Yebo te Husref, gledaj bolan Saraj'va sta ti je vise koji qrac hahahahahSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2019, 20:19To ne mijenja činjenicu da je Husref loš trener.ledesma je napisao/la: ↑02 nov 2019, 20:00Uzmi štrik, objesi se...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:59Kakva igra...
Ne znam kako cu ovo podnijeti u pm kad nemam koga kritikovat![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Rutinska utakmica. Prvi smo presli hiljadu bodova od kako se igra zajednicka liga. 1002 boda. Samo naprijed!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
ZNAČI SAMO DA PONOVIMO GRADIVO:

MEEEERSO! MEEEERSO! MEEEEEERSO! HEROJ!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoArmy88 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 20:27ZNAČI SAMO DA PONOVIMO GRADIVO:
MEEEERSO, MEEEERSO, MEEEEEERSO! HEROJ!![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja lijepog vikenda Allahu dragi.. još sutra da futavci kiksaju valjalo bi...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakva utakmica malog đokanovica, rame uz rame s ahmetovicem... koliko je bolji kad ima uz sebe ima malo bolje igrace.. mogu zamisliti sta bi rradio sa stanojem i oremusom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ako ovim tempom nastavi novi Cimirot!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra x na stadionu Charity Field.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Amin!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sad ih moramo nahajcat da ovakav pristup ponove protiv Radnika i nema problema.
Opet Hodžić Husu odgovara što mu ovaj prigovara na loš pas. Simpatično je kako se "časte" a niko nikom to ne uzima za zlo
Šta je s Letićem, nema ga ni na klupi danas?
Opet Hodžić Husu odgovara što mu ovaj prigovara na loš pas. Simpatično je kako se "časte" a niko nikom to ne uzima za zlo

Šta je s Letićem, nema ga ni na klupi danas?
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 02 nov 2019, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Radnik je uvijek nezgodan, a ove sezone i igraju odlicno.
Sa remijem iz Bijeljine sam zadovoljan.
Sa remijem iz Bijeljine sam zadovoljan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Zao mi i Benje Tatara kad nije stigao na onu loptu nije znao STA Ce od muke.Poce cupati i udarati stativu,pa onda mrezu pa uze flasu s vodom od golmana Sirokog baci je prema aut linije na zapadu....e ovo kad bude svaku tekmu,za ovo su placeni i ono hocu da gledam da svi ginu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Cuj Nam hoce autobus, pa nije loša investicija, nadam se da ce biti kvalitet i udobnost.
Bogami fin intervju, sve direktna pitanja.
Bogami fin intervju, sve direktna pitanja.
-
- Kontakt:

OZBILJNOST, ELEGANCIJA, KLASA!

mma_hz je napisao/la: ↑02 nov 2019, 20:44Zao mi i Benje Tatara kad nije stigao na onu loptu nije znao STA Ce od muke.Poce cupati i udarati stativu,pa onda mrezu pa uze flasu s vodom od golmana Sirokog baci je prema aut linije na zapadu....e ovo kad bude svaku tekmu,za ovo su placeni i ono hocu da gledam da svi ginu.
Mislim da su danas igraci uradili sve samo da vrate za ono nedavno. Ne moguce je da imaju voljni momenat protiv Radnika kao danas. Nadam se i tamo pobjedi ali bice dosta muke iako bod je ko kuca tamo. Imam osjecac da ce igraci tek na derbiju ponovit ovo zalaganje, ostale ce utakmice biti standardno mrtve..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Fin interviju sa Namom a i fino razmisljanje Nama
Amin da ostvari sve sto je rekao
Amin da ostvari sve sto je rekao
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Prosječan premijerligaski trener, ne bas osebujnog fonda riječi. A koji nadopunjuje psovkama i frazama "sta je tu je" kad mu igraca pogode sa tribina ili kada ga protivnički trener nadmudri. Na čelu vjerovatno jedinog organizovanog kluba u drzavi sa ponajboljim individualcuma. Koji ima drskost da se nosi sa pritiskom vođenja Sarajeva sto ga održava na klupi. Koji će dalje ostati na klupi bez obzira kakvi rezultati budu bar do kraja sezone. Upravo zbog toga sto je sada Sarajevo malo ozbiljniji klub, što automatski znači da nema smjenjivanja trenera nakon prvog ozbiljnijeg kiksa kao u ostalim bosanskim klubovima i hrvatskim klubom Zrinjskim. Ukratko o Husrefu. Postujem sve koji se ne slažu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2019, 20:19To ne mijenja činjenicu da je Husref loš trener.ledesma je napisao/la: ↑02 nov 2019, 20:00Uzmi štrik, objesi se...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:59Kakva igra...
Ne znam kako cu ovo podnijeti u pm kad nemam koga kritikovat![]()
Peres Osmanhodzicu,imas temu Husref tamo pisi.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Sta kaze Nam , niko iz saveza da se sastane sa njim , ne krivim ni savez , nego ove nase Sabrinu i ostale sto ne dogovore sastanak , pa da se vidi oko stadiona .... Nam je vec naredio da se nadje Bus i ostale stvari ...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Dave, Google Adsense [Bot], jurisicduska, Konzerva, Noke995, rimljanin90, stokastoka23, Vanja8, Varijantas8, ŠTA_JE i 74 gosta.