FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
niko da povadi ucinak ostalih u-21 igraca u ligi na tim ofanzivnim pozicijama.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kakav je njegov učinak ofanzivno??Dao Vitezu u kuplultrasstyle_tz je napisao/la: ↑03 nov 2019, 19:12niko da povadi ucinak ostalih u-21 igraca u ligi na tim ofanzivnim pozicijama.

zasto ga nema u repki kad je tako dobar??Nepotizam ce nas dobro yebati...Joj igrača i vanago pa nije dao gol u pripremnim tekmama-u 3 ciklusa priprema...
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 03 nov 2019, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!
Sta cu vadit ucinak pa vidim ja na terenu ko zna igrati lopte, nemam nista protiv njega da hoce sutra u werder preci, ali nemas ga za sta pohvalit, nista ne zna, eto dobar je u defanzivi, neka igra lijevog beka 

Poslije ovakve utakmice najvise treba da raduje sto se pokazao karakter i 2 puta se vracalo.
Nije da se prvi put ove sezone stizao rezultat (Siroki 2 puta kuci, Zeljo 2 puta u gostima, Radnika smo stigli na 2-2, Sarajevo kuci),ali ovaj je mozda najbitnije.
Definitivno slabija strana ekipe je odbrana i to nam je svima jasno jos od onog cirkusa u junu. Igracima se zaista nema sta zamjeriti jer sta smo kriza vam terena prosli zadnja 4 mjeseca dobro su normalni na terenu.
Bekic nekome moze biti simpatičan, a nekome manje simpatičan, ali je cinjenica da je klasa za ovu ligu. Abidu Mujagicu bi Livancic npr mogao do Nove godine centrirati onakve lopte, a ovaj ne bi znao sta s njom.
Da ova jesen ne ostane u sivim oblacima su se pobrinuli Prses, Hodzic, Maksimovic, a Bekric dokazuje da je profesionalac od glave do pete.
Nije da se prvi put ove sezone stizao rezultat (Siroki 2 puta kuci, Zeljo 2 puta u gostima, Radnika smo stigli na 2-2, Sarajevo kuci),ali ovaj je mozda najbitnije.
Definitivno slabija strana ekipe je odbrana i to nam je svima jasno jos od onog cirkusa u junu. Igracima se zaista nema sta zamjeriti jer sta smo kriza vam terena prosli zadnja 4 mjeseca dobro su normalni na terenu.
Bekic nekome moze biti simpatičan, a nekome manje simpatičan, ali je cinjenica da je klasa za ovu ligu. Abidu Mujagicu bi Livancic npr mogao do Nove godine centrirati onakve lopte, a ovaj ne bi znao sta s njom.
Da ova jesen ne ostane u sivim oblacima su se pobrinuli Prses, Hodzic, Maksimovic, a Bekric dokazuje da je profesionalac od glave do pete.
tuzlanska Sloboda
U komentarima kao igrač koji je opravdao očekivanja u ovoj polusezoni se zaboravlja Almir Bekić, a momak je odigrao gotovo sve utakmice perfektno, mene je iznenadio borbenošću i htjenjem, znanje je za nivo ove lige uvijek imao, dobar i naprijed I nazad, uz Pršu, Jusića i Bekrića i Hodžića zaslužan za ovo malo bodova što smo osvojili.
Jeste upravu si jedan od najboljih sigurno ma da nisam ocekivao dobro bi bilo kad bi zadrzali oba Bekica.ovisnik je napisao/la: ↑03 nov 2019, 22:25U komentarima kao igrač koji je opravdao očekivanja u ovoj polusezoni se zaboravlja Almir Bekić, a momak je odigrao gotovo sve utakmice perfektno, mene je iznenadio borbenošću i htjenjem, znanje je za nivo ove lige uvijek imao, dobar i naprijed I nazad, uz Pršu, Jusića i Bekrića i Hodžića zaslužan za ovo malo bodova što smo osvojili.
- I volio bi kad bi Milenko probao sa Al.Bekicem i Mujagicem po krilima bili bi puno brzi i jaci ofanzivno.
Mujagić ima slabu završnicu ali je brz i prodoran, nebi bilo loše probati ga umjesto Livančića, sa Beganovićem bi se mogao dobro nadopunjavati na desnoj strani, na lijevoj Perica na beka, a Almir na lijevog vanjskog, time bi dobili na prodornosti, realno ovo nije loša ekipa, uz sigurnijeg golmana, jednog stopera i visokog napadača, mogla bi ravnopravno igrati sa svima u ligi, uz normalno stanje u klubu i redovne plate.
Uz ta 3 igrača igrali bi za Europu da je normalno stanje u klubu. Pa mi zasluženo dobijemo Borac na Tušnju nakon 2 sedmice netreniranja igrača, a eno ih u vrhu za Europu se bore. Eto Milenko je zatekao katastrofu u svlačionici kako fizički tako i psihički, igrači jedan po jedan traže da idu, a svi su bez plate već neko vrijeme i ne izgubimo od prvaka a i trenutno prvoplasirane ekipe na Tušnju i izvučemo remi u Mostaru protiv Veleža koji je proigrao u zadnje vrijeme i to nijedni nas nisu nadigrali.ovisnik je napisao/la: ↑03 nov 2019, 22:55Mujagić ima slabu završnicu ali je brz i prodoran, nebi bilo loše probati ga umjesto Livančića, sa Beganovićem bi se mogao dobro nadopunjavati na desnoj strani, na lijevoj Perica na beka, a Almir na lijevog vanjskog, time bi dobili na prodornosti, realno ovo nije loša ekipa, uz sigurnijeg golmana, jednog stopera i visokog napadača, mogla bi ravnopravno igrati sa svima u ligi, uz normalno stanje u klubu i redovne plate.
Mislim ovo je nevjerovatno kako nismo debelo ispod zone opstanka i to potvrdjuje kako je kvalitetna ekipa i zato ne strepim za opstanak uopšte. Opet ostaje žal jer smo skupili dobar tim i da smo normalno funkcionisali uz normalnog trenera i 2 pojačanja na zimu tukli bi se za Europu. Ali yebiga, to je naša standardna priča gdje nam dlaka fali do te Europe.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Slazem se za Almira Bekica i nekako sam ga propustio u sinocnjem upisu.ovisnik je napisao/la: ↑03 nov 2019, 22:25U komentarima kao igrač koji je opravdao očekivanja u ovoj polusezoni se zaboravlja Almir Bekić, a momak je odigrao gotovo sve utakmice perfektno, mene je iznenadio borbenošću i htjenjem, znanje je za nivo ove lige uvijek imao, dobar i naprijed I nazad, uz Pršu, Jusića i Bekrića i Hodžića zaslužan za ovo malo bodova što smo osvojili.
tuzlanska Sloboda
Nama je Prses prebitan igrac, ne bi nikako volio da sad ode, tesko je naci slican tip igraca kod nas.
-
- Kontakt:
Siguran sam da Prses a i vecina ostalih nece ici. Poslozit ce se neke stvari na polusezoni sigurno a u izjavama i igraci polazu nadu u to. Hodzicu pod hitno ugovor na 3 godine minimlano.
Cudno mi je bilo kad je Milenko stavio Peru na krilo a Bekica na beka protiv pitara, ocekivao sam obrnuto ali vjerovatno ima razlog za to. Volio bih vidjeti obrnuto, Almir je strasan u prodoru prema naprijed, zna povuci loptu i predriblati. Steta za ekipu, nije losa nimalo ali stvari u i oko kluba su nas doveli gdje jesmo. Uz par pojacanja i kompletne pripreme siguran sam da mozemo bljesnuti na proljece.
Cudno mi je bilo kad je Milenko stavio Peru na krilo a Bekica na beka protiv pitara, ocekivao sam obrnuto ali vjerovatno ima razlog za to. Volio bih vidjeti obrnuto, Almir je strasan u prodoru prema naprijed, zna povuci loptu i predriblati. Steta za ekipu, nije losa nimalo ali stvari u i oko kluba su nas doveli gdje jesmo. Uz par pojacanja i kompletne pripreme siguran sam da mozemo bljesnuti na proljece.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
To je zato jer je Ivetic pomagao i Bekicu, onda pomagao i u sredini, vracao se i na zadnjeg veznog. Bio je kao neki univerzalac na terenu, igrao sve, samo da se sto vise zatvorimo.desperados je napisao/la: ↑04 nov 2019, 12:03Siguran sam da Prses a i vecina ostalih nece ici. Poslozit ce se neke stvari na polusezoni sigurno a u izjavama i igraci polazu nadu u to. Hodzicu pod hitno ugovor na 3 godine minimlano.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Do 31.12.2019.godine će se izmiriti sve obaveze. Sve do feninga zadnjeg. Idu bolji dani, od nove godine ćemo pratiti korak.
Neki dan sam bio sa članovima novog UO , koji je de facto počeo sa radom , uskoro će i formalno.
Iznenadio me entuzijazam momaka i urađeno za ovih par sedmica.
Kao što neko reće , biti će krivičnih prijava, biti će tužbi (konačno FK Sloboda na strani tužitelja). Po mom mišljenju, najveći poduhvat će biti vratiti raju na tribine. Idemo raditi...
Neki dan sam bio sa članovima novog UO , koji je de facto počeo sa radom , uskoro će i formalno.
Kao što neko reće , biti će krivičnih prijava, biti će tužbi (konačno FK Sloboda na strani tužitelja). Po mom mišljenju, najveći poduhvat će biti vratiti raju na tribine. Idemo raditi...
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Raju na tribine vracaju samo rezultati.slusalica je napisao/la: ↑04 nov 2019, 12:53Do 31.12.2019.godine će se izmiriti sve obaveze. Sve do feninga zadnjeg. Idu bolji dani, od nove godine ćemo pratiti korak.
Sutra da neko do podne isplati sva dugovanja kluba,do feninga protiv Zelje nece biti vise od 4000,to je tako.
Trofeji, evropa, pobjede to dovodi narod na stadion.
Koliko god trenutno smijesno zvuci, gledajuci tabelu, nas bi vezane tri pobjede bacile prema vrhu i s obzirom da igramo na proljece 2 ili tri vezano na Tusnju itekako imamo sansu za neki rezultat.
Plan, nesto para par pojacanja i realno, mu da do poda.
Igracima neko mora objasniti da porazima i slabim igrama, strajkom nista se ne rjesava.
Igraj pobjedjuj i onda cista obraza imas pravo na prigovor (ionako smo uvjek vecinom na njihovoj strani).
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Pa dobro nije uopšte losa posjeta s obzirom na sve okolnosti u klubu. 3.3k po utakmici ako je vjerovati procjenama saveza. Mislim naravno da im nije vjerovati jer su mutavi i ne znaju ni to procijeniti ali eto makar je okvirna brojka.
Sasvim solidno čak i odlično za ovakvu sezonu.
Amir je na onom pressu malo govorio o drugim stvarima, a to je da neka raja izbjegava Tusanj jer ne želi da sluša psovke cijelu utakmicu i ostale stvari koje je naveo. Evo ja prvi znam par ljudi koji izbjegavaju Tusanj radi toga.
Amir je na onom pressu malo govorio o drugim stvarima, a to je da neka raja izbjegava Tusanj jer ne želi da sluša psovke cijelu utakmicu i ostale stvari koje je naveo. Evo ja prvi znam par ljudi koji izbjegavaju Tusanj radi toga.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
druze nema kod nas stadiona da nema psovki.
uostalom nista novo za vecinu stadiona i publike nismo japanci i nikad necemo ni biti, ako je to razlog sto ne dolaze ne moraju ni doci.
da ima pojedinaca koji bas pretjeraju ima, al to nije primarni razlog.
sveukupna atmosfera u i oko kluba uspjesi i rezultati su ti koji dobrim dijelom diktiraju posjetu. kao i mentalitet odlazaka na tekme da se ne lazemo.
uostalom nista novo za vecinu stadiona i publike nismo japanci i nikad necemo ni biti, ako je to razlog sto ne dolaze ne moraju ni doci.
da ima pojedinaca koji bas pretjeraju ima, al to nije primarni razlog.
sveukupna atmosfera u i oko kluba uspjesi i rezultati su ti koji dobrim dijelom diktiraju posjetu. kao i mentalitet odlazaka na tekme da se ne lazemo.
-
- Kontakt:
Ma mi imamo odlicnu posjetu bolan, Sarajevo toliko trofeja dupla kruna i dodje ih 3000 milje jbt. Odlicno je ovo.Madal je napisao/la: ↑04 nov 2019, 14:39Pa dobro nije uopšte losa posjeta s obzirom na sve okolnosti u klubu. 3.3k po utakmici ako je vjerovati procjenama saveza. Mislim naravno da im nije vjerovati jer su mutavi i ne znaju ni to procijeniti ali eto makar je okvirna brojka.
Garantujem da uzmemo jedan trofej, dvije sezone zaredom evropa i da smanjimo ove negativnosti u samom klubu imali bi 4,ili 4.5 prosjek do 5000...Tuzla je crveno crna i to ni sve pare svijeta kamioni i dolari nece promjeniti.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Eto u engleskoj nema psovki 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje je mutevelija Dzidic da proziva Celik, kaze trener tek dan pred utakmicu za Zeljom isplacen dio plate za avgust. Bitno je Slobodu prozvati za sto god, **** mu nanu onaj koji ga napucka. Smrad obicni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.