Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zamjeni remen alternatora, isti vremenom dotraje i podje proizvoditi zvukove. Tu je i lezaj alternatora + imas onaj regler sa cetkicama.
Kakvih mana, pa imas legendarne motore - 1.6 benzin te 1.6 dizelas koji su skoro pa nepoderivi.Mislim da su i godine uzrok, jer je bilo prastaro auto, ali mislim da je imao puno više mana od Trice
A ima još spustit dio zadnje klupe. Za ono koliko je dug prostora daje i više nego se očekuje.
Glede pouzdanosti, kvaliteta isl. Golf 2 (uzimajuci u obzir dostupnu tehnologiju) je bolji od trojke.Asteriks ja mislim da je svaka serija Golfa bolja od prethodne, i tu ne uzimam u obzir noviju tehnologiju i dizajn, nego samo kvalitet, pouzdanost itd.
Zbog toga priče o tome kako je Dvojka bolja od ostalih, legenda itd. ne mogu uvažiti. Golf je svakom serijom jačao svoj status. Serije trojke možda jesu imali meni nepoznate mane,
a vjeruj mi bar 10 trojka raznih godišta od '92 pa nadalje, s njima sam i njihovim vlasnicima imao blizak kontakt i svaki je perfektan,
Isto tako mislim za sve ostala auta u toj klasi. Golf jeste zaista impresivan sa gledista prodaje i tu je u vrhu. I dalje se prodaje i dalje je broj jedan mada trenutno ima „meni“ ljepsih i boljih auta iz klase iz koje dolazi Golf.Klare je napisao/la: ↑03 nov 2019, 21:00A ima još spustit dio zadnje klupe. Za ono koliko je dug prostora daje i više nego se očekuje.
Asteriks ja mislim da je svaka serija Golfa bolja od prethodne, i tu ne uzimam u obzir noviju tehnologiju i dizajn, nego samo kvalitet, pouzdanost itd.
Zbog toga priče o tome kako je Dvojka bolja od ostalih, legenda itd. ne mogu uvažiti. Golf je svakom serijom jačao svoj status. Serije trojke možda jesu imali meni nepoznate mane,
a vjeruj mi bar 10 trojka raznih godišta od '92 pa nadalje, s njima sam i njihovim vlasnicima imao blizak kontakt i svaki je perfektan,
a tek kad se pojavio dizajn trojke, pa to je u to vrijeme bio napredak od 100 milja.
Tako da ti sve ovo pričam iz iskustva, i mišljenja ljudi iz prve ruke koji su vozili ta auta. Keca ne poznam, nije me zahvatilo, ovo ostalo čvrstog sam uvjerenja da je dvojka najslabija od svih.
Ali daleko od toga da je ona loša, ako me razumiš, samo su novije serije prejake.
A problem limarije trojke vidim u tome što takav skok u dizajnu nije pratila tehnologija tog vremena, jer stvarno je perverzija za te godine. To znaju reći ljudi koji su bili odrasli u to vrijeme, i jednostavno mi čovjek majstor kaže da su praktično svi padali na guzicu kad bi ga vidjeli.
Asteriks, Mazda 3 na pomolu, 2016, 2.2.
Prema zadnjim izvjestajima ADAC-a za podrucje Svabije glede statistike posjeta servisima uzrokovanih kvarovima pocev od obicnog praznog akumulatora do gasenja motora na magistarli, kvarova elektro prirode itd., Mazda 3 cak i mnogo prije te trece generacije ovog modela, pokazala se kao pun pogodak.P.S. Malo sam skeptican jer je ovo mislim biturbo kao sto je u Mazdi 6. Trebam li na stogod obratiti paznju jer je idem gledati?