Ovo oko Nama i intervjua, super je priča i sve, al ipak su djela najbitnija. Vidjet ćemo kolko će šta uraditi, čini se kao regularan lik.
Oko stadiona postoje tri problema.
Prvi je naravno sa uhljupima u opštinama, zna se kakva gamad obitava tamo. Beskičmenjaci nesposobni uhljebi, koja gleda samo da se ogrebe sitnim talovima, kako prevariti, a da on bude dobar i kako navući glasova, da nastave sa sitničavom politikom.
Drugi problem je nama lokacija. Koševo ovakvo kakvo je, užasnom stanju u koja se mora uložiti ogroman novac za preuređenje.
Arhitektonsko ruglo iz komunističkog perioda, što veće, glomaznije.
Ono oko Zetre je super lokacija, to je opet pitanje politike. Gluho bilo.
Treći problem su navijači. Ako bi se nekim slučajem pravio stadion u Butmiru, možete zaboraviti bazu navijača iz Centra i Starog grada. To bi moglo držati 2,3 sezone, jer se kod raja brzo zasite. Treba poznavati mentalitet kod nas, koji je fuj. A i daleko je, pisali smo davno o tome da je naš transport jedan od najgorih u Evropi. Konekcije nula. Pa čak i za one i Novog Grada recimo, kojima je bliže.
Po meni je najbolja opcija negdje u opštini Novi Grad. Ona je između negdje, a ima tramvaj, glavna je đada tu. Po meni.
Ovo oko Čelika je sramota, šta se dešava sa klubovima kod nas. Nije mi drago, koliko god bili na toj krivoj nozi sa njima, opet su oni izašli nama u susret par puta. Neću zaboraviti one momke kad su imali saobraćajnu nesreću, pa davali krv, bili smo skupa u bolnici sa njima. Bilo je par regularnih momaka. Na stranu prepucavanje i vrijeđanje. Ali ako nemaš 100.000 KM u Premijer ligi, onda ti nisi za ove lige. A to se provlačilo duži period i nisu bili u stanju da namaknu lovu. Pa par klubova u Federalnoj ima taj novac da iskešira preko noći jbte.
Uglavnom, Savez je fino izašo u susret konama, 3:0, a još su odmorni za narednu utakmicu. Slučajnost!? Ne bi reko. Biće nama jbno u Bijeljini, sad će sve raditi da nas skinu s prvog mjesta, treba svašta očekivati. Jer uhljupi su već u padu, povrede, kartoni, pa će služiti drugim stvarima. Jbm ti Amawe oca u žvalje rahljave!!!!