Mozes ti sad kucat u pretragu Amar i izvlaciti postove, to ni eks.kluziva.ba ne izvlaci tako iz konteksta

Iza te izjave stojim, na jednom svjetskom nivou nazalost te titule ne znace nista, ali nije to tema daleko ides drugar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sve ih boli,prate više Želju nego mi ahahaha pa pogledajte postove na PL Prepucavanja i PL Općenito svaki drugi post samo Željo to ti je dokaz da smo najveći.mohikanac12 je napisao/la: ↑05 nov 2019, 12:03Opet se pokusavas ulizivati. Ne budi bijednik.
Ovako, ostani pitar do kraja. Znamo Mi sta Vas boli. Što smo veci od vas u svakom pogledu.JavierBosnia
Post 20 dec 2017, 11:21
Amarove titule u BiH vrijede isto kao kada bi dosao na razgovor za posao i rekao, ja sam bio 3 puta predsjednij razreda i jednom zamjenik
Nije fascinantna pojava, vec sasvim prirodna.
let3 je napisao/la: ↑05 nov 2019, 15:27Nije fascinantna pojava, vec sasvim prirodna.
Uvijek se najviše mrzio i pratio najveći klub te države. Tako je to svuda, ne samo kod nas. U Njemačkoj ostali navijaci tako gledaju prema Bayernu, u Italiji prema Juventusu, u Španiji prema Barci, u Škotskoj prema Celticu, u Hrvatskoj prema Dinamu itd, da ne nabrajam sad sve redom....a u BiH prema Željikompleksi niže vrijednost se ispoljavaju na taj način.
Bilo bi jako loše da se ne piše o Želji na sve strane, jer bi onda to bio jasan znak da smo pali qrcu za uši. Ovako je sve u redu![]()
Pa eto, što niko od željovaca ne piše i ne prati dešavanja u Slobodi ili Vijetnamu ili Radniku, nebitno.
I stimanje titule pitarima a prije Zrinjskom.braco je napisao/la: ↑05 nov 2019, 17:44NFSBiH: RADOVI NA POBOLJŠANJU INFRASTRUKTURE STADIONA „GRBAVICA“
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... -grbavica/