UpravoElegant je napisao/la:Samo neka ode iz Wolfa. tamo je raspad sistema.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
City je tim koji igra sa formacijom 4-3-3 tj. 4-5-1 ( dva krila i napadač u sredini )Omar500 je napisao/la:Valjda će mu dati da ide. Debili su to, a bilo bi super da ode u City. Em bi zarađivao ogromnu lovu, em bi mogao napredovati.
Napad
Silva..........Milner
.......Tevez.........
Ti misliš da bi on mogao da izbaci Teveza iz prvih 11 ? Teško da bi Džeko sastavio 2 utakmice u prvoj postavi. Najbolje mu je da ide u Bayern, Olić i Klose out, Gomeza bi se lahko riješio.
A sta ako ljudi kontaju da igraju neku verziju 4 4 2 al sad nemaju igraca za to pa Dzeku vide kao rjesenje ?? Ne bi ga pokusavali dovesti ako ce sjediti na klupi...OTNYS_YNWA je napisao/la:City je tim koji igra sa formacijom 4-3-3 tj. 4-5-1 ( dva krila i napadač u sredini )Omar500 je napisao/la:Valjda će mu dati da ide. Debili su to, a bilo bi super da ode u City. Em bi zarađivao ogromnu lovu, em bi mogao napredovati.
Napad
Silva..........Milner
.......Tevez.........
Ti misliš da bi on mogao da izbaci Teveza iz prvih 11 ? Teško da bi Džeko sastavio 2 utakmice u prvoj postavi. Najbolje mu je da ide u Bayern, Olić i Klose out, Gomeza bi se lahko riješio.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne nego igraju 4-3-3 formaciju, imaju 2 odlična destruktivca pa mogu sebi priušititi i taj luksuz. Ne vjerujem da će Džeko u City, prije Juventus ili Bayern.
6 miliona funti godisnje i staviti ga na klupu.E vala to bi i M.C bio luksuz.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima se moze se.harishp je napisao/la:6 miliona funti godisnje i staviti ga na klupu.E vala to bi i M.C bio luksuz.
Ovo sve rade u inat drugoj polovici Machestera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam koliko je to tačna informacija da se zaista radi o 6m ali svejedno i da jeste - pogledaj klupu Citya, vidi kolike plate daju igračima.harishp je napisao/la:6 miliona funti godisnje i staviti ga na klupu.E vala to bi i M.C bio luksuz.
Navedi jedan razlog zasto ne bi izbacio Teveza (ako ce i to bit potrebno). Dzeko spada u najvisu klasu napadaca, Tevez je ipak malo ispod. Nevjerovatno kako mi ne cijenimo nase.OTNYS_YNWA je napisao/la:City je tim koji igra sa formacijom 4-3-3 tj. 4-5-1 ( dva krila i napadač u sredini )Omar500 je napisao/la:Valjda će mu dati da ide. Debili su to, a bilo bi super da ode u City. Em bi zarađivao ogromnu lovu, em bi mogao napredovati.
Napad
Silva..........Milner
.......Tevez.........
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tevez loš. OK, sve si rekao.
Samim tim sto stavljas Teveza ispred Dzeke je sumnja u njegovu vrhunsku kvalitetu. I nisam rekao da je Tevez los, rekao sam da nije bolji od Dzeke. Ne sto je nas, al fakatOTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam li ja negdje napisao da ne cijenim Džeku kao igrača ?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ma nije samo u vrijednosti.Jednostavno njegova guzica nije proporcionalna za klupe,kontas.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam koliko je to tačna informacija da se zaista radi o 6m ali svejedno i da jeste - pogledaj klupu Citya, vidi kolike plate daju igračima.harishp je napisao/la:6 miliona funti godisnje i staviti ga na klupu.E vala to bi i M.C bio luksuz.
E to kad je i u Tirani bio zamijenjen onih par minuta nije otisao na klupu,vec onako uz kahvu sacekao kraj tekme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja bih volio da pređe u City, pa da vidimo ko je bio upravu.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ja bih samo volio DA PREDJE !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Opet pocelo Masturbiranje na Dzekin transfer !!!!!!!!!!!!!

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Koliko će Željo dobiti od Džekinog transferakimbo je napisao/la:Opet pocelo Masturbiranje na Dzekin transfer !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Hahaha
Tevez + Dzeko = NEPROCIJENJIVOOTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam li ja negdje napisao da ne cijenim Džeku kao igrača ?
a njih dvojicu porediti,,=glupost,, dva potpuno razlicita napadaca,,koja mogu igrati skupa!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Treba biti realan pa reći da Džeko nije bolji od Teveza, budimo svoji. Ne treba lupati, Tevez postigne 10 golova u premiershipu, tok Džeko 5 u bundesligi.szlaja je napisao/la:Samim tim sto stavljas Teveza ispred Dzeke je sumnja u njegovu vrhunsku kvalitetu. I nisam rekao da je Tevez los, rekao sam da nije bolji od Dzeke. Ne sto je nas, al fakatOTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam li ja negdje napisao da ne cijenim Džeku kao igrača ?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Njega bi Dzeko poslao na prinudni odmor u Argentinu ko' i Grafonju onomad u Brazil.vrebac86 je napisao/la:Tevez + Dzeko = NEPROCIJENJIVOOTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam li ja negdje napisao da ne cijenim Džeku kao igrača ?
a njih dvojicu porediti,,=glupost,, dva potpuno razlicita napadaca,,koja mogu igrati skupa!!!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
šta sad Tevez došao na red...makar se neporedi više sa Danskim dominatorom 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
sve je dobro dok neko ne spomene,Dzeko ili HiguainRaul_64 je napisao/la:šta sad Tevez došao na red...makar se neporedi više sa Danskim dominatorom
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif