Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Pepe je za njega izmislio balun
Lozano ce uskoro na posudbu u NEC
Lozano ce uskoro na posudbu u NEC
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Shizofrenija.Derdiyok je napisao/la:A jesi se naklatio čovjeku
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tražiš mentalno zaostale, onda ih kljucaš dok se ne bace s balkona.Derdiyok je napisao/la:A jesi se naklatio čovjeku

-
- Kontakt:
Jos jedna namjestaljka sa krimi VARom nakon sto je Briz ostecen protiv Reala i gdje je priznat gol iz ofsajda, sinoc je Ajaxu ponisten cisti gol, oba puta su situacije bile i golim okom jasne, ali iz UEFE su se odlucili da prave budale gledatelje.
https://www.givemesport.com/1515755-var ... nic-social
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Covjeku je i u jednoj i u drugoj situaciji rame bilo u ofsajdu.Glupa praksa al nije da ovakve stvari nisu prije sudili.Wandelanoite je napisao/la:Jos jedna namjestaljka sa krimi VARom nakon sto je Briz ostecen protiv Reala i gdje je priznat gol iz ofsajda, sinoc je Ajaxu ponisten cisti gol, oba puta su situacije bile i golim okom jasne, ali iz UEFE su se odlucili da prave budale gledatelje.
Lionel Messi je postao jedini igrač, u historiji Lige prvaka, koji je uspio postići barem jedan gol u 15 uzastopnih sezona najelitnijeg takmičenja.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Centre forward
- Kontakt:
Reče čojk koji sakralne objekte i božanstva spominje više nego Puljić i Kavazović skupa. Zbog tebe bi se rahmetli Freud bacio sa tog istog balkona.TedBundy je napisao/la:Tražiš mentalno zaostale, onda ih kljucaš dok se ne bace s balkona.Derdiyok je napisao/la:A jesi se naklatio čovjeku
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kakva je veza između mene, spominjanja sakralnih objekata i božanstava i Freudovog bacanja s balkona, nikad neću uspjeti shvatiti.Centre forward je napisao/la:Reče čojk koji sakralne objekte i božanstva spominje više nego Puljić i Kavazović skupa. Zbog tebe bi se rahmetli Freud bacio sa tog istog balkona.TedBundy je napisao/la:Tražiš mentalno zaostale, onda ih kljucaš dok se ne bace s balkona.Derdiyok je napisao/la:A jesi se naklatio čovjeku
Ovaj Dembele u moru promašenih transfera je ubjedljivo najgori transfer ikad. Lik ne zna osnove fudbala, primanje lopte i pas najblizem saigraču su za njega misaona imenica. Motkom treba udarat onog ko je za njega se odlučio dat 120 miliona jbt.
Slavia je fina ekipica al su nesposobni haos, i večeras će garant imat zilion prilika a neće ništa uradit, ovaj crnac na lijevom krilu sve usra.
Slavia je fina ekipica al su nesposobni haos, i večeras će garant imat zilion prilika a neće ništa uradit, ovaj crnac na lijevom krilu sve usra.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 05 nov 2019, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako glupo ponistise gol Leipzigu. Pa jbt led. Dlakama ba rukama zakacio loptu i kae ruka. Mrs
-
- Kontakt:
Smijesno ponisten gol
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Slavia pregotivna ekipa, ni u jednom mecu maltene nisu nadigrani.
Olayinka dobar igrač.
Olayinka dobar igrač.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Barcelona ko da igra protiv Citya
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da hoće naletit na City u osmini il QF. Pet komada bi primili najmanje na Etihadu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na Campu 4:0
Na Etihadu 5:0

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I prošle godine su govorili da je City sila pa je popio pet komada od kokoški.
Ova Barcelona je baš grohnula žestoko.
Ova Barcelona je baš grohnula žestoko.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Al koliko je Buskec loš ne vjerujem. Nisam gledo ovu Barcu baš puno u zadnjih godinu dvije, jel realno da lik na ovo liči, pa za Zelje nije, preskaču ga ovi iz Slavije ko malo dijete 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.