FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
De ba ljudi prvo da Niko ode
Nešto mi govori da će on još ostati
Nešto mi govori da će on još ostati
Thomas Müller - Fußballgott
On ako ovo prezivi onda Uli nije normalan, pogubljen totalno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ode Uli, ode ubleha. Jos Salihamidzic i Rumeni i dobro je. Svi su se oni pogubili, Uli i Rumeni nisu vise od tog posla.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Toliko novca uloženo u odbranu, da bi ta ista odbrana primila gol od bilo kojeg premijerligaša iz Bosne i Hercegovine.
Jedini koji je sretan sa ovom situacijom je Jurgen Klinsmann. Ljudi će zaboraviti kako je loš bio i Niko će biti upisan u historiju kao najgori trener koji je vodio Bayern.
Jerome, 31 godina, 76 utakmica za Elf, 295 utakmica za Bayern, preko 500 utakmica u karijeri i opet igračka inteligencija na nivou amatera iz Regionalliga.
Utakmica protiv osrednjeg kluba iz Engleske lige, u vidu Tottenhama je pokazao potencijal koji posjeduje Bayern. Taj potencijal Niko Kovač ne može razviti.
Jedini koji je sretan sa ovom situacijom je Jurgen Klinsmann. Ljudi će zaboraviti kako je loš bio i Niko će biti upisan u historiju kao najgori trener koji je vodio Bayern.
Jerome, 31 godina, 76 utakmica za Elf, 295 utakmica za Bayern, preko 500 utakmica u karijeri i opet igračka inteligencija na nivou amatera iz Regionalliga.
Utakmica protiv osrednjeg kluba iz Engleske lige, u vidu Tottenhama je pokazao potencijal koji posjeduje Bayern. Taj potencijal Niko Kovač ne može razviti.
Bolje sad kriza nego na proljece 
Zanimljivost Bl je postojana,Bayern nije 1. sta bi jos,sve zelje sa lagano ispunjavaju
Zanimljivost Bl je postojana,Bayern nije 1. sta bi jos,sve zelje sa lagano ispunjavaju
VOLIM BAYERN
Bravo za anketu, morat cu dosta razmisliti koga da odaberem. Mozda da se dodala i cetvrta opcija 4) svu trojicu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
**** nakon utakmice opet po igračima da su samo oni krivi za poraz, a da njegovo vođenje utakmice nema veze sa porazom.
Hajde dajte mu nogu više
Hajde dajte mu nogu više
Bayern@heart je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:48**** nakon utakmice opet po igračima da su samo oni krivi za poraz, a da njegovo vođenje utakmice nema veze sa porazom.
Hajde dajte mu nogu više
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dakle i kapiten kaže da ovo nije iznenađenje i da se ovo očekivalo vjerojatno i oni žele da ovaj gov.nar odleti sa klupeManuel Neuer: "This game shouldn't come as a huge surprise. It was expected." [ZDF]
Asked about his future.
Kovač: "I don't know about that. You probably know better. How should I know just after the game? My feeling is not important. Those who make the decisions are the ones that you should ask"
Uli dozovi se

Kovač: "I don't know about that. You probably know better. How should I know just after the game? My feeling is not important. Those who make the decisions are the ones that you should ask"
Uli dozovi se
Zadnji put kad smo primili 16 golova u 10 kola je bilo prije 11 godina u sezoni 2008/09 pod palicom još jednog vrsnog stratega Jurgena Klinsmanna.
U ponedeljak želim pročitati vijest da Niko Kovač više nije trener Bayerna.
U ponedeljak želim pročitati vijest da Niko Kovač više nije trener Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kovaču samo današnja utakmica nije toliki problem, problem je prošlih 5 i ova 6a dođe kao ona koja preliva čašu.
Prošle godine se u ovakvoj situaciji spasio, ali to je zato što je bio novi, pa mu se dalo još vremena da nešto još pokuša, i izvukao se na guzove i za nas i za njega je dobro završilo.
Međutim sada je situacija poprilično drukčija, već je ispucao sve metke i aseve iz rukava tako da ono što nije bilo poznato prije godinu poznato je sada a to je da on nema šta ponuditi, da je kao trener jako ograničen, a i ters kao čovjek. To ovaj put znaju i igrači te sigurno njegov motivacioni govor kao prošle godine u ovo doba neće imati snagu.
Mislim da je 90% bivši. Vjerovatno i već sutra bude objava. Zasluženo skroz, treba se prijateljski rastati, dao je sve od sebe. Ne mora značiti da će ovi igrači igrati nešto drukčije i sa novim trenerom. Ima tu slabog materijala dosta, ali sigurno da je Kovač došao do kraja, kada se izgubi hemija i energija onda se mora reagovati.
Na kraju mislim da će i sa novim trenerom teško ići jer je ekipa nebalansirana, jedino sreća pa Lewa igra u životnoj formi pa može i sam naprijed riješavati. Ali kako riješiti odbranu, kako riješiti Boatenga i Alabu.
I kako još definisati nedefinisane igrače na sredini terena.
LP zaboravite, ovaj tim nije kvalitetan za takav poduhvat, zašto to već ne želite vidjeti?
Prošle godine se u ovakvoj situaciji spasio, ali to je zato što je bio novi, pa mu se dalo još vremena da nešto još pokuša, i izvukao se na guzove i za nas i za njega je dobro završilo.
Međutim sada je situacija poprilično drukčija, već je ispucao sve metke i aseve iz rukava tako da ono što nije bilo poznato prije godinu poznato je sada a to je da on nema šta ponuditi, da je kao trener jako ograničen, a i ters kao čovjek. To ovaj put znaju i igrači te sigurno njegov motivacioni govor kao prošle godine u ovo doba neće imati snagu.
Mislim da je 90% bivši. Vjerovatno i već sutra bude objava. Zasluženo skroz, treba se prijateljski rastati, dao je sve od sebe. Ne mora značiti da će ovi igrači igrati nešto drukčije i sa novim trenerom. Ima tu slabog materijala dosta, ali sigurno da je Kovač došao do kraja, kada se izgubi hemija i energija onda se mora reagovati.
Na kraju mislim da će i sa novim trenerom teško ići jer je ekipa nebalansirana, jedino sreća pa Lewa igra u životnoj formi pa može i sam naprijed riješavati. Ali kako riješiti odbranu, kako riješiti Boatenga i Alabu.
I kako još definisati nedefinisane igrače na sredini terena.
LP zaboravite, ovaj tim nije kvalitetan za takav poduhvat, zašto to već ne želite vidjeti?
Boateng orastjerivač trenera, podmuklo pridobije njihovo povjerenje i onda im ga uvali
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dajte Ragnicka, barem kao prelazno rijesenje. Mourinho ili Allegri ni pod razno.
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Izgleda da je pragmaticar bivši
Sutrašnji trening na Säbener Straße zatvoren za navijače što se rijetko dešava nakon utakmice i prvog treninga. Dakle nešto se kuha. Kako kažu protiv Olympiacosa i BvB predvidi nas Hansi Flick i onda u toku reprezentativne pauze trebao bi neko doći novi na klupu.
Sutrašnji trening na Säbener Straße zatvoren za navijače što se rijetko dešava nakon utakmice i prvog treninga. Dakle nešto se kuha. Kako kažu protiv Olympiacosa i BvB predvidi nas Hansi Flick i onda u toku reprezentativne pauze trebao bi neko doći novi na klupu.
Daj Jozuna da izginemo
Allah je zaista najveći
The decision to cancel tomorrow's open training was taken to allow the players to work in peace. A decision about Niko Kovač's future is expected tomorrow. Karl-Heinz Rummenigge and Uli Hoeneß alone will decide [@Plettigoal]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.