Sta taj turcin kurd radi u Celiku? **** nanu naninu pa zna da su ovdje goVñari u savezu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Zbog 46k
Sta taj turcin kurd radi u Celiku? **** nanu naninu pa zna da su ovdje goVñari u savezu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno jeste ta cifra, ali kad skontas koji put se desava slicno i haman svaki drugi izlaze nove cifre i dugovi. Bas, bas je klub u dugovima. Meni iskreno nimalo nije nesto drago sto se Celik nalazi u ovakvom stanju. Ne daj Boze svakom se ovo desit moze kad se nalazimo u ovakvoj drzavi i ovakvim budzetima.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:30Zbog 46k![]()
![]()
![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Nije ni meni drago sto klib kao Celik zbog 46k se ponizava ali iskreno njima njihovo.LjoZee je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:36Trenutno jeste ta cifra, ali kad skontas koji put se desava slicno i haman svaki drugi izlaze nove cifre i dugovi. Bas, bas je klub u dugovima. Meni iskreno nimalo nije nesto drago sto se Celik nalazi u ovakvom stanju. Ne daj Boze svakom se ovo desit moze kad se nalazimo u ovakvoj drzavi i ovakvim budzetima.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:30Zbog 46k![]()
![]()
![]()
![]()
Gledaj sta se nama radi.
Vozdra titula.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- celik1945tv
- Kontakt:
Sportski pozdrav za Sarajevo! Svi smo poželjeli puno Bilino i Grbavicu, domaćih i gostujućih navijača, nadamo se da neće biti ono najgore...LjoZee je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:36Trenutno jeste ta cifra, ali kad skontas koji put se desava slicno i haman svaki drugi izlaze nove cifre i dugovi. Bas, bas je klub u dugovima. Meni iskreno nimalo nije nesto drago sto se Celik nalazi u ovakvom stanju. Ne daj Boze svakom se ovo desit moze kad se nalazimo u ovakvoj drzavi i ovakvim budzetima.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:30Zbog 46k![]()
![]()
![]()
![]()
45-ta vrijeme je heroja, rodila se ljubav- Čelik Zenica.
Kakvo je to otpisivanje titule, hajde malo budite ozbiljni, a ne samo gluposti valjati.
Ako Bog da, sretnocelik1945tv je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:43Sportski pozdrav za Sarajevo! Svi smo poželjeli puno Bilino i Grbavicu, domaćih i gostujućih navijača, nadamo se da neće biti ono najgore...LjoZee je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:36Trenutno jeste ta cifra, ali kad skontas koji put se desava slicno i haman svaki drugi izlaze nove cifre i dugovi. Bas, bas je klub u dugovima. Meni iskreno nimalo nije nesto drago sto se Celik nalazi u ovakvom stanju. Ne daj Boze svakom se ovo desit moze kad se nalazimo u ovakvoj drzavi i ovakvim budzetima.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:30Zbog 46k![]()
![]()
![]()
![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja sudjenja u banjaluci.
Fuj Begicu klosaru, crko dabogda u najvecim mukama
lopove.
lopove.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Koji dan se igra protiv Slobode? Da je koga safatati za prijateljsku u ovaj dan-dva.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:27Elvedin Begic i trenutni skup saveza je rak rana BH fudbala. Odlazite lopine sjeme vam se zatrlo.
Sve im je.em!
Svaku tekmu im se svira penalkerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 18:12Ja sudjenja u banjaluci.
lopove.
Mehmed Baždarević je prije nekog vremena dao intervju u vezi sa reprezentacijom i Nogometnim savezom. Jednom rečenicom je objasnio s kakvom mafijaškom nekompetentnom (osim za lopovluke i razne marifetluke) bagrom imamo posla. Rekao je nešto otprilike " U NSBiH rade ljudi koji ni u školi nisu radili fizičko". Al da se ne lažemo ništa nije bolja situacija ni u Fifi i Uefi, samo su cifre veće.
Samo invalidi, teško bolesni i idioti nisu radili fizičko,mislim da nam je svima to jasno. Ugasili bi oni i Želju samo da im se bilo kakva prilika ukaže, samo što je Željo ipak još uvijek prevelik zalogaj. Ali to ne znači da neće pokušavati. Ušanović i company ispadaju amateri kad se porede s ovom mafijaškom organizacijom.
Samo invalidi, teško bolesni i idioti nisu radili fizičko,mislim da nam je svima to jasno. Ugasili bi oni i Želju samo da im se bilo kakva prilika ukaže, samo što je Željo ipak još uvijek prevelik zalogaj. Ali to ne znači da neće pokušavati. Ušanović i company ispadaju amateri kad se porede s ovom mafijaškom organizacijom.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
SVI NA AVATAR!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
E sto odigra Veseli danas. Majstor.
Ja jes Babuka zajeban,šta je ovo
Šta kaže pitarsko smeće -5,hahahahahahahaha
A to što smo oštećeni za posjetu i za ostale nogometne stvari,nikom ništa?!
Šta kaže pitarsko smeće -5,hahahahahahahaha
A to što smo oštećeni za posjetu i za ostale nogometne stvari,nikom ništa?!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pitaru moj, već je prošlo pola prvenstva i svi rezultati ostaju takvi kakvi jesu. Ako ih izbace onda će se svakoj ekipi koja bude igrala to kolo dodijeliti 3 boda. Tako da se đaba radujes
moSa ljoŽe
-
samoposmatram
- Kontakt:
Povratak nacionalnog kljuca na velika vrata. Borac **** izborit ce europu u povratnickoj sezoni sa novim trenerom i novom ekipom. Ovo vise nema smisla pratiti. Toliko je providno da je sramota priznati da se prati ova liga. Zeljo igraj kantonalnu ebi im mater.