Izjava velikog maga s klupeRiqui Puig je veliki Barçin talent i jasno je da će igrati. Ono što ne znam je to kad će igrati...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020
Krila mogu igrati Alba, Roberto i Semedo takođe. Nije da nisu nikad 
Znači Valverde je tu do EURA

Znači Valverde je tu do EURA

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dembele ne igra sutra, povreda evidentna, vise ih stid pa nema official.
Promasaj stoljeca je ovaj transfer. Gori od Coutinha 2 puta.
Promasaj stoljeca je ovaj transfer. Gori od Coutinha 2 puta.
27.10.2020
Šta ka’e Pep, da je na klupi Barce vjerovatno bi igrao istu formaciju.
Dobro Leorey bi vjerovatno to bolje uklopio ali Bože moj, prioriteti
Dobro Leorey bi vjerovatno to bolje uklopio ali Bože moj, prioriteti
Don't hate what you don't understand.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dembelea se riješiti na ljeto pa makar ga morali pokloniti nekome.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Krenuću vjerovati u teorije zavjere, da ne igra, da se ne plaća Dortmundu neki bonus, odbijam povjerovati da toliko staklen.
Inače večeras očekujem razbijanje Slavije, i onda Valverde ponosan izlazi na press, da nam kaže kako napredujemo.
Inače večeras očekujem razbijanje Slavije, i onda Valverde ponosan izlazi na press, da nam kaže kako napredujemo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Yebe mi se za formaciju, najvise mi je zao sto smo izgubili taj stil koji nas je krasio otkad pratim klub, od pocetka milenijuma, tad smo bili losi rezultatima ali ipak nismo gubili stil, napadanja gdje smo stvarali sanse i s duplo losijom ekipom nego sad.
Da, covjek je za ove evo dvije i p'o godine uspio sahraniti ono cime smo bili prepoznatljivi u svijetu zadnjih 40 godina haman i to s Messijem u ekipi.To stvarno treba znati.
Maloprije to rece i bivsi veznjak Lyona.
Mozes ti mene smatrat budalom, ali uvjeravam se da se opet smijesi katastrofa epskih razmjera u LP, nema razloga da ne bude tako. Atraktivnije od nas igra jedan Leipzig. I zaista, da ih izvucemo, ne bi bio siguran da cemo ih proci u 2 tekme. Eto dotle nas je ubleha s klupe dovela.
27.10.2020
"Sport" piše da Ernesto Valverde večeras želi vratiti Barcelonu na pobjednički kolosijek, čime će se klub približiti na korak od plasmana u 1/8 finala Lige prvaka
Znači da se Valverde ne zeza
Znači da se Valverde ne zeza

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa na spisku je Dembele. To sto nece poceti vise ima veze sa Griezmannom.
Arthura opet nije pozvao.
Valja gledati onog antitalenta Vidala ili, jos gore, Roberta kako se svadjaju sa loptom.
Arthura opet nije pozvao.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Daj Mourinha, daj bilo koga, bar cemo imat neki stil igre. Ovako igras a ne zna se ko pije ko placa, nemaju pojma gdje udaraju, ko da prvi put igraju na terenu.
Da bilo kojem treneru das vezni red De Jong Arthur Vidal/Busquets potpomognut Messijem i Griezmannom stvarali bi 40 sansi po tekmi.
Odlazi vise majku ti yebem
Da hocemo 3 komada veceras dobiti- ono sto se trebalo i desiti u Pragu prije 2 sedmice.
Da bilo kojem treneru das vezni red De Jong Arthur Vidal/Busquets potpomognut Messijem i Griezmannom stvarali bi 40 sansi po tekmi.
Odlazi vise majku ti yebem
Da hocemo 3 komada veceras dobiti- ono sto se trebalo i desiti u Pragu prije 2 sedmice.
27.10.2020
Ma večeras Messi opet spašava guzove svima sa tri gola i eto, pisaće se o tome.
Naslov SPORT-a sutra " Crack Messi ", ili nešta tipa " Barca Phoenix ".
Naslov SPORT-a sutra " Crack Messi ", ili nešta tipa " Barca Phoenix ".
® GONGASHI POWERHOUSE ®
leorey je napisao/la: ↑05 nov 2019, 10:25Yebe mi se za formaciju, najvise mi je zao sto smo izgubili taj stil koji nas je krasio otkad pratim klub, od pocetka milenijuma, tad smo bili losi rezultatima ali ipak nismo gubili stil, napadanja gdje smo stvarali sanse i s duplo losijom ekipom nego sad.
Da, covjek je za ove evo dvije i p'o godine uspio sahraniti ono cime smo bili prepoznatljivi u svijetu zadnjih 40 godina haman i to s Messijem u ekipi.To stvarno treba znati.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ne bi bili gori ni pod Mourinhom, tj covjek bi bar svoj stil prepoznatljivi uveo, nek bude i odbrana, ne zanima me, al ovo vise ne mogu da gledam. Nit odbrane nit napada. Isto da si uzeo ekipu s ulice i prvi put ih stavio u istu ekipu.
27.10.2020
haha baš... novinari na platnom spisku uprave
nadam se da će Messi prešetati večerašnju utakmicu kao što je uradio zadnjih 20 minuta protiv Levantea i da će Slavija naplatiti promašaje iz prošle ut...

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Baš šteta što nema Arthura.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Na rezultatima piše da ga nema zbog povrede. Nisam upratio da je negdje bila informacija o povredi. Valverde jest kloc, ali nije toliki da njega drži na tribinama, a Alenu na klupi.
Inače Alene mi je žao, ima momak potencijala, ali džaba kad minutice kupi Busquets i Rakitić
Po TM-u je među 10 najvrijednijih igrača rođenih 1998. Nije baš relevantan portal, ali i to nešto govori.
Inače Alene mi je žao, ima momak potencijala, ali džaba kad minutice kupi Busquets i Rakitić

Po TM-u je među 10 najvrijednijih igrača rođenih 1998. Nije baš relevantan portal, ali i to nešto govori.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.