NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
@Aleme vrati se,proigrace Hou kad tad.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zadnji post legende
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
nestvarno je koliko je murray iz spursa dobar u skoku
Ma u Sarajevu sam, ne gledam nista, tako da neam sta komentarisat kad ne gledam 
Komentariso bi Zelju juce da je Celik imao para

Komentariso bi Zelju juce da je Celik imao para

- camparinho
- Kontakt:
Joj kad bradoni na rufo uzme mvpa a vama alem krv popije na slamku.
Can’t wait
Can’t wait
Clutch city be safe rage hard!
Phili na istoku trenutno nemoze niko prismrditi
camparinho je napisao/la: ↑04 nov 2019, 18:38Joj kad bradoni na rufo uzme mvpa a vama alem krv popije na slamku.
Can’t wait
pa svaka čast ako uzme
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Hmm.The 6-foot-7 forward says something went down behind the scenes that led to his departure, but he wouldn’t elaborate on the subject.
“Stuff just don’t work out. Nobody knows what really went on in Philly and we’re going to leave it that way,” Butler told Yahoo Sports. “But it was a great opportunity for me.”
Butler was pressed on what happened, but refused to shed more light on the situation.
“Just go with your gut. You’re not dumb. All of that will come out whenever it’s time”
Moj “gut” osjecaj je da Simmons nije zelio da vrate Jimmya i da bi odbio potpisati ekstenziju u tom slucaju jer je dosta igrao bez lopte sa Jimmyem u ekipi. Ili mozda Harris mada sumnjam da je mogao imati toliki utjecaj.
Zanimljivo da se utisalo to, tj. sta god da je u pitanju (ovo je samo moja prepostavka) jer danas sve brzo ispliva.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
FMVP il ovog sto svake godine uzima?camparinho je napisao/la: ↑04 nov 2019, 18:38Joj kad bradoni na rufo uzme mvpa a vama alem krv popije na slamku.
Can’t wait
ma fura raju
isto kao KD s wizardsima godinama
isto kao KD s wizardsima godinama

Jao Ingrama, KDevski trpa preko svega sto Netsi bace na njega 

Ingram