Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 15 nov 2010, 23:09

Mandrak je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Kad sam se ja to miješo u tvoje postove, nisam prismrdio na temu Barcelone ne pamtim, a vi ste svako malo ovdje i usput stignete nas fino počastim uvredama.
A kad sam ja to tebe licno vrijeđao, Boga ti?? :o :shock: kad sam ti šta pogrdno napisao ili nešto opsovao?? kako cu te vrijeđati kad te i ne znam :?: šta te imam vrijeđati, nije to moj nivo.
Licemjeren i dvoličan, par postova unazad, kako ti možeš znat da sam ja licemjeran i dvoličan kad me i ne poznaješ.Skačeš sam sebi u usta.

@legenda reala
A ja ti samo govorim da nije najgori, da ima i gorih, i kao što rekoh on je treći napadač i bio je dosta koristan prošle sezone.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 23:12

Pa reaguješ na moje postove, a držiš jezik za zubima ko miš kad Paja kenja i smara temu svojim preseravanjima.
Šta je to drugo nego dvolicnost?' moramo nazvati stvari pravi imenom...popravi se, budi dosljedan prema svima kad je spam u pitanju, pa te necu tako nazivati.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 nov 2010, 23:12

Bosco je napisao/la:
@legenda reala
A ja ti samo govorim da nije najgori, da ima i gorih, i kao što rekoh on je treći napadač i bio je dosta koristan prošle sezone.
ma neću više da se svađam pogotovo sa tobom ,ti si dobar već sam ti rekao ,hajmo mi na kakvu drugu temu ova ne valja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 nov 2010, 23:18

Mandrak je napisao/la:Pa reaguješ na moje postove, a držiš jezik za zubima ko miš kad Paja kenja i smara temu svojim preseravanjima.
Šta je to drugo nego dvolicnost?' moramo nazvati stvari pravi imenom...popravi se, budi dosljedan prema svima kad je spam u pitanju, pa te necu tako nazivati.
Danas kad se raspravljalo uopšte nisam bio tu i propustio sam većinu rasprave i inače kad je u pitanju Arsenal trudim se da sudjelujem što više jer ipak Arenal najviše pratim i uglavnom sam dosljedan sebi, isti sam čovjek s istim stavovima od prvog dana odkad sam ovdje. I alje ću biti iskren pa reći da ne volim Barcelonu, ali igrom slučaja 3 moja najbolja prijatelja s kojima sam drug otkad znam za sebe su navijači Barcelone tako da em što me oni prcaju em vi ovdje stalno serete da izvineš. Normalno da ću prije ili kasnije malo poludit i početi se raspravljati. ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 23:20

Bosco je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Pa reaguješ na moje postove, a držiš jezik za zubima ko miš kad Paja kenja i smara temu svojim preseravanjima.
Danas kad se raspravljalo uopšte nisam bio tu i propustio sam većinu rasprave i inače kad je u pitanju Arsenal trudim se da sudjelujem što više jer ipak Arenal najviše pratim i uglavnom sam dosljedan sebi, isti sam čovjek s istim stavovima od prvog dana odkad sam ovdje. I alje ću biti iskren pa reći da ne volim Barcelonu, ali igrom slučaja 3 moja najbolja prijatelja s kojima sam drug otkad znam za sebe su navijači Barcelone tako da em što me oni prcaju em vi ovdje stalno serete da izvineš. Normalno da ću prije ili kasnije malo poludit i početi se raspravljati. ;)
A što si Barcu a i njene navijace nazivao (tacnije vrijeđao) bjednicima i ciganima?? da te podsjetim ,to si pisao na ovom forumu (na temi Barcelona)...šta kažeš na to??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2010, 23:22

@Bosco
Isto kao kad ti meni kažeš da je Šehić rupa i Sarajevski seljačić, a ne znaš ga, jeli tako? Sad ti smeta što tebe Mandrak ocjenjuje, a ne zna te?

Ja Šehića gledam od početka njegove karijere, ne sjećam se više ni sam koliko sam utakmica gledao u kojima je on branio i ti onda znaš bolje od mene(nas) koji ga pratimo od kad je prvi put došao ne trening Željezničara kao klinac.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 nov 2010, 23:23

Bjednicima i ciganima ? Ne bih rekao, ali istina je da sam vas provocirao i nazivao cuntaloncima, a možda su mi se ove dvije riječi našle tu, mada sumnjam. Već sam reko da sam vas provocirao ko što ste i vi vrlo često nas i šta sad, jel se možda trebam izvinut nekome, ako ti misliš da trebam otići ću na teme Barce javno vam se izvinuti. Hoćel ti tad srce bit na mjestu ?

@Virtu4l
Za razliku od Mandraka i ja sam gledao Šehića u par navrata uživo i slušao neke njegove izjave. On vjerovatno nije sarajevski seljačić, to sam samo rekao jer mi je krivo da se favorizira lošiji golman od Jasmina Burića od strane Sušića u reprezentaciji. I to sam rekao jer sam opet bio iznerviram nekim provalama na ovoj temi.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 23:27

Bijedi i ciganski katalonski klub, to su bila ta tvoja etiketiranja svojevremeno na onoj temi.
Ne trebaš se ti izvinjavati nikome - to niko od tebe i ne traži, ali ne trebaš ni da glumiš dežurnog moralistu i drugima da spocitavas sta i kako da pisu na ovoj temi.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 nov 2010, 23:31

kad vec spamate da se pridruzim, svaki klub koji pokusava uzeti igraca na nacin na koji pokusava barca je bijedan klub, i navijaci koji podrzavaju takav nacin su bijednici... nick nije los igrac, on se cesto zna zapetljat, izgleda ruzno kad vodi loptu, ne dribla dobro, ALI ima jednu prednostu i u odnosu na higuaina i druge, daje golove kad je bitno, samo da napomenem da je prosle sezone dao 5-6 golova u 85+ minuti, i to su vecina bili za pobjedu, da je sezonu prije te dao dinamu kijevu odlican gol(doduse ustopao rukom) isto tako u 80 i nekoj minuti za pobjedu(a arsenal se bas tu utakmicu mucio i trebalo je za prolaza) onda imate one dvije utakmice protiv portugala, bas kad je trebalo davao je golove, po ovome se da zakljuciti da on nije los, cak protiv velikih ekipa i u vaznim trenutcima mu ne treba puno sansi, isto dokaz prosla sezona(tih 5-6 golova) pa portugal oba puta, ali isto tako zna zasrati da je to smijesno... sve u svemu tek ima 22 godine treci je napadac i za treceg je odlican :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 nov 2010, 23:31

Mandrak je napisao/la:Bijedi i ciganski katalonski klub, to su bila ta tvoja etiketiranja svojevremeno na onoj temi.
Ne trebaš se ti izvinjavati nikome - to niko od tebe i ne traži, ali ne trebaš ni da glumiš dežurnog moralistu i drugima da spocitavas sta i kako da pisu na ovoj temi.
A kome ja to spočitavam kako da se piše na ovoj temi, isto kad se pisalo na temi Barcelone sve i svašta pa su Romario,Andres & Co. nama spočitavali kako da se piše tamo, a prije toga podhebavali sve redom ovdje, jesu li i oni lažni moralisti i dvolični ?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 23:35

e2_ze je napisao/la:kad vec spamate da se pridruzim, svaki klub koji pokusava uzeti igraca na nacin na koji pokusava barca je bijedan klub, i navijaci koji podrzavaju takav nacin su bijednici... nick nije los igrac, on se cesto zna zapetljat, izgleda ruzno kad vodi loptu, ne dribla dobro, ALI ima jednu prednostu i u odnosu na higuaina i druge, daje golove kad je bitno, samo da napomenem da je prosle sezone dao 5-6 golova u 85+ minuti, i to su vecina bili za pobjedu, da je sezonu prije te dao dinamu kijevu odlican gol(doduse ustopao rukom) isto tako u 80 i nekoj minuti za pobjedu(a arsenal se bas tu utakmicu mucio i trebalo je za prolaza) onda imate one dvije utakmice protiv portugala, bas kad je trebalo davao je golove, po ovome se da zakljuciti da on nije los, cak protiv velikih ekipa i u vaznim trenutcima mu ne treba puno sansi, isto dokaz prosla sezona(tih 5-6 golova) pa portugal oba puta, ali isto tako zna zasrati da je to smijesno... sve u svemu tek ima 22 godine treci je napadac i za treceg je odlican :)
Evo Bosco, o tome ti je pricam....covjek me otvoreno i svijetla obraza naziva ciganom.
OK, nema problema...može mu se, njegova kultura i njegov odgoj...ali gdje si tad da reaguješ sa moralom??

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 nov 2010, 23:37

Mandrak je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:kad vec spamate da se pridruzim, svaki klub koji pokusava uzeti igraca na nacin na koji pokusava barca je bijedan klub, i navijaci koji podrzavaju takav nacin su bijednici... nick nije los igrac, on se cesto zna zapetljat, izgleda ruzno kad vodi loptu, ne dribla dobro, ALI ima jednu prednostu i u odnosu na higuaina i druge, daje golove kad je bitno, samo da napomenem da je prosle sezone dao 5-6 golova u 85+ minuti, i to su vecina bili za pobjedu, da je sezonu prije te dao dinamu kijevu odlican gol(doduse ustopao rukom) isto tako u 80 i nekoj minuti za pobjedu(a arsenal se bas tu utakmicu mucio i trebalo je za prolaza) onda imate one dvije utakmice protiv portugala, bas kad je trebalo davao je golove, po ovome se da zakljuciti da on nije los, cak protiv velikih ekipa i u vaznim trenutcima mu ne treba puno sansi, isto dokaz prosla sezona(tih 5-6 golova) pa portugal oba puta, ali isto tako zna zasrati da je to smijesno... sve u svemu tek ima 22 godine treci je napadac i za treceg je odlican :)
Evo Bosco, o tome ti je pricam....covjek me otvoreno i svijetla obraza naziva ciganom.
OK, nema problema...može mu se, njegova kultura i njegov odgoj...ali gdje si tad da raguješ sa moralom??
covjek te nije otvoreno nazvao ciganom(to je ipak uvreda za cigane) nego bijednikom UKOLIKO podrzavas nacin ostvarivanja transfera FCB.... mrzim kad ovako ne citaju a onda odgovaraju( i meni se par puta desilo :mrgreen: :mrgreen: ) drugih dodirnih tacki sa barcom ja nemam niti zelim da imam, samo me ove price sa DNK-a fazonima, sa onim gdje on pripada i gdje hoce nerviraju...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 nov 2010, 23:38

Što bi ja reagovao kad su se vrlo često takve uvrede i nama pripisivale ? Možda ne od strane tebe, ali prečešljaj malo Barcinu temu i svašta ćeš vidjet. Fakat da ovo nije lijepo vidjet, ali mi nismo počeli prvo, zapravo ne znam, možda je Paja počeo prvi, a vi umjesto da se obrušite na njega vi ste radi njega počeli vrijeđat sve navijače Arsenala.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 23:39

Pa naravno, ja sam bjednik što gotivim i simpatišem Barcu...ujedno ja se i pitam za te transfere, ja sam plasirao tu pricu oko DNK itd itd....najlakše je tako, nazvati forumaše bjednicima....nek si ti fin i bogat ,rodila te majka tako finog.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 nov 2010, 23:44

Mandrak je napisao/la:Pa naravno, ja sam bjednik što gotivim i simpatišem Barcu...ujedno ja se i pitam za te transfere, ja sam plasirao tu pricu oko DNK itd itd....najlakše je tako, nazvati forumaše bjednicima....nek si ti fin i bogat ,rodila te majka tako finog.
haj mi nadji Boga ti gdje sam ja napisao da si bijednik ZATO sto navijas za barcu, ne nisam nigdje... ne sudim ljude po boji koze,nacionalnosti,vjeri niti cak po klubovima za koje navijaju, bosco me zna pa neka potvrdi ako hoce... ja tebe licno nigdje nisam nazvao bijednikom, ali one navijace koji podrzavaju takav nacin transfera, a lazes ako kazes da takvih nema, isto tako tipovi poput xavia,puyola i ko vec nije dao izjavu su za mene bijedni, samo zbog takvih izjava, ni zbog cega drugog, svaka tebi cast ako ti osudjujes pricu sa dnk, i jos mnoge druge koje su proizasle, iz te propagande, jer se drugacije i ne moze nazvati... ne bih ja ni imao problema da cesc ode u barcu, ako zeli, i naravno ako barca ima para, i ako ga AW zeli prodati, a sva ova medijska sranja su pretjerana, jer izgleda svi najmanje igraju fudbala...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 23:49

Ma pustiti te igrace...sta ti imas sa njima...zbog fabregasa,puyola Wengera, ovog-onog ti si u stanju vrijeđati kolektivno sve simpatizere Barce :o :shock: pa to nije normalno...nije ti fabregas rod ili neki jaran, niti si ti njemu nekakav advokat, niti te placa da ga zastupas.. pa da moras nazivate druge bjednicima...previše uzimaš ka srcu sve to...znas koliko njih (te igrace i uprave klubova) boli neka stvar sta se pise na nekakvog bosanskom ss.ba forumu.
Svađas se sa drugima oko stvari za koje se apsolutno nista ne pitas, niti koga interesuje tvoje misljenje.
Ako se dogovore zavrsice, kao i svaki drugi transfer, ako ne -nikom nista i vozdra...bezveze raja sve to licno dozivljava.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 nov 2010, 23:52

Ljudi e2_ze ili Edvin vam je čovjek i po i imam tu sreću da ga poznajem jer zajedno pravimo neka druženja i okupljanja. Vi stvarno ne shvatate da mi samo branimo svoj klub, vi ste se prvi uzdiglu i počeli nas gledat s visoka tako da ste probudili bijes ne samo kod Arsenalovaca nego i ostalih. I jel dosta više rasprave, eto zaključak je da smo Edvin i ja licemjerni i dvolični, a svi ostali navijači Barce su cvjećke i dobri ljudi. Kraj rasprave !

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 nov 2010, 23:53

jos jednom ti kazem, ne vrijedjam sve navijace, nego mi idu na zivce ti takvi navijaci i takvi klubovi, ja volim gledati fudbal, i nije zanimljivo ako se unaprijed zna da ce se npr u la ligi rmd i fcb boriti za titulu samo, ili ako se znaju svi polufinalisti lige prvaka, ja sam protiv modernog fudbala... jos jedna stvar, sta vama dodje paja pa se toliko uzrujate zbog njegovih izjava????

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 nov 2010, 23:55

e2_ze je napisao/la:jos jednom ti kazem, ne vrijedjam sve navijace, nego mi idu na zivce ti takvi navijaci i takvi klubovi, ja volim gledati fudbal, i nije zanimljivo ako se unaprijed zna da ce se npr u la ligi rmd i fcb boriti za titulu samo, ili ako se znaju svi polufinalisti lige prvaka, ja sam protiv modernog fudbala... jos jedna stvar, sta vama dodje paja pa se toliko uzrujate zbog njegovih izjava????
A sta vama dođe Paja ,pa ste toliko fascinirani i opcinjenima njegovim izjavama da ga smatrate najboljim poznavaocem fudbala na forumu (ovo si ti pisao skoro)?? pa cime vas toliko zaduži? frajer lupa gluposti ,a vi i dalje pljescete i aplaudirate....klovna obicnog obozavate :o :shock: nevjerovatno.
Ali dosta za veceras, nema smisla vise.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 15 nov 2010, 23:59

Mandrak je napisao/la: A sta vama dođe Paja ,pa ste toliko fascinirani i opcinjenima njegovim izjavama da ga smatrate najboljim poznavaocem fudbala na forumu (ovo si ti pisao skoro)?? pa cime vas toliko zaduži? frajer lupa gluposti ,a vi i dalje pljescete i aplaudirate....klovna obicnog obozavate :o :shock: nevjerovatno.
Ali dosta za veceras, nema smisla vise.
pa zar nisi primjetio, ja gunners i bosco smo dobri medjusobno, i samo vas zafrkajem tako podrzavanjem paje... uostalom ako oduzmes svu tu ludost koju ima, lik ipak zna nesto o fudbalu, realno, samo sto je malo lud sa dominacijom XD

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []