Dajte mi Veselinovića i 10 panjeva, imat ću gandže za mjesec dana
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pa generalno svi nam trebaju, posebno Sipović, Veselinović, Zajmović, Pavić, Osmanković... Krpić nam treba, ali on sigurno ponovo želi vani, a kao prvi strijelac lige, vjerujem da može otići negdje u Aziju.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
“Mora” se vecini produziti ugovor jer je ovo haman citav tim i trebalo bi nam bruku igraca da dovodimo. Ostaviti sto je vise dobro nego lose. Npr. sumnjam da ce Asimu produziti ugovor, a nije vala ni da treba. Ja ne bih ni Stanicu, a za Pavica jos treba sacekati. Ako ovako nastavi biti solidan onda neka ga. Mada, sumnjam da ce htjeti Krpic, Veseli, Sipovic ostati u BiH, ali pokusati. Ako imaju ponude za vani okrenuti se novim rjesenjima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne mora, imali su sansu godinama , pickast mentalite i upitan kvalitet.Mozda Kemo da ostane.Hvala Krpicu Veselinovicu , Sipi i ostalim ,vrijeme je za promjene.Saberite zbir primanja svih pobrojanih igraca i vidjet ce te da se moze pet,sest pojacanja po izboru Amara dovesti koji bi nakon priprema bili starteri i uz ove koji bi ostali i nekoliko juniora i madih igraca poput Mehica iz nizih liga ima li li bi 22 igraca prvog tima.Mislim da ce sef neki slican rez i napraviti.
Valjda ce nam dati 3 boda zbog ovoga danas 
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Dobit cemo 6 jer je Amar isao da prevrce stolove po Savezu
Još da je Bogija poveo bilo bi 9.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Haj necemo biti prebahati, dosta i ovako 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kako mi nemamo srece sa ovom Slobodom. Uvijek se krenu vaditi kada dolazi utakmica protiv nas. Nikada da ih našutamo dok su tarabe.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Neka se ne vracaju ako opet prospu bodove! Kakva sloboda, koji kkurac
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Gledao sam ih protiv Sarajeva i baš su dobro stajali na terenu, nadigrali su pitare i bili su mnogo bolji na terenu. Kad na to dodamo i ovu posljednju protiv Veleža u Vrapčićima, nije baš da smo toliki favoriti.
Protiv nas se uvijek još dodatno nalože, a po imenima su solidna ekipa. Bekrić i Bekić odlično sarađuju, i onaj Pršeš je izuzetno opasan, tako da nam neće biti nimalo lako.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Znam. Gledao sve, zajebani, disciplinovani.
Svejedno, odmorili smo, kompletni smo, kao borimo se za vrh, red bi bio da to pokazemo, konacno.
Svejedno, odmorili smo, kompletni smo, kao borimo se za vrh, red bi bio da to pokazemo, konacno.
Nastavice se...
Nastavice se...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dadi i Sinisi ukinuta suspenzija. Odlicno, dodatna sirina i konkurencija.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
E jesu nas pojacali , pogotovo Dado.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑04 nov 2019, 11:41Dadi i Sinisi ukinuta suspenzija. Odlicno, dodatna sirina i konkurencija.
Jedino ispravno razmišljanje, organizacija utakmice je bila dvadesetak hiljada maraka, doda li se na to još i ovaj povrat novca od karata biće to na kraju najmanje pedesetak hiljada maraka minusa samo od jedne utakmice
MIHAJLOVIĆ !
- desnibocni
- Kontakt:
Bitno je da su suspenzije skinute, igrali oni ili ne. Upisace se i ta tri boda, i sta onda ciniti sa bandom iz saveza. Ljudi koji za sitne interese ubijaju fudbal u ovoj zemlji. Sve, ali doslovno sve sto rade je protiv zdravog razuma. U ligi, slaboj kakva jeste, bez velike posjete i marketinga zabranjuju gustujucim navijacima da budu citav tok meca, drzavna televizija "prenosi" meceve jednom u sto godina, treniraju strogocu na kome oni hoce, totalni i.d.i.o.t.i. komentarisu sudjenje, navijaci se ne kaznjavaju zbog nacionalistickih pjesama, i njima su ocito baklje najveci problem ( a sigurno nisu ), sa druge strane draza, radovan, mladic i herceg-bosna nisu... Mislim, da bi bar nama koji volimo Želju najbolje bilo da gradimo Klub i rezultate mimo ovog lopovskog saveza... Traziti sponzore, graditi ekipu, traziti rezultat, praviti stadion... Kada dodju posteni ljudi u savez, tada ganjati titule... Sve mimo toga, a dok su ovi ljudi u savezu, je borba protiv vjetrenjaca... Ne samo nama, nego svima koji igraju ovu ligu sa ovim nema napretka.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- lijevapolutka
- Kontakt:
mislim da imamo pravo tražiti od Čelika da nam izmiri sredstva za organizaciju utakmice. a hoćemo li, e to ne znam
moSa ljoŽe
To je pod obavezno. Nije FKZ crveni krst.
Nastavice se...
Nastavice se...
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 16 gostiju.