, 1500.Trebinjac94 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:39Znači maksimalno 1500 sa svim pobjedama.nikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:36
200 za svaku pobjedu
Tako se računa druže.

Blue Train
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.