FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rahmane ljubi te brat!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma yebo bod, ništa to. Samo pobjeda.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma kad bismo mi igrali srazmjerno kvalitetu odrađenih gostovanja, ne bismo boda gubili nigdje...
Navijači će svakako otić i navijat 90 minuta, samo igračima treba ovakav pristup. Samo jaka motivacija, evo kako su noćas grizli, cijelu tekmu kao da igramo s 5 igrača više, ubice se vidjele nisu. Kad bi neko našim igračima pokazivao najgore što smo doživjeli sa svakom premijerligaškom ekipom...
Treba zaposlit lika samo da pravi motivacione klipove pred svako kolo.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Svaka cast na borbenosti.
Da smo kojim slucajem izgubili, opozicija bi rekla "kako dobro ustimani termin razgovora sa Namom da se oci namazu"...
Nam zeli vlasnistvo nad zemljom, onda, izgleda od koseva nista, mozda je i u pravu...
Da smo kojim slucajem izgubili, opozicija bi rekla "kako dobro ustimani termin razgovora sa Namom da se oci namazu"...
Nam zeli vlasnistvo nad zemljom, onda, izgleda od koseva nista, mozda je i u pravu...
Ma nije frajer blecak sekunde, konta kako podici vrijednost svoje investicije...das klubu nekretnine....Pitaristok je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:28Svaka cast na borbenosti.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobro je bilo cekanje Ahme, ko nije ne zna sta je propustio. Svaka cast, ponosan na sve vas. Mi smo Sarajevo.Osttribine je napisao/la: ↑02 nov 2019, 21:11Strasna utakmica nasih momaka danas, bas su bili nalozeni maksimalno, zasluzena pobjeda koja je kako rece i Hebib mogla biti i ubjedljivija ali sta je tu je. Samo kakvog napadaca u Ahmetovicu imamo nije normalno, pravi profesionalac od glave do pete, cekali smo ga deset minuta nakon tekme i davanja intervjua pa opet "standing ovation" sa Istoka. Drago mi je i zbog malog Kovacevica danas jer je skinuo fkt dva zicera Širokom, nadam se da ce mu to podici samopouzdanje pred naredne teske utakmice.
Kakva je energija bila na stadionu nije moglo drugacije vec samo pobjeda.
Jedini vrijedan kritike danas je Milanovic, serem mu se na kopacke.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Osim nekih sentimentalnih stvari, od Koševa nemamo ništa. Evo, večerašnjih cca 5 milja je na Koševu je jedva 15% kapaciteta stadiona, plus tribine predaleko od terena. Zamisli da imaš stadion gdje ti je večerašnjih 5 milja nekih 40% kapaciteta, još da si odmah uz teren. Pa bila bi atmosfera tri puta bolja. Ne znam što se toliko bježi od Butmira, za raju van Sarajeva (kojih je sigurno barem trećina onih redovnih na stadionu), Butmir je 100 puta bolja opcija, zaobiđeš Vogošću i s autoputa silaziš na stadion. Za raju iz grada, isti qrac je dovuć se do Koševa il doći do Butmira. Još su najveće baze navijača niže od Marindvora. Nisu 1970te da Vratnik i Bistrik hrle na stadion, danas najviše raje dolazi iz NG ili NS.Pitaristok je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:28Svaka cast na borbenosti.
Da je kako Otoku izganjat. Sve je bolje od Koseva. Butmir ne znam koliko je pametno.skoroalen je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:36Osim nekih sentimentalnih stvari, od Koševa nemamo ništa. Evo, večerašnjih cca 5 milja je na Koševu je jedva 15% kapaciteta stadiona, plus tribine predaleko od terena. Zamisli da imaš stadion gdje ti je večerašnjih 5 milja nekih 40% kapaciteta, još da si odmah uz teren. Pa bila bi atmosfera tri puta bolja. Ne znam što se toliko bježi od Butmira, za raju van Sarajeva (kojih je sigurno barem trećina onih redovnih na stadionu), Butmir je 100 puta bolja opcija, zaobiđeš Vogošću i s autoputa silaziš na stadion. Za raju iz grada, isti qrac je dovuć se do Koševa il doći do Butmira. Još su najveće baze navijača niže od Marindvora. Nisu 1970te da Vratnik i Bistrik hrle na stadion, danas najviše raje dolazi iz NG ili NS.Pitaristok je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:28Svaka cast na borbenosti.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- Osttribine
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:36Osim nekih sentimentalnih stvari, od Koševa nemamo ništa. Evo, večerašnjih cca 5 milja je na Koševu je jedva 15% kapaciteta stadiona, plus tribine predaleko od terena. Zamisli da imaš stadion gdje ti je večerašnjih 5 milja nekih 40% kapaciteta, još da si odmah uz teren. Pa bila bi atmosfera tri puta bolja. Ne znam što se toliko bježi od Butmira, za raju van Sarajeva (kojih je sigurno barem trećina onih redovnih na stadionu), Butmir je 100 puta bolja opcija, zaobiđeš Vogošću i s autoputa silaziš na stadion. Za raju iz grada, isti qrac je dovuć se do Koševa il doći do Butmira. Još su najveće baze navijača niže od Marindvora. Nisu 1970te da Vratnik i Bistrik hrle na stadion, danas najviše raje dolazi iz NG ili NS.Pitaristok je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:28Svaka cast na borbenosti.
Ovo ostalo sve stoji sem ove baze navijaca, itekako smo mi iz opstine Centar brojni, pocevsi od mog naselja Koševsko Brdo, zatim Ciglane, Jezero, Breka, Bjelave itd. Ali sam istog misljenja da nam treba manji natkriveni stadion, prije svega sto i ljepse vizuelno izgleda kad ti dodje na takav stadion nekih 4 milje ljudi, zatim atmosfera neuporedivo bolja na takvom stadionu, e sad da li cemo mi to docekati vidjecemo, pred nama je, iskreno ja nesto nisam optimistican ali nadam se da grijesim.
Otoka bi bila daleko najbolje rješenje. Osnovu imaš, neko centralno naselje u Sarajevu, tramvaj vozi 50 metara od stadiona...
@Osttribine ma znam da ste brojni, al ima i baš dosta raje iz Novog Grada i Novog Sarajeva. Realno, Sarajevo nije toliko veliki grad, autom s Vratnika na Ilidžu ti treba 30 minuta osim u onim udarnim terminima, od 3 do 6.

Na vječnoj listi PLBiH imamo najviše bodova, najviše postignutih i najmanje primljenih golova.
-
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:44Da je kako Otoku izganjat. Sve je bolje od Koseva. Butmir ne znam koliko je pametno.skoroalen je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:36Osim nekih sentimentalnih stvari, od Koševa nemamo ništa. Evo, večerašnjih cca 5 milja je na Koševu je jedva 15% kapaciteta stadiona, plus tribine predaleko od terena. Zamisli da imaš stadion gdje ti je večerašnjih 5 milja nekih 40% kapaciteta, još da si odmah uz teren. Pa bila bi atmosfera tri puta bolja. Ne znam što se toliko bježi od Butmira, za raju van Sarajeva (kojih je sigurno barem trećina onih redovnih na stadionu), Butmir je 100 puta bolja opcija, zaobiđeš Vogošću i s autoputa silaziš na stadion. Za raju iz grada, isti qrac je dovuć se do Koševa il doći do Butmira. Još su najveće baze navijača niže od Marindvora. Nisu 1970te da Vratnik i Bistrik hrle na stadion, danas najviše raje dolazi iz NG ili NS.Pitaristok je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:28Svaka cast na borbenosti.
Otoka bi bila baš vrh! Najbolja lokacija u gradu za stadion. Moglo bi se to izganjati kada bi naši malo digli gu zice, ne znam da li su ikada i pokušali izganjati Otoku.
U Bijeljini bez Tatara, Rahmanovica i Gavrica zbog kartona, kao i Djokanovic zbog obaveza prema U-19. Nadam se da cemo nekako doci do tri boda.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne mogu da vjerujem, slušam komentare na istoku svi nešto respektuju Radnik ko da je Barcelona... Hebo vas ba radnik u šupcic skuplji smo od njih petoduplo. Rahmanovic ima platu ko cijeli njihov tim,, plus ljudi nemaju navijacke skupine...to je nama ko domaća kad Horde zagrme.. Ja aBd idem da podržim klub u Bijeljinu a vi preko streama gledajte i govorite jak Radnik... Grob vas hebo sve,na koševu 5 milja ko da smo zadnji na tabeli a ne prvi
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja koliko vidim, hodzic bolje igra lijevo nego desno. Da sam trener, prikovao bih ja njega lijevo dok pidroni ne dodje. I protiv celtica je lijevo bio drama dobar. Trecu tekmu za redom perfektnim pasom do gola
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Eto plate i pare igraju, sinoć Dijon otrese PSG-a, danas Frankfurt Bayerna, Levante Barselonu... svaki dan bezbroj primjera kako pare ne znače ništa. S pravom se pribojavamo Radnika, ljudi imaju strašne rezultate, mi na strani užasni, još nam fali igrača. Baš taj Rahmanović neće igrat u Bijeljini, a jedan je od boljih igrača.BICA je napisao/la: ↑02 nov 2019, 23:15Ne mogu da vjerujem, slušam komentare na istoku svi nešto respektuju Radnik ko da je Barcelona... Hebo vas ba radnik u šupcic skuplji smo od njih petoduplo. Rahmanovic ima platu ko cijeli njihov tim,, plus ljudi nemaju navijacke skupine...to je nama ko domaća kad Horde zagrme.. Ja aBd idem da podržim klub u Bijeljinu a vi preko streama gledajte i govorite jak Radnik... Grob vas hebo sve,na koševu 5 milja ko da smo zadnji na tabeli a ne prvi
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Iznenadi me danas što nam ne poništiše drugi gol, mislim da je mali ofsajd bio. Do sad su nam sve dizali, i kad nije i kad jest ofsajd. Mene to raduje, iako nam to ne treba, bar nek bude pošteno i nama dovoljno da budemo prvi. Možda se neki pritisak i izvršio jer su nas baš klali u velikoj većini utakmica. I opet su nam mogli a nisu svirati penal nad Rahmanovićem, ne spominjem iz razloga zbog drugog gola, tu je pravda zadovoljena.
Ako sutra bude suđenje 50-50 mislim da je podjela bodova između kona i zeničana.
Ako sutra bude suđenje 50-50 mislim da je podjela bodova između kona i zeničana.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nadam se da će ovi naši premirati likČe sutra, valjao bi nam X na Sadaka Areni pravo. 

Jel vi znate sta su regulacioni planovi, vlasnistvo nad lokacijama itd?
Ono eto mi bi otoku ako moze jel...
Ne mastajte o onome sto je nemogucw. Kosevo nam nece dati u vlasnistvo, druge lokacije su zauzete tu idu zgradurine. Nam hoce da u sklopu stadiona bude kamp, hoteli i sl. To je jedino ispravno rjesenje. Sve drugo je ispoljavanje nekih kompleksa koji meni nisu jasni. Igramo u zenici evropu a birali bi lokaciju...
Ono eto mi bi otoku ako moze jel...
Ne mastajte o onome sto je nemogucw. Kosevo nam nece dati u vlasnistvo, druge lokacije su zauzete tu idu zgradurine. Nam hoce da u sklopu stadiona bude kamp, hoteli i sl. To je jedino ispravno rjesenje. Sve drugo je ispoljavanje nekih kompleksa koji meni nisu jasni. Igramo u zenici evropu a birali bi lokaciju...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
ja sam čuo da imamo neku opciju na kobiljoj glavi
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Proximic, rimljanin90, Rule_hz i 35 gostiju.