NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BlueBosnian
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Ayton će biti bolji od svih navedenih
Poyy
Poyy
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista nije iskljuceno.Strasno je usao u sezonu,prije ove gluposti.
Medjutim,era danasnje kosarke je takva da su ovi sa loptom u rukama mnogo opasniji i imaju vise prilika da nesto naprave,iako licno mislim da pravi 2 way visoki je i danas nesto sto ce te prije dovesti do vrhunskih rezultata.
Problem je sto ih nema mnogo takvi,ali ovi sto su tu(poput Embiida) itekako prave razliku.Cak je evo i MIN krenula sa odlicnim rezultatima cim je KAT iole bolje poceo igrati odbranu,pored sveg ofanzivnog talenta koji ima.
Davis nista jel ? On playa igra ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Link za Nets vs Pistons?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- camparinho
- Kontakt:
Ja ne mogu vise docekat da Lebron ode u penziju majke mi. Ne sto ga ja ne volim il nesto, vec sto mi pune glavu sa njim otkad sam upalio prvu utakmicu do danas. Jedva cekam za 20 godina da serem kako niko nije ni blizu od tadasnjih najboljih igraca Lebronu, ali trenutno sam blize jednoj drevnoj vjestini za kojoj vam je potreban vrat i konopac koji biste mogli zavezati oko vrata.
Clutch city be safe rage hard!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Thunder je pravi sleeper team u smislu gledanja,roster nije dovoljno dobar za PO ali sigurno je da ce biti u stanju stvoriti dosta zanimljivih utakmica,poteza i akcija ove sezone.Naravno,pod zanimljivo mislim i dobro i lose 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Draymond Green to miss few games with torn ligament in finger.
D'Angelo Russell (ankle) ruled out Saturday.

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tankanje GSW za 1.pik.
Inace,Jokic je u bas losoj fizickoj formi.Nece DEN ponoviti proslogodisnju sezonu ne popravi li se to,ubrzo!

Inace,Jokic je u bas losoj fizickoj formi.Nece DEN ponoviti proslogodisnju sezonu ne popravi li se to,ubrzo!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne bih da budim mrtvog konja,ali ovog Nikolu sa pocetka sezone Nurkic sisa bez sumnje
#Punoljetstvo
The Warriors' starting lineup tonight, combined, has scored 4,122 points in the NBA.
If they were a person, that would be 989th in NBA history.
For comparison's sake, Kendrick Perkins - who never had a play run for him in his life - scored 4,214

If they were a person, that would be 989th in NBA history.
For comparison's sake, Kendrick Perkins - who never had a play run for him in his life - scored 4,214

Tuga je kad imas centra u top formi a glup, a drugog u nikakvoj formi a pametnog.. Ili ti ga kombinacija Plumleea i Jokica... Nikad mi nece biti jasno kako ljudi koji uzimaju tolike milione da rade ono sto vole mogu doci nespremni na pripreme. Razumijem da mu odgovara koja kila viska radi guranja pod kosem, al hajd onda bar to koristi na neki nacin jbm ga.. Plus sto iako imas koju kilu viska ne moras se vuci ko mrtav konj po terenu...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 nov 2019, 00:25Tankanje GSW za 1.pik.![]()
![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Balkanac ko balkanac,uzeo ogromne pare i vise ga ne zanimaju trud i rad.Njegov ugovor ja mislim vise vrijedi nego citava Djokoviceva zarada u karijeriJHam je napisao/la: ↑03 nov 2019, 00:50Tuga je kad imas centra u top formi a glup, a drugog u nikakvoj formi a pametnog.. Ili ti ga kombinacija Plumleea i Jokica... Nikad mi nece biti jasno kako ljudi koji uzimaju tolike milione da rade ono sto vole mogu doci nespremni na pripreme. Razumijem da mu odgovara koja kila viska radi guranja pod kosem, al hajd onda bar to koristi na neki nacin jbm ga.. Plus sto iako imas koju kilu viska ne moras se vuci ko mrtav konj po terenu...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 nov 2019, 00:25Tankanje GSW za 1.pik.![]()
![]()
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 03 nov 2019, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
Sjebalo je jokica svjetsko posteno...
Ma mislim da to nema veze s ugovorom, vise lijenost.. Svaku sezonu do sad je nekako slabo i mlitavo pocinjao, tu i tamo odigra koju **** utakmicu i onda oko nove godine procepi, ako misli da dostigne kakav veci nivo i sta i postigne u karijeri morat ce se uozbiljiti, ako ne eto Bol Bola da ga smjesti na klupuBosniaBoston je napisao/la: ↑03 nov 2019, 00:53Balkanac ko balkanac,uzeo ogromne pare i vise ga ne zanimaju trud i rad.Njegov ugovor ja mislim vise vrijedi nego citava Djokoviceva zarada u karijeriJHam je napisao/la: ↑03 nov 2019, 00:50Tuga je kad imas centra u top formi a glup, a drugog u nikakvoj formi a pametnog.. Ili ti ga kombinacija Plumleea i Jokica... Nikad mi nece biti jasno kako ljudi koji uzimaju tolike milione da rade ono sto vole mogu doci nespremni na pripreme. Razumijem da mu odgovara koja kila viska radi guranja pod kosem, al hajd onda bar to koristi na neki nacin jbm ga.. Plus sto iako imas koju kilu viska ne moras se vuci ko mrtav konj po terenu...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 nov 2019, 00:25Tankanje GSW za 1.pik.![]()
![]()

I ponovo ga centar protivnicke ekipe puni. 17 poena za poluvrijeme.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 nov 2019, 00:25Tankanje GSW za 1.pik.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 4 gosta.