Sto...?
Da ne mislis da cemo tužiti klub i tražiti kamate...

Pa kad ste smijurija od kluba, pa vas moramo malo podjebavatiSoulEclipsee je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:10Tema PL prepucavanja i tema PL opcenito samo o Zelji,neki prate vise Zelju nego svoj klub![]()
Pa cesto pisemo o namjestanju te iste PL pa je zeljescar vecinom glavna tema. Sto liledesma je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:33Pa kad ste smijurija od kluba, pa vas moramo malo podjebavatiSoulEclipsee je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:10Tema PL prepucavanja i tema PL opcenito samo o Zelji,neki prate vise Zelju nego svoj klub![]()
kamata na kamatu
Ma nekih kamata su potrazivali, hajd im znaj
Kako? Pa ko se u njih busa da su trenutno nesto bitno u bh fudbalu? Niko! A vidi vas, raspadate se na proste faktore, u ekipi nemate 2 profesionalca, trener vas tuzio za dugove, ne licite na ozbiljnu ekipu, nego eto malo vas tatica vaš gura sa suđenjem. A Sarajevo vam ne izlazi iz usta. Kontate sa nama trenutno se takmiciti, da niste imali sudije svoje protiv Veleza i u Zenici, zaostajeli bi za nama pofajn. Pa jel?BosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:39Veca smijurija je celik pa njih sprdate 20x manje...sto li boze
Posto ste iza nas, dobro nas poljubite u guzic.uBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:50Nemamo 2 profesionalca i samo 2 boda iza vas i pocijepali vas na derbiju.Znaci vi mozda 3 imate al mozda![]()
Bvvvv, zima za njih uveliko pocela bvvv vise sile ih održavaju na manjem minusu
Necemo vi ste nase kujiceledesma je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:51Posto ste iza nas, dobro nas poljubite u guzic.uBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:50Nemamo 2 profesionalca i samo 2 boda iza vas i pocijepali vas na derbiju.Znaci vi mozda 3 imate al mozda![]()
![]()
Pripremite usnice za naše guzic.eBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 22:04Necemo vi ste nase kujiceledesma je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:51Posto ste iza nas, dobro nas poljubite u guzic.uBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:50Nemamo 2 profesionalca i samo 2 boda iza vas i pocijepali vas na derbiju.Znaci vi mozda 3 imate al mozda![]()
![]()
To je vas posao
Solidan comeback.Da li si pitao drugara iz klupe na viberu da ti ga smisli
Jel to najviše što možeš?BosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 22:23Solidan comeback.Da li si pitao drugara iz klupe na viberu da ti ga smisli![]()
Nisam ja ko ti da podignem citavu razrednu grupu na noge.Ovo je bilo rutinski,sa 30% snage
Hajmo pripremi usniceBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 22:37Nisam ja ko ti da podignem citavu razrednu grupu na noge.Ovo je bilo rutinski,sa 30% snage![]()
Bolje bi bilo da ti pripremis knjigu.I sam znas da ti je stari rekao da mozes na koncert Raste samo ako dobijes pozitivnu ocjenu iz Društvaledesma je napisao/la: ↑05 nov 2019, 22:40Hajmo pripremi usniceBosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 22:37Nisam ja ko ti da podignem citavu razrednu grupu na noge.Ovo je bilo rutinski,sa 30% snage![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 15 gostiju.