FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa bajram je bolan, nije 27. noc 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
BlingBling
- Kontakt:
Bajram banka svim Manijacima Islamske vjeroispovijesti!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Otkud vam to za sponzora ?1921 je napisao/la:Oni su sponzor i Širokom...DANDY je napisao/la:Kažu,neki novi sponzor "MEPAS"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun, lijepo se provedite. 
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svima koji ga dozivljavaju kao svoj praznik!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima kojima plava krv teče venama, a braća po krvi koja ne slave bujrum na kolače.. 
Limvo te ljoŽe!
Limvo te ljoŽe!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Bajrambaricola svim muslimanima plave boje! Sve najbolje!
P.S.Ne znam zasto ovi sa SS nikad ne cestitaju na portalu...
ŽELJO ŠAMPION!
P.S.Ne znam zasto ovi sa SS nikad ne cestitaju na portalu...
ŽELJO ŠAMPION!
Osim - drugo ime za Želju !
Bajram Serif Mubarek Olsun za sve koji slave praznik.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- Popović Lazar
- Kontakt:
Lijep miris Grbavicom prodje osjeti se da nam Bajram dodje poruke se sada salju svima a posebno svojim najmilijim Manijacima ! BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN !
Zadnja izmjena: Popović Lazar, dana/u 16 nov 2010, 13:09, ukupno mijenjano 3 puta.
Hajde lazare,hajde Lazare..
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN svim muslimanima svijeta. Vidim stadion Tušanj se gradi i za kompletan stadion je potrebno oko 20 miliona KM. Za sada to financira samo Općina Tuzla iako je značaj takvog objekta daleko širi od interesa jedne lokalne zajednice. Vrijeme je, ako nije i davno bilo da i naš Željo dobije jedan sportski objekat reprezentativnog karaktera, ne samo za naše prilike, nego i šire. Ako je i jedan klub u Bosni i Hercegovini zaslužio onda je to Željo. Za takvo što postoji niz razloga. Međutim, svjestan sam da nam to niko neće pokloniti, jer u ovih skoro 90 godina postojanja to nijedna vlast nije ni nagovjestila, a kamoli pokušala pomoći najvećem klubu u BiH. Zato se moramo okrenuti sebi i iznaći rješenje da legendarni stadion Grbavica postane jedno moderno zdanje. Ako ne "upali" ovo sa Nijemcima, treba se okrenuti drugim, možda povoljnijim, opcijama i makar uraditi istok te našminkati jug, što ne bi iziskivalo ogromna financijska sredstva. Uz jednu široku medijsku kampanju i uz pomoć donatora širom svijeta u kojima bi i oni mogli ostvariti svoj interes, ideja bi se mogla realizirati. Vjerujte mi, postoje mnogi koji bi pomogli, kada vidim da tamo po Emiratima investiraju stotine milijardi eura u izgradnju otoka i raznoraznih objekata uz pravilan pristup i uspostavljanje poslovnih kontakata ljudi bi nam pomogli, a kroz tu pomoć i sebe "našli". Umalo da zaboravim, u ovom dijelu nismo dali ni jedan gol direktno iz slobodnjaka, a bilo je prilika, i na tome bio struka trebala raditi mnogo više. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Seyo_TM je napisao/la:Pa bajram je bolan, nije 27. noc
[youtube][/youtube]BRAĆI MANIJACIMA ISLAMSKE VJEROISPOVIJESTI BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Bajram Šerif Mubarek Olsun
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani!
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
pricati kako sigurno osvajamo titulu na proljece je apsurdno i samo dajete bespotreban pritisak i mogucnost razocarenja na kraju sezone.da igramo bolje na proljece to svi znamo al koristiti to kao argument da 100% osvajamo ligu je smjesno . bitno je izaci u evropu i to je ono sto ocekujem sve vise od toga je bonus , kad bi se ispostavilo da ste vi upravu (sto se i ja nadam ) i kad bi osvojili titulu bio bi presretan , ukoliko ne osvojimo necu biti razocaran
Pa i ako ne osvojimo titulu, a uzmemo kup, išli bi u 2. pretkolo EL i imali bi velike šanse za nastavak tog takmičenja, uz par pojačanja. Tako da mi ne bi teško palo neosvajanje titule, a i ko je rekao da moramo svake godine osvajati titulu. Pa dosadilo bi namlottdogg je napisao/la:pricati kako sigurno osvajamo titulu na proljece je apsurdno i samo dajete bespotreban pritisak i mogucnost razocarenja na kraju sezone.da igramo bolje na proljece to svi znamo al koristiti to kao argument da 100% osvajamo ligu je smjesno . bitno je izaci u evropu i to je ono sto ocekujem sve vise od toga je bonus , kad bi se ispostavilo da ste vi upravu (sto se i ja nadam ) i kad bi osvojili titulu bio bi presretan , ukoliko ne osvojimo necu biti razocaran
Bajram Šerif Mubarek Olsun plavoj braći!
Nadati se da Leotar neće dati Borcu bodove, a zašto bi dao kad im gori pod nogama. Titula ako dođe, dobro došla, ako ne dođe nećemo tugovati to je sigurno.
Nadati se da Leotar neće dati Borcu bodove, a zašto bi dao kad im gori pod nogama. Titula ako dođe, dobro došla, ako ne dođe nećemo tugovati to je sigurno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ja mislim da je u našoj ligi bolje biti drugi ili treći jer tako postoji velika mogućnost da se u Evropi odigra 6 ili čak 8 utakmica a lakše je doći i u grupnu fazu preko tog takmičenja.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Prije svega ne vidim poentu u raspravljanju da li je bolje biti ili ne biti prvak svoje države. Valjda se zbog toga takmičimo. Nismo Borac ni Široki pa da "titula nam ne treba." Što se pak finansijske strane tiče, zarada na jednom kolu LP veća je nego na 2-3 EL (u LP: imaš bonus od 200.000€ zato što si prvak + 300.000€ za igranje pretkola u startu, dok je zarada u prvom pretkolu EL 90.000€. Dakle, više od 800.000KM razlike a nisi još ni odigrao utakmice). Da ne govorim o tome da ukoliko prođeš prvu prepreku u LP ima još sigurne 4 utakmice (a za prve dvije ponovno dobijaš 300.000€).
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 16 nov 2010, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.