Celiku uspjesno gasenje, Robiji sabur

Pa je li nas stadion ili nije
Pa hajvanu , zato sto se i Velez danas-sutra moze naci u slicnoj situaciji.najrodjeniji je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:39Kako je gašenje černobilaca nesreća ? To je isto da žališ nekog ko pogine na motorulet3 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:38Cemu ismijavanje tudje nesrece ?najrodjeniji je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:32UGASI NAM SE ZENIČKA KAJLA HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
ĆAO GURBETI IZ ČERNOBILA
To samo krelci rade.
Kad popiješ sangriju sagni se da ti uvalimo prangiju.najrodjeniji je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:45Ma Čelik nek se ugasi, Travnik i Čmarkan i da rahat počnem ponovo ići na utakmice.forza_juve je napisao/la: ↑03 nov 2019, 17:42Ti si kreten, tudjoj nesreci se nikada ne raduj. Cuj pogine neko na motoru i ne treba ga zaliti, koji si ti klosar da je to nevjerovatno
Otvorio sam sangriju staru 20 godina, živio nam pokojni čeliče
Velezovci su uvijek imali nasu podrsiu kad su bili u ****. Al evo kad smo mi u **** zele da se ugasimoredbull93 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:00Sve mogu shvatiti, al ove pitare nikako. Kako su okrenuli plocu cim su zavrsile europske utakmice, cast izuzetcima kojih je jako malo.
Onda ovi velezovci, jedva se izvukli sad muda porasla. Nema kluba u ligi kojeg ne moze zadesit ovako nesto, zajebano je ovo nasladjivanje, obije se o glavu.
Jos nije kasno da istupite iz lige prije nego vas kazne ili izbaceredbull93 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:00Sve mogu shvatiti, al ove pitare nikako. Kako su okrenuli plocu cim su zavrsile europske utakmice, cast izuzetcima kojih je jako malo.
Onda ovi velezovci, jedva se izvukli sad muda porasla. Nema kluba u ligi kojeg ne moze zadesit ovako nesto, zajebano je ovo nasladjivanje, obije se o glavu.
Kokošari vrapčićki. Prodali se dušmanima gdje ćeš dalje fujj. Da se ne ugase uzimali pare od federalnog ministarstva za izbjeglice itd. Donji su oni.prisonbreak je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:03Velezovci su uvijek imali nasu podrsiu kad su bili u ****. Al evo kad smo mi u **** zele da se ugasimoredbull93 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:00Sve mogu shvatiti, al ove pitare nikako. Kako su okrenuli plocu cim su zavrsile europske utakmice, cast izuzetcima kojih je jako malo.
Onda ovi velezovci, jedva se izvukli sad muda porasla. Nema kluba u ligi kojeg ne moze zadesit ovako nesto, zajebano je ovo nasladjivanje, obije se o glavu.![]()
A ti na osnovu komentara jednog lika na forumu sve Velezovce trpas u isti koš?prisonbreak je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:03Velezovci su uvijek imali nasu podrsiu kad su bili u ****. Al evo kad smo mi u **** zele da se ugasimoredbull93 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:00Sve mogu shvatiti, al ove pitare nikako. Kako su okrenuli plocu cim su zavrsile europske utakmice, cast izuzetcima kojih je jako malo.
Onda ovi velezovci, jedva se izvukli sad muda porasla. Nema kluba u ligi kojeg ne moze zadesit ovako nesto, zajebano je ovo nasladjivanje, obije se o glavu.![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:11Al zato mi Zeljovci smo najkorektniji
Dobro si to vidio @redbull
Pitarima ste pomogli kad su igrali Europu
Umjesto da pitari ulete sa svojim parama-kvartalnim i uplate za vas a vi za uzvrat poginete danas na Grbavici i odnesete bodove i tako ujedno nas izbacite iz utrke za titulu
Kako ne znaju a sebe nazivaju divovima
Samo đaba leze kvartalne pare na racunu
svrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:11Al zato mi Zeljovci smo najkorektniji
Dobro si to vidio @redbull
Pitarima ste pomogli kad su igrali Europu
Umjesto da pitari ulete sa svojim parama-kvartalnim i uplate za vas a vi za uzvrat poginete danas na Grbavici i odnesete bodove i tako ujedno nas izbacite iz utrke za titulu
Kako ne znaju a sebe nazivaju divovima
Samo đaba leze kvartalne pare na racunu
Pojedinci,druže moj.Velika većina normalne raje u Mostaru priželjkuje zdrav i jak Čelik.Od sveg srca želim da se vratite gdje vam je mjesto tj.u vrhu BH fudbala.Yebo ovu ligu bez vas.redbull93 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:00Sve mogu shvatiti, al ove pitare nikako. Kako su okrenuli plocu cim su zavrsile europske utakmice, cast izuzetcima kojih je jako malo.