mislim da imamo pravo tražiti od Čelika da nam izmiri sredstva za organizaciju utakmice. a hoćemo li, e to ne znam
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
mislim da imamo pravo tražiti od Čelika da nam izmiri sredstva za organizaciju utakmice. a hoćemo li, e to ne znam
moSa ljoŽe
To je pod obavezno. Nije FKZ crveni krst.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Firma iz Hadžića koja prodaje bijelu tehniku je proteklih dana na svojoj facebook stranici reklamirala prodaju jakni sa grbom kluba, nešto su i prodali, naravno sve ilegalno urađeno i bez saglasnosti kluba budući da je grb kluba brend i da je kao takav zakonski zasticen, o svemu sam još u četvrtak obavjestio ljude u klubu koji su se zahvalili na informaciji, i evo vidim ovi su vec izbrisali sve objave jer im je vjerovatno zaprijeceno tužbom, preporucujem i svim ostalim da urade isto gdje god primjete slicne stvari i nelegalno koristenje grba kluba, zna se gdje se artikli kupuju i gdje se mogu naći, bogaćenje privatnika na imenu i grbu kluba treba kažnjavati na svaki moguci nacin
Da stvar bude gora na forumu medijskog partnera upravo reklamiraju te stvari i nagradnu igru koju je organizovala ta firma

Da stvar bude gora na forumu medijskog partnera upravo reklamiraju te stvari i nagradnu igru koju je organizovala ta firma

MIHAJLOVIĆ !

Ne znam koliko je prodano, ali zauhar je svaka marka da ostane u klubu kad je vec ovako dzaba potroseno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
mozda su trebali ljudima koji nisu iz Sarajeva dati mogućnost da tu kartu iskoriste protiv Širokog. a mi koji smo domaći da halalimo pare
moSa ljoŽe
"Neka u FK Željezničar i ne pomišljaju na takvu mogućnost, jer bi u slučaju odigravanja ili slanja zahtjeva da se meč sa Čelikom ipak odigra, oni mogli biti suspendirani. FIFA i UEFA su uredili taj sistem i on je poprilično jasan, samo se treba držati pravila, a NSBiH detaljno slijedi upravo takve odluke", kazali su iz NSBiH za naš portal.
Ukoliko bi mi trazili da se ovo naknadno odigra suspendovao bi nas savez.
Ukoliko bi mi trazili da se ovo naknadno odigra suspendovao bi nas savez.
Radio Sarajevo standardno - glup i gluplji...
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Koja univerzumska i galaktička logika bi bila da mi tražimo da se utakmica odigra naknadno i to mimo pravila saveza , ne razumijem, uzeli smo tri boda i imamo tri gola na kontu bez trunke trunke znoja, oni ce sve platiti do naredne utakmice i nastavit ce se normalno takmiciti jos ce ih savez vjerovatno dodatno kazniti oduzimanjem bodova, novinarstvo nam je stvarno dno dna na stranu sto su pojedinci u tim vodama glupi do bola
MIHAJLOVIĆ !
- lijevapolutka
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja odmah poplavim kada cujem rijec “Krupa.”
E jesu mi mrski mater im ****. Kad se samo sjetim kako protiv Zrinje igraju sa juniorima a nas satrase.
I naravno, onaj mrmljator trener sa govornom manom, puzigaca drtina, Koljic egzekutor, i nas nesudjeni jablan stoper. Uhhhh...
E jesu mi mrski mater im ****. Kad se samo sjetim kako protiv Zrinje igraju sa juniorima a nas satrase.
I naravno, onaj mrmljator trener sa govornom manom, puzigaca drtina, Koljic egzekutor, i nas nesudjeni jablan stoper. Uhhhh...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Meni prva asocijacija na Krupu je Vukotic. Joj, kad se sjetim kakav je covjek imao tretman na Grbavici. Raja vise njemu aplaudira i gotivi ga nego nekog naseg igraca. 

Kako nece kad je nas vrli vladar prozvao ljude indirektno kao imao ponudu da se zavrse utakmice on nece to nikad uradit. Gledali ljudi da nas sto vise naguze poslije, kao i mnogi drugi. Mogli fino sve zavrsiti, uzeti bodove, Vukotica i titulu, otici u kvale za lp, obrnuti lovu...pih.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑04 nov 2019, 15:41Ja odmah poplavim kada cujem rijec “Krupa.”
Cuva Bog Zelju svog!
Brat igra za Beveren, nezamjenjiv. Kod nas bi propao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U subotu u 16:30h protiv Slobode
Pa kako ne bi propao kad kod nas pune tribine strucnjaka..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Koga izvesti na onu njivu u subotu?
Moze li Stila napraviti dar mar protiv ovih mesara na ovakvom terenu...
Moze li Stila napraviti dar mar protiv ovih mesara na ovakvom terenu...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jedno pitanje za vas
Zasto bi se troskovi organizacije utakmicr trebali refundirati? Da li bi oni postojali i da se utakmica igrala? - Bi
Razumio bih da se treba taj novac vratiti kad bi se ponovo igrala utakmica, pa bi se napravio dupli trosak. To da, razumijem, ali ovako bezveze kmecite i neopravdano trazite novac. Utakmica se moze komotno voditi kao da je igrana s obzirom da nece biti ponavljanja. Potrosili bi taj novac i ovako i onako.
Ne kontam zasto bi bili nagradjeni sa tim novcem i pored 3 boda. To je ono dobijes saku, daj i citavu ruku ako ikako moze..
Zasto bi se troskovi organizacije utakmicr trebali refundirati? Da li bi oni postojali i da se utakmica igrala? - Bi
Razumio bih da se treba taj novac vratiti kad bi se ponovo igrala utakmica, pa bi se napravio dupli trosak. To da, razumijem, ali ovako bezveze kmecite i neopravdano trazite novac. Utakmica se moze komotno voditi kao da je igrana s obzirom da nece biti ponavljanja. Potrosili bi taj novac i ovako i onako.
Ne kontam zasto bi bili nagradjeni sa tim novcem i pored 3 boda. To je ono dobijes saku, daj i citavu ruku ako ikako moze..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 64 gosta.