Jado jedan, idi nokte osijeci bolje ti je. Nesto me zaobilazis u posljednje vrijeme haha
Zao ti i ovaj profil izgubiti
Kako ces i ti famozno nestati kad se klupko pocne odmotavati.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jado jedan, idi nokte osijeci bolje ti je. Nesto me zaobilazis u posljednje vrijeme haha
Klupko se danas počelo odmotavati.
Mora od nekoga krenuti
Jest da mi nije do borca sad, al jedan podatak samo da podijelim.
Vjerujem da ti nije do Borca sad, al mi odgovori koji to od prethodnih 5 penala nije trebao biti sviran Borcu, ne racunajuci veceras????????? Da cujem
Aj glupane, prati neki drugi sport!forza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:08Sta ti nije jasno??UstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:04Jesi ozbiljan ti???forza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:02
Po xemu je ovdje offside?
Da li ti vidis igraca sirokog tu u gol autu, u ovom slucaju komotno mozes reci da je ahmetovic ispred odbrane sirokog a ne iza
De malo procitaj pravila pa se onda javi, u ovom slucaju ahmetovic je ispred sebe imao dva igraca sirokog prilikom upucivanja lopte a to je golman i onaj tamo igrac
Pises gluposti decko....penal cist kao suza.
Ma idemo samo jako, gura nas savez, sudije Dodik, nacionalni kljuc!!!

Sudije na stranu al da vas Dodik gura znaju i ptice na grani, ono, pitanje je gdje će vas na kraju gurnuti al vjerovatno mu je trenutno u interesu da skupi koji "poen" na Borcu,.Fighter1926 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 21:16
Ma idemo samo jako, gura nas savez, sudije Dodik, nacionalni kljuc!!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.