Koliko ti je godina pa nisi jos skonto da Celik ne moze ispastMujke1921 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 12:00Convicts1988 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 11:56Rezultatom neoptereceni, ludilom predozirani![]()
Sretno braci, da iskaraju strumfove kao i uvijek na grbi![]()
Uzivajte jos malo,sljedece godine ce te se cerati u Tešnju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Indijanac vise ni drkicu nije u stanju baciti, koliko je napacen KITARIMA.Zip je napisao/la: ↑03 nov 2019, 11:03De nam baci analizu jucerasnje utakmicemohikanac12 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:16Bahate Vijetnamske gejše. Toliko su samouvjereni da uopste i ne pokusavaju sakriti sredstva kojima se služe. Pored sudija koje se ne libe bezobrazno ofirno šiljiti u korist beskućnika iz Vijetnama, imaju sigurne bodove u svim utakmicama protiv podanički nastrojenih Veleza i Mladosti. Nece biti lako parirati vam, to je cinjenica.
Super je kako ste se digli. Odlicno.![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Eto njega vcrs kad dobiju iz penala utakmicu sa pricom da su ih pitari pokusali osakatitiLaznjak je napisao/la: ↑03 nov 2019, 12:07Indijanac vise ni drkicu nije u stanju baciti, koliko je napacen KITARIMA.Zip je napisao/la: ↑03 nov 2019, 11:03De nam baci analizu jucerasnje utakmicemohikanac12 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:16Bahate Vijetnamske gejše. Toliko su samouvjereni da uopste i ne pokusavaju sakriti sredstva kojima se služe. Pored sudija koje se ne libe bezobrazno ofirno šiljiti u korist beskućnika iz Vijetnama, imaju sigurne bodove u svim utakmicama protiv podanički nastrojenih Veleza i Mladosti. Nece biti lako parirati vam, to je cinjenica.
- mohikanac12
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:56zaista predugo niste uzeli titulu pa ste i zaboravili kako to idemohikanac12 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:39
Samo sumiranje činjenica. Dodajete gas, ne sakrivate šta možete, čak imam utisak da se hvalite. Zalet se vidi i po textovima na portalu, samo im pertle vire.
Je li vas strah? Bahato je demonstrirat silu na sitnoj buraniji, vidjecemo hocete li se šepuriti protiv ekipe koja vas je pregazila i ponizila.![]()
![]()
a ovo drugo ćemo vidjeti, veselim se da vidim šta možete protiv odmornog Sarajeva i sa veznim redom ovaj put...![]()
Jah, bili umorni, falio Pidro. Ne izgledas pretjerano optimistican. Lijepi strah.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ma on ti slavi ovaj "no nut november"pa ne smijeLaznjak je napisao/la: ↑03 nov 2019, 12:07Indijanac vise ni drkicu nije u stanju baciti, koliko je napacen KITARIMA.Zip je napisao/la: ↑03 nov 2019, 11:03De nam baci analizu jucerasnje utakmicemohikanac12 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:16Bahate Vijetnamske gejše. Toliko su samouvjereni da uopste i ne pokusavaju sakriti sredstva kojima se služe. Pored sudija koje se ne libe bezobrazno ofirno šiljiti u korist beskućnika iz Vijetnama, imaju sigurne bodove u svim utakmicama protiv podanički nastrojenih Veleza i Mladosti. Nece biti lako parirati vam, to je cinjenica.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ma razbićete nas ba, vi jakimohikanac12 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 12:18
Jah, bili umorni, falio Pidro. Ne izgledas pretjerano optimistican. Lijepi strah.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo vi glumatajte ovdje,sad kad selo Stanišić krene seriju nepobjedivosti,jadna vam je majka svima...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne bi me cudilo, prosle godine su ako se ne varam uvezali 5 pobjeda. To je bilo otprilike u ovo vrijeme, a pobjeda nad Zrinjskim ce im dati dosta samopouzdanja. Realno i ovo do sad su zasluzili koji bod vise, bas nisu imali srece. Dobro bi bilo i za ligu da se vrate da nigdje nema sigurnih bodova.
Cuva Bog Zelju svog!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Danas Ševko Okić rješava utakmicu na Grbavici dok u BL ide podjela bodova.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Čelik igra dobro protiv kandidata za ispadanje, tako da danas neće izgubiti!
Kako je ovo prošlo nezapaženo?Alipasino je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:21Remzo daj mi komad lubenice danas nam dolaze gosti iz Zenice.Vrjeme je za oblacit sudije nece Zelji navlacit.Utakmica ce bit cvrsta i jaka sa juga se cuje pjesma Manijaka.Dobro dosli Robijasi u glavni grad ko god bude provociro taj je smrad.Nesto me zeza zub Zenica zasluzuje bolji klub.Malo me i svrbe jaja utakmica ce bit napeta do kraja.
Doktore
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Brat ispostovaoRokoko87 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 15:27Kako je ovo prošlo nezapaženo?Alipasino je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:21Remzo daj mi komad lubenice danas nam dolaze gosti iz Zenice.Vrjeme je za oblacit sudije nece Zelji navlacit.Utakmica ce bit cvrsta i jaka sa juga se cuje pjesma Manijaka.Dobro dosli Robijasi u glavni grad ko god bude provociro taj je smrad.Nesto me zeza zub Zenica zasluzuje bolji klub.Malo me i svrbe jaja utakmica ce bit napeta do kraja.
Doktore![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zeničani, koliko "košta" da ne platite dugovanja?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Treba vidjeti jel neko pogresno uplatnicu ispunio 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Amar naštimo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Porodica Osim nastimala!
Još veći problem od otkazivanja utakmice je činjenica da će, ako dugovanja ne isplate do petka, Čelik biti izbačen iz lige.

Još veći problem od otkazivanja utakmice je činjenica da će, ako dugovanja ne isplate do petka, Čelik biti izbačen iz lige.
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 03 nov 2019, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- prisonbreak
- Kontakt:
Da nas hoce izbaciti 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jel ovo Zeljo stima da dobije bez igre boje se i igrati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.