FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
A jeboga dan
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
to sudija
Dabogda te zadesila Vilanovina sudbina, amin.
Pa po igri je trebao zavrsiti takmicenje jos u grupi, ko je gledao tekme zna da ga je sama sreca spasavala gdje se protivnik izmasi ko lud i onda mi zabijemo.
Bilo koga da izvuku, ako ovaj ostane onda cemo svakako da ispadnemo.
27.10.2020
podsjecas me na jednog forumasa s tim zeljama, HankMoody, jel ti on neki rodjak?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Guardiola od Bernarda, Sterlinga i Bruyna napravi top 10 igrace svijeta. Ovaj hajvan napravi igraca za bosansku Premijer Ligu.
@igrajlopte 🐦
Piramida radosti, još jedna u nizu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Yebi me ako ne bi prosjecan forumas imao ucinak jednak Valverdeovom u dosadasnjem dijelu sezone.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav seljački pogled pored aut linije 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šta si ono pisao Mokes dragi onda, ne kontaš kako neko može navijati kontra Barce?
Nešto se ne sjećam da sam pisao, de me podsjeti
Na kraju krajeva ne navijaš za Valverdea, Messija, već za Barcu, kakva god bila. Ako ti se ne sviđa imaš City
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Od Griezmanna, Suareza, Coutinha, Dembelea napravi igrace za bosanske Premier Lige
Prvu pijem da zapocne noc
drugu pijem jer nisi vise moj
trecu casu za ljubavi stare

drugu pijem jer nisi vise moj
trecu casu za ljubavi stare
@igrajlopte 🐦
E moj Mrave ja bi sam otisao
Ne kontam sta covjek vise pokusava, vidi se da nista ne ide, nema apsolutno nikakve kohezije u timu, niti jedne uigrane akcije, jedno veliko nistaaa
Kakva covjek imena ima, sve mu zivo doveli, jos htio i Neymara na ovo sve i ovako mu ekipa igra. Pa grijeh je dati ovakvu igracku njemu u ruke
Ne kontam sta covjek vise pokusava, vidi se da nista ne ide, nema apsolutno nikakve kohezije u timu, niti jedne uigrane akcije, jedno veliko nistaaa
Kakva covjek imena ima, sve mu zivo doveli, jos htio i Neymara na ovo sve i ovako mu ekipa igra. Pa grijeh je dati ovakvu igracku njemu u ruke
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ova trojica su mila maca za ovog gargamela. Niko od njih nije doživio blamaže u vidu Rome i Liverpolla, još ga pune Levante, haman i Sparta. Ejjj šta je Barca dočekala, Sparta ih satjera kao da picigena igraju. Da ne govorim šta je uradio od igrača pojedinačno, to svi vidimo, od Griezmanna napravio Krpića nebo ti nebesko.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovog gmaza bi odmah nakon Gargamela nogirao. The match was equal.Busquets: "There is little explanation... The match was equal. They hurt us in the second half."
FC Grizzlies
FC Grizzlies