Ovog trenera Bosne Skopljaka sam zapamtio onako nekako nekulturan, uvijek neka galama, frka, nezadovoljstvo. Ni jednom kad je izgubio u Gračanici nije smogao snage da čestita, pruži ruku. Uvijek neko nezadovoljstvo, uvijek neko drugi kriv, sudije, vrijeme, planete, hladna voda. Sinoć ponovo, svi mu krivi. I zato mi je posebno žao što nije igrao Harmandić, jer mu je i to bilo jedno od opravdanja a nije da Bosnu nismo pobjeđivali i sa njim.
U svakom slučaju odučili ih od rukometa. 18 golova primili, 7 u drugom pol. Najbolji napad lige. Enough said.
Ovo što je Almir uradio je živo sranje. 800 ljudi je bilo u dvorani i valjda mu se trebamo izvinjavati sada svi kolektivno što se našlo 10 pacijenata koji su mu zviždali. Budalaština. Da je više razmišljao o igri a manje o tome ko će i hoće li ga mrko pogledati možda bi bio bliži svom prosjeku od 10-ak golova. Ovako samo 2 sa penala. Traume su to kad za 60 minuta ne skočiš sa krila kuknjava
da je faca, čestitao bi svom bivšem klubu a ne bi plakao i pravio žrtvu od sebe zbog nekoliko pojedinaca i zvižduka

valjda smo mu trebali pomoći i kad je krenuo na našeg igrača? Nek se ugleda na Toreta
ne znam je li se onaj post sa prethodne stranice od korisnika "gradačac" odnosio na njega ali i ako nije, pogodio je u sridu