FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opet, ko zna po koji put, fali cijela vezna linija od prošli put, Gavrić, Đokanović i Rahmanović.
Nadam se da će Stanojebić i Oremuš moći izdržati 90 minuta.
Nadam se da će Stanojebić i Oremuš moći izdržati 90 minuta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ključna utakmica. Umjesto krša od SeaDa, pokloniti im ako pobijede PlayStation 4 i obećati još PlayStation 5, čim izađe. Hodžiću i Mustafiću dati čipovanu tricu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zabismo ga pred kraj, treći smo 
FK Sarajevo
Vladan Kovacevic od 15 utakmica, na njih 10 nije primio gol...
Mislim da je ovo dovoljno kada se pokusava negativno o njemu pricati...
Mislim da je ovo dovoljno kada se pokusava negativno o njemu pricati...
-
scudetto89
- Kontakt:
Nadam se u subotu abd fer i korektnoj igri, sudjenju prije svega, ako ponovimo igru od subote ne mislim da ce biti onda problema, i pobjeda je ne izbjezna !!
Ja volim, volim samo tebe ........
1-2 ( merso 1, rahman 1)
Ja volim, volim samo tebe ........
1-2 ( merso 1, rahman 1)
04.10.2009 !
Ne igra rhman.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Što se tiče gostovanja u Bijeljini, imam osjećaj da će biti debeli X. Ne treba zaboraviti da smo s njima zadnje 2 sezone malo i zategli odnose zbog onih situacija na Hasetu, valjanje, koškanje igrača i Husrefa sa onim ljigavcem Žižovićem. Plus što se igrači nalože naravno na sarajevske timove.
Što se igre tiče nemam sumnje neke, tu smo puno jači, ali problem će biti suđenje ko da gledam, jer se njima mora negdje kompenzacija učiniti za "penal" u Banjoj Luci. A mi smo kao uvijek idealni, plus sve se radi na tome da nas skinu sa prvog mjesta.
Ako još teren bude ljigav kakav zna tamo, onda imamo više negativnih segmenata nego pozitivnih. Zato igrači tamo moraju dati 101% ako hoće 3 boda. Dobro naložiti naše igrače, jer imamo 2,3 igrača koja znaju riješiti tekmu.
Što se igre tiče nemam sumnje neke, tu smo puno jači, ali problem će biti suđenje ko da gledam, jer se njima mora negdje kompenzacija učiniti za "penal" u Banjoj Luci. A mi smo kao uvijek idealni, plus sve se radi na tome da nas skinu sa prvog mjesta.
Ako još teren bude ljigav kakav zna tamo, onda imamo više negativnih segmenata nego pozitivnih. Zato igrači tamo moraju dati 101% ako hoće 3 boda. Dobro naložiti naše igrače, jer imamo 2,3 igrača koja znaju riješiti tekmu.
Krle, stanoje i mustafic od prve u sredini....poslije oremus za stanoju...
Jel tatar kartoniran? To nikako nisam nacisto
Jel tatar kartoniran? To nikako nisam nacisto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije.
Mislim da je Oremuš spremniji od Velkoskog
Moja želja: Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Lazić, Hodžić, Oremuš, Stanojević, Tatar, Velkoski, Milanović, Ahmetović.
FK Sarajevo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Samo da smo nacisto lazem da smo fantasticno...
Nije
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Bez sramote na Grbavici primili smo 5 golova u 14 kola. Nenormalan podatak. Šerbečić, Lazić i Vladan.
Inače mi smo ove sezone jedna od onih ekipa koja ima 2 lica, domaće i gostujuće, što mi nikako nije jasno jer smo prošle sezone igrali baš dobro vani. Manjak motivacije, kurcobolja, nedostatak muda, šta li već, uglavnom nemoguće je bit optimista pred Radnik koji će se nalozit ko po običaju, i bod bi bio ok.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja mislim da će biti mrtvi X, sumnjam u pobjedu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Oremus Stanoje mhmhmhm
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- BordoSarajevo
- Kontakt:

FK Sarajevo
Realno X, a nadam se pobjedi.
Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
gleaj brace
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
e vala si mogo složit ih fino na http://www.footballuser.com neg da ja sad pogađam kako si htio naprijed razbacat...?BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 nov 2019, 13:31Nije.
Mislim da je Oremuš spremniji od Velkoskog
Moja želja: Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Lazić, Hodžić, Oremuš, Stanojević, Tatar, Velkoski, Milanović, Ahmetović.
jel vako

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na telefonu sam pa ne mogu ih u to ubacit.
Kovačević
Hebib - Šerbečić - Lazić - Hodžić
Stanojević - Oremuš
Tatar - Velkoski - Milanović
Ahmetivić
Kovačević
Stanojević - Oremuš
Ahmetivić
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
KovačevićBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 nov 2019, 15:47Na telefonu sam pa ne mogu ih u to ubacit.
Kovačević
Stanojević - Oremuš
Ahmetivić
Stanojević - Đokanović
Oremuš - Velkoski - Tatar
Ahmetović
Mislim da je Milanović zaslužio hlađenje jer apsolutno nije do sad opravdao bilo šta. Naravno, ovo je samo mokri san i suludo bi bilo ovo izvesti jer ni Stanojević, ni Mirko, ni El Capitano nisu spremni za više od 45/60minuta i u tom slučaju ti neka prinudna izmjena ili karton mogu presuditi utakmicu. Jedva čekam vidjeti može li Andrej nastaviti u približnom nivou kao protiv lištice. I mislim da bi i onakav Milanović bolje odigrao AMFa od kapitena.
Zadnja izmjena: SarajevoJeBordo, dana/u 05 nov 2019, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], hazarder, Turo i 39 gostiju.