PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

tu i tamo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tu i tamo » 03 nov 2019, 19:52

ledesma je napisao/la:
03 nov 2019, 19:46
simidobar je napisao/la:
03 nov 2019, 19:42
svrakino1921 je napisao/la:
03 nov 2019, 19:33
Ovo je scenarij za iduci vikend samo za forumasa @vanja
Radnik-Sarajevo-kompenzacija Radniku za ovo danas
Pitari napustaju tekmu
Radniku 3 bobe
Pitarima kazna oduzimanja bodova od 3 do 12 boba
Mi preuzimamo prvo mjesto bez obzira kako cemo odigrat u Tuzli
Znaci vi planirate sampionski do prvog mjesta, po tradiciji.. kupuj i kukaj.. :mrgreen:

Samo vas je*e to Sarajevo, bas ko i prosli put kad ste pokusali da kupite titulu...
Oni ne znaju drugacije ni uzeti titulu, ne znam da li postoji u niihovoj historiji ijedna čista, mozda ona jugoslovenska jedina. Sve ostalo je kupii ili otmi.
Imaš mahanje od Zubanovica glupsone.
:rol: :urnebes:
Hahahahahahha

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 nov 2019, 19:52

svrakino1921 je napisao/la:
03 nov 2019, 19:33
Ovo je scenarij za iduci vikend samo za forumasa @vanja
Radnik-Sarajevo-kompenzacija Radniku za ovo danas
Pitari napustaju tekmu
Radniku 3 bobe
Pitarima kazna oduzimanja bodova od 3 do 12 boba

Mi preuzimamo prvo mjesto bez obzira kako cemo odigrat u Tuzli
Novi scenario na djelu:

Da Skretnica bude prvak, NS BiH ce sve utakmice koje igraju do kraja registrovati sa 3:0 u njihovu korist...

Eto i Čelik bas kaznise kad su trebali protiv vas igrati... :rol: :rol: :rol:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 nov 2019, 19:52

redbull93 je napisao/la:
03 nov 2019, 19:00
Sve mogu shvatiti, al ove pitare nikako. Kako su okrenuli plocu cim su zavrsile europske utakmice, cast izuzetcima kojih je jako malo.

Onda ovi velezovci, jedva se izvukli sad muda porasla. Nema kluba u ligi kojeg ne moze zadesit ovako nesto, zajebano je ovo nasladjivanje, obije se o glavu.
Pi*ko jedna smrdljiva pa nije se to desilo na Koševu i na našoj tekmi, nego protiv gurbeta na šugavici. Što se to nije desilo protiv Veleza?

A meni je samo krivo sto ste se onoliko zalili na suđenje na Kosevu a crveni ko kuca. Pic*e ste ispali samo tako.
I to ste vi izasli u susret za evropu to ste dobili za dobijanje licence. Iskren budi pi*ko.

Skupite pare i vratite se gdje pripadate smrdljivci. Draze mi je vidjeti vas nego radnik bijeljinu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 nov 2019, 19:56

tu i tamo je napisao/la:
03 nov 2019, 19:52
ledesma je napisao/la:
03 nov 2019, 19:46
simidobar je napisao/la:
03 nov 2019, 19:42

Znaci vi planirate sampionski do prvog mjesta, po tradiciji.. kupuj i kukaj.. :mrgreen:

Samo vas je*e to Sarajevo, bas ko i prosli put kad ste pokusali da kupite titulu...
Oni ne znaju drugacije ni uzeti titulu, ne znam da li postoji u niihovoj historiji ijedna čista, mozda ona jugoslovenska jedina. Sve ostalo je kupii ili otmi.
Imaš mahanje od Zubanovica glupsone.
:rol: :urnebes:
Hahahahahahha
Posljednja zasluzena igrom, vidis kako i ti znas kakav ti je klub..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 nov 2019, 19:57

Neki nikad pameti da dodju, promaha kroz glavu na sve strane.

Ima izuzetaka i njima svaka cast. Posebno sam se iznenadio da je puno veci broj velezovih koji se ne nasladjuju u odnosu na ove ostale debile.

Bitno je da liga napreduje, a za Čelik cemo lahko.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 nov 2019, 20:05

redbull93 je napisao/la:
03 nov 2019, 19:57
Neki nikad pameti da dodju, promaha kroz glavu na sve strane.

Ima izuzetaka i njima svaka cast. Posebno sam se iznenadio da je puno veci broj velezovih koji se ne nasladjuju u odnosu na ove ostale debile.

Bitno je da liga napreduje, a za Čelik cemo lahko.
Pa kad su vidjeli da nam je liga najposjecenija u regionu oni lopovi iz saveza su rijesili da to sprijece na svaki moguci nacin..

Ja sam vjerovao da ce ova sezona bit strasna sto se tice igre i rivala.. al napravise ljudi cirkus samo takav.. cisto sumnjam da neko tamo uopste zna sta radi, sem cistacice i domara..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 nov 2019, 20:16

redbull93 je napisao/la:
Sve mogu shvatiti, al ove pitare nikako. Kako su okrenuli plocu cim su zavrsile europske utakmice, cast izuzetcima kojih je jako malo.

Onda ovi velezovci, jedva se izvukli sad muda porasla.
E jbga jesi vidio ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 03 nov 2019, 20:57

Svima smijesno sto je BH fudbal u kurcu. Bravo, danas Celik u ****, do jucer Velez, Sloboda se gusi...ljudi, nije smijesno. Ne mogu vjerovat da se smijete tudjoj muci, a neki znaju kako je bit u takvoj krizi.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 nov 2019, 21:02

Meni je zao zbog Celik, iskreno.
- FKS -

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 03 nov 2019, 21:07

astonHz je napisao/la:
03 nov 2019, 20:57
Svima smijesno sto je BH fudbal u kurcu. Bravo, danas Celik u ****, do jucer Velez, Sloboda se gusi...ljudi, nije smijesno. Ne mogu vjerovat da se smijete tudjoj muci, a neki znaju kako je bit u takvoj krizi.
Ti klubovi su dio problema, pogotovo jer su dozvolio teski kriminal u klubu. Do kada ce Slobodi grad, kanton ili drzava placat racune?
Nek nestanu vise svi koji to zasluze.
U njemackoj yebeni zinshajm, selo od 2000 ljudi ima klub u bundesligi, plasticni klubovi kao lajpcig ili volfsburg. Kajzerslautern u 3.ligi, Stutgart i hsv u 2.ligi neki klubovi skroz nestanu. Gdje je vest hem,notinghem forest, gdje alaves itd
Najbolji neka igraju premijer ligu a ne najsimpaticniji, najtrofejniji.
I meni je zao grada zenice, robijasa i kluba ali nekad se treba vratit 2koraka da bi se stvari popravile.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 nov 2019, 21:09

astonHz je napisao/la:
Upravo tako, na jednu stranu nasa sva zajebancija i podjebavanja, a na drugu kad je ovako nesto u pitanju. Ja sam znao sa svima podjebavat se, sa ovima iz slobode isto, al nikad nisam pozelio da se ugase ili u najtezim trenucima podjebavao za to. Isto tako radovao sam se i velezu i borcu kad su se vadili iz govana.

Liga nam je takva, a i drzava da je stvorena za lopovluk, nema kluba u drzavi koji ne moze doci u situaciju u kojoj je Čelik za pola godine samo, nema ga znaci.

Zeljo se busao kako su najorganizovaniji, vako nako, pa padose ono jedno vrijeme haos zivi, eto izvukli su se, mada i to je upitno. Niko ne zna sta se radi ispod povrsine, kakve su spletke u pitanju.

Eto ti Sarajevo, zakasni jedna uplata iz vijetnama, haos nastade jbt. Slobodu ne moram ni spominjat, Borac isto tako, dok je politike i drzat ce se, one iste politike koja ga i sjebala. Yebo lud zbunjenog tu vise. Tuzla ovisi o azmiru, nek sta bude za pola godine se vracaju u slogu i to brzim vozom. Mladost, zvijezda isto.

Nikad ne znas sta se iza brda valja, zato samo sutit treba na te stvari.

Obicnu zajebanciju podrzavam i treba toga da ima :thumbup:
Nabijem vas na qurac sve 😘
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 nov 2019, 21:16

redbull93 je napisao/la:
03 nov 2019, 21:09
astonHz je napisao/la:
Upravo tako, na jednu stranu nasa sva zajebancija i podjebavanja, a na drugu kad je ovako nesto u pitanju. Ja sam znao sa svima podjebavat se, sa ovima iz slobode isto, al nikad nisam pozelio da se ugase ili u najtezim trenucima podjebavao za to. Isto tako radovao sam se i velezu i borcu kad su se vadili iz govana.

Liga nam je takva, a i drzava da je stvorena za lopovluk, nema kluba u drzavi koji ne moze doci u situaciju u kojoj je Čelik za pola godine samo, nema ga znaci.

Zeljo se busao kako su najorganizovaniji, vako nako, pa padose ono jedno vrijeme haos zivi, eto izvukli su se, mada i to je upitno. Niko ne zna sta se radi ispod povrsine, kakve su spletke u pitanju.

Eto ti Sarajevo, zakasni jedna uplata iz vijetnama, haos nastade jbt. Slobodu ne moram ni spominjat, Borac isto tako, dok je politike i drzat ce se, one iste politike koja ga i sjebala. Yebo lud zbunjenog tu vise. Tuzla ovisi o azmiru, nek sta bude za pola godine se vracaju u slogu i to brzim vozom. Mladost, zvijezda isto.

Drug ova drzava se nalazi u velikoj krizi. Nikome vise nije do sporta. Samo da se prezivi od prvog do prvog u mjesecu a oni koji mogu odose odavde zauvijek.

Para nema, sve je teze održati likvidnost. Samo nas cudo moze spasiti.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 03 nov 2019, 21:23

redbull93 je napisao/la:
03 nov 2019, 21:09
astonHz je napisao/la:

Ogromna steta po bh fudbal bi bila da se Celik ugasi, nadam se da cete sto prije iznaci rijesenje za probleme te se vratiti na terene da nastavimo takmicarsku borbu na fer i posten nacin...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 nov 2019, 21:37

kakvo bola gasenje
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 nov 2019, 21:41

Ma jbes, Nama, Aydina, Tana, sve ove nekakve vecinske vlasnike...
Sto rece @Redbull, samo neka zakasne jednu uplatu u klubovima nastaje haos...
Treba biti vecinski vlasnik,nista ne ulagati, a sve uzimati...
Ima li takav klub...?
Ima...
I to kod nas...
Vecinski vlasnik sjedi na klupi tima,ubira kajmak i najvecu platu, uzima svaki procenat prihoda, naplacuje kamate...
I kako je sve to moguce...?
E pa moguce je,prislonis klub svim vladajucim strukturama, druge optužujues da oni to rade i uživas ko hadžo...
Placa SDA,placa Konakovic, Forto, DF...A sve ih ko fole psujes
E, za ovakav vid privatizacije jos nisam cuo,ali da ubira plodove, ubira...
Pa jbote njima racun blokiran ,a oni se javno hvale kako su kupili Boju za 60 000 e...Dje inspekcija, nema je jer rade po instrukcijama rukovodecih politickih partija...
Ali ,možda ja grijesim, ipak su oni samo radnicki klub... :kafa:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 nov 2019, 21:43

sviunapad1010 je napisao/la:
03 nov 2019, 19:08
prisonbreak je napisao/la:
03 nov 2019, 19:03
redbull93 je napisao/la:

Onda ovi velezovci, jedva se izvukli sad muda porasla. Nema kluba u ligi kojeg ne moze zadesit ovako nesto, zajebano je ovo nasladjivanje, obije se o glavu.
Velezovci su uvijek imali nasu podrsiu kad su bili u ****. Al evo kad smo mi u **** zele da se ugasimo :thumbup:
Kokošari vrapčićki. Prodali se dušmanima gdje ćeš dalje fujj. Da se ne ugase uzimali pare od federalnog ministarstva za izbjeglice itd. Donji su oni.
On nekoga kokosarom naziva a skupljali 40 milja deset dana :lol: :tokralju: jos ih Husic blamirao kao otice on do bankomata :lol:
Malo seljance Velez je neko vece na Crvenoj noci i obicnoj veceri skupio preko 250 000 maraka. Preko 200 velezovaca biznismena i ljudi iz sporta koji cijene transparentan rad i vole Velez. Zabavi se tim klubom bez navijaca koji ne moze skupit deser milja,samo prosi i guba se od grada,vlade,kantona :tokralju: i gdje je juce tuzlanska mentalita ultra. Usrali se da vas zrinjevci ne skrse :thumbdown:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 nov 2019, 21:44

Ovi što se smiju tuđoj muci jadniji su mi od ovih nesposobnjakovića u crnom koji iz godine u godinu kroje tabele naredbama s vrha....
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 nov 2019, 21:45

Meni samo konkrentno u ovom slučaju nije jasno zašto je savez dozvolio Čeliku da registruje Vrhovca ako nisu izmirene obaveze prema Vitezu ?

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 nov 2019, 21:48

chily-rz je napisao/la:
03 nov 2019, 21:45
Meni samo konkrentno u ovom slučaju nije jasno zašto je savez dozvolio Čeliku da registruje Vrhovca ako nisu izmirene obaveze prema Vitezu ?
U nas ti je savez jedna velika pijaca i dogovara se kako se naucilo u strankama, jer logicno ljudi iz stranki sjede u savezu. Makar bilo na stetu i Čelika al nek je kako treba mater mu yebem. Nek su pravila za sve ista, a ne gledaj kako ce se trgovati sa svime, a ponajvise foteljama.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 nov 2019, 21:50

chily-rz je napisao/la:
03 nov 2019, 21:45
Zato što nam je sve retardirano u državi, što bi to bilo izuzetak?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, tovar95 i 17 gostiju.