Da malo poboljša ove pointse
I da.... Ne da Uli Hasana, u to budite uvjereni. Ostaje u Bayernu i sad koja funkcija ne znam...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Citiraj nemoj da se sam pronalazim.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:42Napriča čovjek o autoritetu, želji za uspjehom i ostalim sličnim stvarima zanemarujući filozofiju i onda kao favorita postavi najvećeg ziheraša u historiji.
Kontam da je LP i dalje jedina želja, a poprilično sam siguran da je Max jedini od trenera koji nema ni promil šanse da je uzme baš zbog tog pristupa iako je stvarno školovan i zna mnogo. Svakako, stvarno džaba raspravljamo, na upravi je. Ko zna kako će nas ovaj put iznenaditi.![]()
Pa u većini njemačkih medija stoji, kako je Kovač ponudio ostavku, a uprava je nije odbila. Isto tako na sastanku koji se desio između Ulija, Rummeniggea i Hasana te Kovača s druge strane, uprava je proglasila Kovača odgovornim za lošu igru i loše rezultate i ovaj tada ponudio ostavku. Tako da je jasno da su ovi želili prekinuti saradnju. Mogu se Rummeniggeu i Hoenessu u zadnje vrijeme prigovoriti na određenim potezima, nisu svi potezi bili sretni (iako ova uprava šta je sve uradila i toliko dugo vremena ko niti jedna druga na svijetu, što vrlo često kažu i neutralni internacionlni posmatrači) i normalno je da vremenom dođe i do onih lošijih poteza, ali ova dvojica su toliko namazana i sposobna, da će svaku stvar predstaviti na poseban, upakovan način. Insideri su znali u subotu navečer za ovaj scenario, da Kovač ide, a privremeno preuzima Flick. Tokom nedjelje se samo gledalo kako sve elegantno izvesti, jer u suštini se i s Kovačem htjelo ljudski sve presijeći.
Nije uopce nerealno, nubel je vec dogovoren, werner je uvijtk opcija kao i havertzBenjooJutub je napisao/la: ↑04 nov 2019, 19:42Zar mislite da će sada dovesti neko zvučno ime za trenera kad su mediji u Njemačkoj otkrili da uopšte nisu ni željeli otpustiti Kovača nego da je to odlučeno kada je on ponudio ostavku.
Dovesti ovog Flicka pa onda na ljeto ganjati neko vrhunsko trenersko ime.
Ja mislim da je ova sezona zagrijavanje, ispitivanje igrača za veliki projekat koji slijedi kada dođe Kahn i vjerovatno novi sportski direktor umjesto Hasana. Mislim da prava rekonstrukcija sa vrlo jakim temeljima i abnormalnim trošenjem kreće iduće ljeto.
Nadam se da doći Sane, Werner, Nubel, Havertz, Upamecano odnosno mladi igrači sa provjerenim kvalitetom. Možda se čak i radi na dovođenju Eriksena. Iz trenutnog kadra imamo Pavarda, Hernandeza, Sulea, Kimmicha, Alabu, Goretzku, Coutinha, Thiaga, Comana, Gnabrya, Lewandowskog..
Dodati im još dva-tri iskusna, kvalitetna 30+ igrača kao onomad Alonsa... Koji mogu uskočiti i iskustvom povući ekipu kada zakoči. To sada nemamo a ima nekoliko vrlo zanimljivih igrača kojim ističe ugovor 2020 ( Mertens, David Sliva, Matuidi)
Neuer, Kimmich, Pavard, Sule, Hernandez, Thiago, Martinez, Eriksen, Havertz, Sane, Lewandowski
Zamjene: Nubel, Upamecano, Alaba, Goretzka, David Silva, Coman, Gnabry, Werner
E ovakvom kadru pridodati nekog ekstra inteligentnog i karizmatičnog trenera, tipa Ten Hag, Pochettino, Tuchel i onda možemo biti ključni faktor u Evropi kao u periodu 2011 - 2017.
Znam, od ovoga ništa neć biti ovako, nadam se da će me demantovat jer se potajno nadam da se u tajnosti kuha nešto veliko i da se svo ovo vrijeme to čeka. Nikako mi ne ide u glavu da u Bayernu možemo imati nesposobne ljude i interesdžije u upravi, jer to nije Njemačka etika i navika.
Igram previše FM, tako da nemojte mi zamjeriti na ovim željama, realna sam osoba ali ajde da iznesem neku svoju viziju pa makar bila i nerealna.
Pozdrav![]()
Mourinho uci Njemacki vec nekoliko mjeseci. Schweingsteiger ga isto gura prema Munchenuisakovich je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:09Ma dajte o kakvim vi filozofijama pricate,o kakvom cekanju da se neki na nama uce,kao ljepota igre stil bla bla,kad je to donijelo titulu Lp ili nesto slicno.
Treba nam neki jak autoritet,neko ko ce nasim balerinama probuditi zelju za uspjehom.Treba nam trener koji moze i zna instant djelovati,koji ima umijece da od svakog naseg igraca izvuce maximum.
Puste rijeci bi bile da pisem koga bi volio ili smatram da bi bio dobar,jer ce na.kraju biti kako odluce ovi u upravi.
Moj favorit je Allegri mozda grijesim,ne zna njemacki,
ne zna ga ni Murinho koji bi mi zgadio Bayern da dodje,on je izlapio trener,i zna da ovdje ne bi imao igrace koje pozeli.Inter,Real i Manchester su mu dali sve sto pozeli a Chelsea da se ne prica,to Bayern nije u stanju.
Nije bayern dovoljno atrakcija za njega,
Ova je fakat rekla svoje. Zamisli na ovakvom pitanju imati jednak broj glasova kao Muller i Alibaba ZAJEDNO.
Ma sve vuce na to da ce Flick ostati ( ili neko drugi privremeno da izvuce sezonu ) pa se ceka na kraju sezone Ten Hag ili Pochettino.Bayern@heart je napisao/la: ↑04 nov 2019, 21:21Ten Hag odbacio mogućnost preuzimanja Bayerna sad u toku sezone. Možda na kraju sezone. To je rekao danas na pres konferenciji pred meč Chelsea-Ajax. Očekivano
Dakle mislim da će biti između Profe Arsena, Ragnicka ili da Flick ostane do kraja sezone.
Po mrni treba vratiti onog Hermanna pomocnog od Juppa on je dosta prošle sezone pomogao i Niki. Mislim da bi bio dobar i kao glavni trener
Ne razumijes komplet,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.