4:57

Novak je legenda.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
jedva cekam
boli tebe,ti se Njemacke uhvatio
lafo žali se, a daje nam do znanja gdje, šta i kako.
hahah ahaa...kaze kod nas u Njemckoj ...brat namazan
Oko tog uvaljivanja
ja ne vjerujem sta lik pise
Cestitamo na 1.mjestu i nadam se da tamo ostajete do sljedece godine kad ce preuzeti neki next gen ili mozda cak i Babuka sto da neNadalRafa je napisao/la: ↑04 nov 2019, 19:45Cestitke svim Rafanovcima na prvom mjestu na ATP listi. Potpuno zasluzeno gledajuci citavu sezonu. Ipak mislim da ako Rafa ne dodje u London Nolo se vraca na broj 1. Ali ce tamo ostat do AO jer mislim da tu kiksa definitivno. Sto se tice Rafana nadam se da cemo ga bar vidjeti u Londonu, pozelio sam njegove meceve tamo. Dalje, Medo mi izgleda najozbiljniji za titulu pored Nole i Rafaela. Ovi ostali imaju sanse samo ako nekim cudom izbace ovu trojku. Sto se tice malih Fedtardova vidim ne komentarisu sad nista, Rafaelo na prvom mjestu, Djole se dodatno odvojio s Mastersima,dakle veliki turniri samo Rafanu i Nolu, gerijatricaru bajramski turniri samo. I Fedtardovi naravno misije rupe ili infuzija sta vam je draze. Bit ce bolje navijaci starkelje, sad ce Dubai valjda ili sta vec Fedja voli da igra. Ma da i ovako trom je dobar za trece mjesto na listi gdje mu je i mjesto.
Tako je Bostone. Respect.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 nov 2019, 20:48Cestitamo na 1.mjestu i nadam se da tamo ostajete do sljedece godine kad ce preuzeti neki next gen ili mozda cak i Babuka sto da neNadalRafa je napisao/la: ↑04 nov 2019, 19:45Cestitke svim Rafanovcima na prvom mjestu na ATP listi. Potpuno zasluzeno gledajuci citavu sezonu. Ipak mislim da ako Rafa ne dodje u London Nolo se vraca na broj 1. Ali ce tamo ostat do AO jer mislim da tu kiksa definitivno. Sto se tice Rafana nadam se da cemo ga bar vidjeti u Londonu, pozelio sam njegove meceve tamo. Dalje, Medo mi izgleda najozbiljniji za titulu pored Nole i Rafaela. Ovi ostali imaju sanse samo ako nekim cudom izbace ovu trojku. Sto se tice malih Fedtardova vidim ne komentarisu sad nista, Rafaelo na prvom mjestu, Djole se dodatno odvojio s Mastersima,dakle veliki turniri samo Rafanu i Nolu, gerijatricaru bajramski turniri samo. I Fedtardovi naravno misije rupe ili infuzija sta vam je draze. Bit ce bolje navijaci starkelje, sad ce Dubai valjda ili sta vec Fedja voli da igra. Ma da i ovako trom je dobar za trece mjesto na listi gdje mu je i mjesto.![]()
Logicno.Meni je smijesnije kako bi vecina Nadaloljubaca htjela da Djoko zavrsi no.1 u inat Federeru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.