Nažalost svugdje je tako, dođu sa strane, uzmu pare, uprava u talu sa nekim wannabe menadzerima, dobijes Zvijezdu u zoni ispadanja. Maknite te čobane iz uprave, ne može vam jedan piskić i piskici vedrit i oblačit. Sami ste krivi druže, isto kao i mi, sreća ovi su sami otišli jer više nije bilo cvonjka u klubuSMR187 je napisao/la: ↑04 nov 2019, 11:24Po meni je kazna opravdana, a to sto po ovim terenima vec godinama trci masa razmazenih pickica umjesto fudbalera i sto sa ovim amaterskim ugovorima mozes radit sta hoces bez posljedica... to je druga stvar.najrodjeniji je napisao/la: ↑04 nov 2019, 09:21Svako svog konja hvali, to je vaš problem. Volim pročitati vašu temu jer ima par momaka koji fakat vole klub, valjda ostatak nekadašnjih Dragonsa koje sam dobro poznavao. Vi morate ili razyebat sve iz kluba da niko ne ostane, ili se pomiriti da rezultate više nikada nećete imati. Nema tu ovja valja, ovaj ne. Svi su vam oni u talu. Igrači su najmanje krivi, rekao sam vam i da nakon uzimanja plate igračima nećete više boda uzet. NIko nije lud da trenira 2 put dnevno, da žrtvuje svoje tijelo i onda mu neko radi nesposobnosti trenera spuca kaznu pola plate. Mnogo glupi ljudi vam vode klub, dok god vam se po klubu motaju ovi što pišu na forumu vama dobro biti neće.
Ja sam gledao istu ovu ekipu protiv Metalleghea (5:0). Druze ja onakav fudbal ne pamtim na banji. Nasi su ih pojeli ko da Real igra protiv neke poluamaterske ekipice koja se u putu skupila. Ljudi se ibrete, ne vjeruju kakve akcije se prave. Onda odes u Banovice, hladan tus. Haj kontas onaj smrad cazinski nas povalio, uredu je.. Protiv plasticara necu ni spominjati tekmu. Al ybg, onda odes u Gracanicu ljudi te slome. Imas sve uslove da odigras top tekmu, doneses bodove sa strane i nista. Onda Slaven, Igman kuci... Dokazali su da znaju i da mogu. Znaci nece. I to je sve bilo PRIJE ikakve novcane kazne
NK Zvijezda Gradačac
- najrodjeniji
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Po meni je kazna opravdana, a to sto po ovim terenima vec godinama trci masa razmazenih pickica umjesto fudbalera i sto sa ovim amaterskim ugovorima mozes radit sta hoces bez posljedica... to je druga stvar.najrodjeniji je napisao/la: ↑04 nov 2019, 12:17[quote=SMR187 post_id=7323890 time=<a href="tel:1572863060">1572863060</a> user_id=43729]
[quote=najrodjeniji post_id=7323783 time=<a href="tel:1572855697">1572855697</a> user_id=46218]
Svako svog konja hvali, to je vaš problem. Volim pročitati vašu temu jer ima par momaka koji fakat vole klub, valjda ostatak nekadašnjih Dragonsa koje sam dobro poznavao. Vi morate ili razyebat sve iz kluba da niko ne ostane, ili se pomiriti da rezultate više nikada nećete imati. Nema tu ovja valja, ovaj ne. Svi su vam oni u talu. Igrači su najmanje krivi, rekao sam vam i da nakon uzimanja plate igračima nećete više boda uzet. NIko nije lud da trenira 2 put dnevno, da žrtvuje svoje tijelo i onda mu neko radi nesposobnosti trenera spuca kaznu pola plate. Mnogo glupi ljudi vam vode klub, dok god vam se po klubu motaju ovi što pišu na forumu vama dobro biti neće.
Ja sam gledao istu ovu ekipu protiv Metalleghea (5:0). Druze ja onakav fudbal ne pamtim na banji. Nasi su ih pojeli ko da Real igra protiv neke poluamaterske ekipice koja se u putu skupila. Ljudi se ibrete, ne vjeruju kakve akcije se prave. Onda odes u Banovice, hladan tus. Haj kontas onaj smrad cazinski nas povalio, uredu je.. Protiv plasticara necu ni spominjati tekmu. Al ybg, onda odes u Gracanicu ljudi te slome. Imas sve uslove da odigras top tekmu, doneses bodove sa strane i nista. Onda Slaven, Igman kuci... Dokazali su da znaju i da mogu. Znaci nece. I to je sve bilo PRIJE ikakve novcane kazne
[/quote]
Nažalost svugdje je tako, dođu sa strane, uzmu pare, uprava u talu sa nekim wannabe menadzerima, dobijes Zvijezdu u zoni ispadanja. Maknite te čobane iz uprave, ne može vam jedan piskić i piskici vedrit i oblačit. Sami ste krivi druže, isto kao i mi, sreća ovi su sami otišli jer više nije bilo cvonjka u klubu
[/quote]
Drži se ti prijatelju svog olimpika glavnog trgovca Severine i sapine ja ni blizu kluba nisam, kao prvo kao drugo koga god interesuje moj stav on je sljedeći. Ne možeš igrače kažnjavati kako hoćeš gdje ima kazna mora biti i nagrada ali prethodno definirana prilikom dogovora igrača plus klub, ovo je totalno laički vođenje kluba igrači su psihički ubijeni ne mogu preko noći zaboraviti igrati fudbal, druga stvar treneri se boje staviti neke igrače mladje tipa Terzic na stopera koji je bio odličan, uglavnom klub treba drugačiju politiku da vodi. Eto Mile je došao neće ništa biti bolje ni sa Miletom jer jednostavno mnogima smetamo! Klub čine 4 čovjeka u upravnom odboru to sam upozoravao ali niko nije htjeo da sluša u imperijalnu ensar salda i co su izabrali sebi upravu, mene, sadana, hamica, zuri, seju bronzu, smokija, niko nigdje nije ni spomenuo od početka sezone do današnjeg dana sam pomogao klub i pomoću opet na zimu kad zaškripi jer to je moj klub a ti rodjeni i takvi ubisw vas kompleksi, jer ja da sam j klubu nebi se kažnjavalo za dobar dan sigurno nego bi se napravila strategija za duži period nije sramota ni ispast iz prve lige časno i pošteno ali s borbom!
Combe kralju,tek sada vidim da si u pravu za sve,jer citajuci tvoje postove mislio sam da je previse negativnosti ali haman je to to,ni sada ne mislim da je sve izgubljeno: Cvitkusic-direktor,Durgutovic -Kadic sa prvim timom,Klopic-juniori,Mulavdic-kadeti,Smajic-golmani,i ima tu jos po koja zvijezdina legenda da se angazuje oko tima,Nurdo,Bele I eto pune Banje,a vidim da se asfaltiraju sokaci,moglo bi se sta ostinuti za krov i semafire od Gradonacelnika a pogurala bi malo i dijaspora
.Samo tako ce Zvijezda gore,kakvi k...I-palci I Salde I nehljebovci oko kluba

Mi sto ovdje pišemo to su naše želje, mogućnosti i realnost je druga za sve ovo oko Zvijezde je kriv isključivo načelnik koji je moram djelovati u upravnom odboru, on je napravio sve ovo zajedno sa ljudima koji vode klub. Svi problemi nastaju jer nemamo novca! Ali ja dalje nebi trošio pare nego Napravit plan i program za narednih 5 godina. Završit ovu sezonu i onda sa domaćim kadrom štedit pare sredjivati stadion tribine, okolicu i time Vratit publiku. Prljaca, Aljkanovic, Facic, Isanovic, Bijelic Mićo, Mujcic, Omeragic Vedo, Arapović, Zurapovic, Turnic, Music, Hecimovic, Hasukic, Dzekic, Doljancic, Causevic Asif, Hasanbasic, Bristu malog Vratit iz Osijeka, Mehic Amar, Maksimovica i još djece sa lokaliteta! za stručni stab postaviti Cvitksica ili durguta i sve ispočetka! Ima tu još koje sam zaboravio nabrojati nek mi oproste ali samo tako možemo nečemu se nadati, ovo iz godine u godinu kupi prodaj ne ide vidjeli smo! Napraviti upravni odbor od 20’ljudi koji će znat svako ko sta radi, ovdje trenutno 5 ljudi u klubu i logično da ne mogu sve oni sami!
Dobro si reko Zvijezda je dosla do ovoga gdje je sad jer nije imala dugorocan plan, a dugorocan plan je razvoj omladinske skole, do sad bi nam se isplatilo da smo u omladinski pogon doveli trenere iz inostranstva, a ne da lipici trose opstinske pare. Nogometni savez BiH je pruzio sansu omladinskm pogonima manjih klubova da igraju elitno takmicenje u BiH za juniore, to su iskoristili za sad Travnik, Rudar Prijedor, Slavija, Krupa, Olimpik i tako razvijat igrace za prvi tim, nisam siguran da bi ovo tvoje proslo dobro vracajuci igrace koji vec dugo igraju fudbal rekreativno vise, ispali su oni iz tog fola za profesionalizam bolje nek igraju djeca od 17 ili 18 godina koja idu u skolu i da igraju za stipendijuspiska je napisao/la: ↑04 nov 2019, 15:28Mi sto ovdje pišemo to su naše želje, mogućnosti i realnost je druga za sve ovo oko Zvijezde je kriv isključivo načelnik koji je moram djelovati u upravnom odboru, on je napravio sve ovo zajedno sa ljudima koji vode klub. Svi problemi nastaju jer nemamo novca! Ali ja dalje nebi trošio pare nego Napravit plan i program za narednih 5 godina. Završit ovu sezonu i onda sa domaćim kadrom štedit pare sredjivati stadion tribine, okolicu i time Vratit publiku. Prljaca, Aljkanovic, Facic, Isanovic, Bijelic Mićo, Mujcic, Omeragic Vedo, Arapović, Zurapovic, Turnic, Music, Hecimovic, Hasukic, Dzekic, Doljancic, Causevic Asif, Hasanbasic, Bristu malog Vratit iz Osijeka, Mehic Amar, Maksimovica i još djece sa lokaliteta! za stručni stab postaviti Cvitksica ili durguta i sve ispočetka! Ima tu još koje sam zaboravio nabrojati nek mi oproste ali samo tako možemo nečemu se nadati, ovo iz godine u godinu kupi prodaj ne ide vidjeli smo! Napraviti upravni odbor od 20’ljudi koji će znat svako ko sta radi, ovdje trenutno 5 ljudi u klubu i logično da ne mogu sve oni sami!
Samo zali boze Antica sto tavori u ovom sranju.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Bolje napravit plan na 5-10 godina, ispast u 2.federalnu, dio budzeta neka opstina preusmjeri na reprogram poreznog duga i prvo se rijesit dugova, a onda stvarat ekipu i tezit ka rezultatu nego ovo sto se radi. Pola tih sto si spiska nabrojo ne zasluzuju da nose vise dres Zvijezde sta su sve radili protiv kluba i kako su kenjali po klubu. Svi sto se motaju oko kluba zadnjih 6-7 godina su iz cistog interesa dole niko al bas niko nije iz te neke ljubavi .
Kako je moguce da nam je dug prema poreznoj porasto od 6 do 9 mjeseca? razumijem da kamata ide gore, al glavnica, ako je racun blokiran
Kako je moguce da nam je dug prema poreznoj porasto od 6 do 9 mjeseca? razumijem da kamata ide gore, al glavnica, ako je racun blokiran

Mozemo mi ovdje svirat kurcu,svi mi laprdamo u prazno,umjesto da se organizujemo i idemo pred opstinu,**** nekome mater,ili trazit sjednicu sa svima iz kluba,nacelnik,uprava treneri igraci,taman da cijeli dan traje sjednica ali dok se ne nadje neko rjesenje nema napustat sjednicu,neko spomenu RD gore,nema tih navijaca vise,prolali su,dodju na neku utakmicu i to vise sjede nego navijaju,oni treba da dignu grad,ali nece i oni sute,tako da je Zvijezda prepustena sama sebi nazalost
Jesi li to cuo od nekog ili si nasao negdje na netu?zomir je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:15Bolje napravit plan na 5-10 godina, ispast u 2.federalnu, dio budzeta neka opstina preusmjeri na reprogram poreznog duga i prvo se rijesit dugova, a onda stvarat ekipu i tezit ka rezultatu nego ovo sto se radi. Pola tih sto si spiska nabrojo ne zasluzuju da nose vise dres Zvijezde sta su sve radili protiv kluba i kako su kenjali po klubu. Svi sto se motaju oko kluba zadnjih 6-7 godina su iz cistog interesa dole niko al bas niko nije iz te neke ljubavi .
Kako je moguce da nam je dug prema poreznoj porasto od 6 do 9 mjeseca? razumijem da kamata ide gore, al glavnica, ako je racun blokiran![]()
Piska je previse subjektivan. Razumijem da respektujes Cvitkusica, bio ti je i trener u Zvijezdi i sve to.. Ali taj covjek je kancer ako ga stavis na poziciju. Svojim ocima sam crno na bijelo vidio sta je radio dok je bio u klubu i kako je rukovodio sredstvima koje mu je Zvijezda davala.
Neka hvala, bolje onda Saldu ostaviti dole
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Na stranici porezne, cak je i na novom tom racunu sto rade nabijeno vec preko 100k duga porezaPonovo je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:19Jesi li to cuo od nekog ili si nasao negdje na netu?zomir je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:15Bolje napravit plan na 5-10 godina, ispast u 2.federalnu, dio budzeta neka opstina preusmjeri na reprogram poreznog duga i prvo se rijesit dugova, a onda stvarat ekipu i tezit ka rezultatu nego ovo sto se radi. Pola tih sto si spiska nabrojo ne zasluzuju da nose vise dres Zvijezde sta su sve radili protiv kluba i kako su kenjali po klubu. Svi sto se motaju oko kluba zadnjih 6-7 godina su iz cistog interesa dole niko al bas niko nije iz te neke ljubavi .
Kako je moguce da nam je dug prema poreznoj porasto od 6 do 9 mjeseca? razumijem da kamata ide gore, al glavnica, ako je racun blokiran![]()
Ma uzeo sam njega za primjer nije bitno ko će biti trener on se mora izabrati da bude tu neko duže vrijeme, on je kao čovjek imao duple Arsine prema mojoj generaciji svi smo propali kao fudbaleri ali ne mogu reci da nije jedan od najboljih trenera s kojima sa suradjivao a mnoge sam gledao on vjeruje u dinamiku kretanje trku, visoki presing a ja iskreno to volim borbu lavovsku istina zakazao je kao direktor kad je dobio previše povjerenja ali za trenera vjeruj da nam je teško naći boljeg kod njega se na treningu ide kao navijen a tek utakmice!SMR187 je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:20Piska je previse subjektivan. Razumijem da respektujes Cvitkusica, bio ti je i trener u Zvijezdi i sve to.. Ali taj covjek je kancer ako ga stavis na poziciju. Svojim ocima sam crno na bijelo vidio sta je radio dok je bio u klubu i kako je rukovodio sredstvima koje mu je Zvijezda davala.
Uglavnom sve u svemu treba reorganizaciju pravit i polako, pa sta nam Bog da ostavit igrače koji žele vise godišnje ugovore da potpisu, ponudit sve i jednog ko te odbije odmah ga se riješi i gotovo jer ako se potpise reprogram onda možeš sklapat ugovore dugogodišnje i samo je to rješenje prodaja omladinskih igrača i ovih koji igraju u prvom timu, ove nabrojane naše gore bez obzira koliko su kaljali svima treba Dat šansu!
Svi mi mozemo pricat treba ovo treba ono,ali Zvijezda tone,Edo je eto u upravi i cita ovo sa foruma ima pametnih ideja da li on to ikad ista predlozi,jesil li ti Piska upoznat sa ovim dugovima prema poreskoj,raste dug na statom racunu a i na novom se nakupilo stotinjak hiljada,a mozda nam i Edo objasni sta je to sa dugovima prema poreskoj ?spiska je napisao/la: ↑04 nov 2019, 19:51Ma uzeo sam njega za primjer nije bitno ko će biti trener on se mora izabrati da bude tu neko duže vrijeme, on je kao čovjek imao duple Arsine prema mojoj generaciji svi smo propali kao fudbaleri ali ne mogu reci da nije jedan od najboljih trenera s kojima sa suradjivao a mnoge sam gledao on vjeruje u dinamiku kretanje trku, visoki presing a ja iskreno to volim borbu lavovsku istina zakazao je kao direktor kad je dobio previše povjerenja ali za trenera vjeruj da nam je teško naći boljeg kod njega se na treningu ide kao navijen a tek utakmice!SMR187 je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:20Piska je previse subjektivan. Razumijem da respektujes Cvitkusica, bio ti je i trener u Zvijezdi i sve to.. Ali taj covjek je kancer ako ga stavis na poziciju. Svojim ocima sam crno na bijelo vidio sta je radio dok je bio u klubu i kako je rukovodio sredstvima koje mu je Zvijezda davala.
Uglavnom sve u svemu treba reorganizaciju pravit i polako, pa sta nam Bog da ostavit igrače koji žele vise godišnje ugovore da potpisu, ponudit sve i jednog ko te odbije odmah ga se riješi i gotovo jer ako se potpise reprogram onda možeš sklapat ugovore dugogodišnje i samo je to rješenje prodaja omladinskih igrača i ovih koji igraju u prvom timu, ove nabrojane naše gore bez obzira koliko su kaljali svima treba Dat šansu!
Stari racun prosle godine 600 i nesto hiljada,ove godine 988 hiljada,novi racun ove godine 116 hiljada 

Ne treba svima dat sansu, pojedinci su vise puta dobijali i uvijek se posrali. Ok uprava i nije neka, nije samo sad unazad 7 godina, al ne moze uvijek uprava bit kriva, a igraci sveci. Ispade ja smijem radit sta hocu, odigram lose, primimo 6-7 komada u 2 tekme na strani, nije do mene do uprave, ne smije me niko kaznit, ubit ce me psihicki, bit ce jos gore? To samo znaci da su mrtvi amateri i balerine. Mahmutovic i Jazvin.S su odigrali 2-3 utakmice dobre nem sta, a gdje su ti isti napravili prije ruzltat ? Gdje god dodju zadrze se polusezonu, eventualno sezonu. Saric kako je doso nema sranja da nije i on sukno nos, pojedini se hvataju za k.rac, sta ce Gradacac itd. Za A.Jazvina ne znam sta se desilo cinio se dosta dobar momak...Jbt svake polusezone sve sto dovedes stvorije sebi odmah neki klan 4-5 igraca cim se to odvoji nema tu ekipespiska je napisao/la: ↑04 nov 2019, 19:51Ma uzeo sam njega za primjer nije bitno ko će biti trener on se mora izabrati da bude tu neko duže vrijeme, on je kao čovjek imao duple Arsine prema mojoj generaciji svi smo propali kao fudbaleri ali ne mogu reci da nije jedan od najboljih trenera s kojima sa suradjivao a mnoge sam gledao on vjeruje u dinamiku kretanje trku, visoki presing a ja iskreno to volim borbu lavovsku istina zakazao je kao direktor kad je dobio previše povjerenja ali za trenera vjeruj da nam je teško naći boljeg kod njega se na treningu ide kao navijen a tek utakmice!SMR187 je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:20Piska je previse subjektivan. Razumijem da respektujes Cvitkusica, bio ti je i trener u Zvijezdi i sve to.. Ali taj covjek je kancer ako ga stavis na poziciju. Svojim ocima sam crno na bijelo vidio sta je radio dok je bio u klubu i kako je rukovodio sredstvima koje mu je Zvijezda davala.
@ponovo dug je narasto od 6 mjeseca ove godine do 9 mjeseca
-
- Kontakt:
Dugovi rastu, prilikom isplate plata obracunava se i povećava, poreskoj upravi, ukoliko se potpise reprogram na 5 godina nevidim ni jednu upravu u naredni 5 godina koja moze igrat i takmicit se i ovo placat, ukoliko se potpise na 10 godina grad treba da stoji iza toga, ne da placa nego da bude garant, uprava koja bude tada na snazi treba da racuna svaki mjesec transu, za poreske treba da se pazi aktivacije tuzbi po racunu da bude spremna i to placat, pa sad neznam dobit na vremenu da prodje jedan zakon koga svi cekaju da se usvoji na parlamentu, pa da gradovi preuzmu ta potrazi anja poreske kao dionice koje ce otici u otpis, i kasnije u privatizacijuPonovo je napisao/la: ↑04 nov 2019, 21:36Svi mi mozemo pricat treba ovo treba ono,ali Zvijezda tone,Edo je eto u upravi i cita ovo sa foruma ima pametnih ideja da li on to ikad ista predlozi,jesil li ti Piska upoznat sa ovim dugovima prema poreskoj,raste dug na statom racunu a i na novom se nakupilo stotinjak hiljada,a mozda nam i Edo objasni sta je to sa dugovima prema poreskoj ?spiska je napisao/la: ↑04 nov 2019, 19:51Ma uzeo sam njega za primjer nije bitno ko će biti trener on se mora izabrati da bude tu neko duže vrijeme, on je kao čovjek imao duple Arsine prema mojoj generaciji svi smo propali kao fudbaleri ali ne mogu reci da nije jedan od najboljih trenera s kojima sa suradjivao a mnoge sam gledao on vjeruje u dinamiku kretanje trku, visoki presing a ja iskreno to volim borbu lavovsku istina zakazao je kao direktor kad je dobio previše povjerenja ali za trenera vjeruj da nam je teško naći boljeg kod njega se na treningu ide kao navijen a tek utakmice!SMR187 je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:20Piska je previse subjektivan. Razumijem da respektujes Cvitkusica, bio ti je i trener u Zvijezdi i sve to.. Ali taj covjek je kancer ako ga stavis na poziciju. Svojim ocima sam crno na bijelo vidio sta je radio dok je bio u klubu i kako je rukovodio sredstvima koje mu je Zvijezda davala.
Znaci da je prosla uprava to sve odrzavala a ovu upravu boli kur.ac za to,zomir je napisao/la: ↑04 nov 2019, 22:58Ne treba svima dat sansu, pojedinci su vise puta dobijali i uvijek se posrali. Ok uprava i nije neka, nije samo sad unazad 7 godina, al ne moze uvijek uprava bit kriva, a igraci sveci. Ispade ja smijem radit sta hocu, odigram lose, primimo 6-7 komada u 2 tekme na strani, nije do mene do uprave, ne smije me niko kaznit, ubit ce me psihicki, bit ce jos gore? To samo znaci da su mrtvi amateri i balerine. Mahmutovic i Jazvin.S su odigrali 2-3 utakmice dobre nem sta, a gdje su ti isti napravili prije ruzltat ? Gdje god dodju zadrze se polusezonu, eventualno sezonu. Saric kako je doso nema sranja da nije i on sukno nos, pojedini se hvataju za k.rac, sta ce Gradacac itd. Za A.Jazvina ne znam sta se desilo cinio se dosta dobar momak...Jbt svake polusezone sve sto dovedes stvorije sebi odmah neki klan 4-5 igraca cim se to odvoji nema tu ekipespiska je napisao/la: ↑04 nov 2019, 19:51Ma uzeo sam njega za primjer nije bitno ko će biti trener on se mora izabrati da bude tu neko duže vrijeme, on je kao čovjek imao duple Arsine prema mojoj generaciji svi smo propali kao fudbaleri ali ne mogu reci da nije jedan od najboljih trenera s kojima sa suradjivao a mnoge sam gledao on vjeruje u dinamiku kretanje trku, visoki presing a ja iskreno to volim borbu lavovsku istina zakazao je kao direktor kad je dobio previše povjerenja ali za trenera vjeruj da nam je teško naći boljeg kod njega se na treningu ide kao navijen a tek utakmice!SMR187 je napisao/la: ↑04 nov 2019, 17:20Piska je previse subjektivan. Razumijem da respektujes Cvitkusica, bio ti je i trener u Zvijezdi i sve to.. Ali taj covjek je kancer ako ga stavis na poziciju. Svojim ocima sam crno na bijelo vidio sta je radio dok je bio u klubu i kako je rukovodio sredstvima koje mu je Zvijezda davala.
@ponovo dug je narasto od 6 mjeseca ove godine do 9 mjeseca
Moze i uprava uticat na rezultat,npr ako se na treningu pokazu neki bolji i spremniji za prvih 11 a iz uprave neko trazi da se ubaci neko drugi da starta odma imas probleme u svlacionici,jer neko se trudi i znoji npr a drugi dobije sansu,isto tako i treneru ne ide za rukom kada mora postavljati ekipu kako drugi kazu,sjecas se prije dvije godine,polusezona 3 gola primili,pocetak druge sezone do Simin Hana je izgledalo kao zavrseno i sta se desi na kraju,raspad sistema,povuce se onaj predsjednik uvijek mu zaboravim ime,zakuhase sa trenerom,razjebase se sa igracim i ode sve u qurac,ali ovo je dno dna,3 ekipa po cijeni a 2-3 boda nas drze od zone ispadanja,i neko ce reci ima vremena na polusezoni napravit nesto,sta ces napravit,u ovoj zoni ako zavrsis polusezonu,u drugom dijelu nemas sta trazit,u drugom dijelu pare rade,a ovi nasi igraju posteno tako da smo do sad sanjali o premijer ligi,a od sljedece sezone cemo sanjati o prvoj ligi federacije
Ja ne znam dal se ovdje neki prave ludi ili su stvarno poglupi. Ovde se radi ono sto ja cijelo vrijeme govorim. Oni trose ono opstinskih para sto dobiju a feninga sami ne mogu namaket. To se desaje par godina u nazad. I jos usput syebu pare koje dodu za Musica, Šerbu, Mehica itd.
Novi dug prema poreznoj upravi je iz razloga jer ne placaju obaveze na plate. A kukaju kako ovi prije njih nisu placali. A jedina je istina da ne placaju ni oni nego isplacuju neto a ne bruto plate.
Vece sume novca daju igracima na ruke gdje se automatski i odredeni clanovi uprave ugrade i traze sebe.
To je jedina istina zadnjih par sezona. Da ti ljudi dole trose opstinske/nase pare i gledaju kako tu sebe pronaci.
U zadnjih 5 godina potrosili su 15-ak trenera i izmedu 100-130 igraca. Jos malo neces imati koga dovesti u Zvijezdu.
Ja mogu shvatit da ne valja 2-3 trenera ili 20-30 igraca. Ali da svi ne valjaju i da su svi drugi krivi godinama u nazad sem njih to ne mogu.
Oni moraju bit iskreni pocevsi sa nacelnikom na celu pa jednom priznati carsiji, izaci i reci "mi to ne znamo".
Novi dug prema poreznoj upravi je iz razloga jer ne placaju obaveze na plate. A kukaju kako ovi prije njih nisu placali. A jedina je istina da ne placaju ni oni nego isplacuju neto a ne bruto plate.
Vece sume novca daju igracima na ruke gdje se automatski i odredeni clanovi uprave ugrade i traze sebe.
To je jedina istina zadnjih par sezona. Da ti ljudi dole trose opstinske/nase pare i gledaju kako tu sebe pronaci.
U zadnjih 5 godina potrosili su 15-ak trenera i izmedu 100-130 igraca. Jos malo neces imati koga dovesti u Zvijezdu.
Ja mogu shvatit da ne valja 2-3 trenera ili 20-30 igraca. Ali da svi ne valjaju i da su svi drugi krivi godinama u nazad sem njih to ne mogu.
Oni moraju bit iskreni pocevsi sa nacelnikom na celu pa jednom priznati carsiji, izaci i reci "mi to ne znamo".
Šta sam ja Edo neki dan piso za kažnjavanje igrača da se po zakonu nesmiju kaznit niste ni svjesni šta radite.
-
- Kontakt:
Ako su amaterski ugovori, igraci mogu da ga podudlaju samo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.