Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Samo ti kmeci. Lazni goat pokazuje ko je i sta je. Bar 3 igraca su trenutno jaca od njeg.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 nov 2019, 23:25Bar se karna ne plasi vlazne rupe za razliku od portugalca![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo je činjenica.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakvi su se hvalospjevi pisali prije dvomeča s Liverpoolom, pola tima navodno bilo u životnoj formi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ja kako znam. Ako je faul za crveni igra se prekida odmah, bez pustanja prednosti.TheChief je napisao/la: ↑05 nov 2019, 23:49Isto sam pitao i na EPL temi, ali i ovdje cu.
Da li se smije pustati prednost nakon starta za drugi zuti / crveni ?
Znam da na PESu bude automatski zaustavljena igra i da nema prednosti.
Ako se smije pustiti prednost onda je sve cisto, u protivnom ogromna greska.
Ako je za zuti , znaci moze prednost.
Ne zna ni sudija u istom trenutku jel taj igrac vec dobio 1 zuti.
Al slagat cu ti al cini mi se da sam na fifi vec sobijao takve crvene al nisam siguran.(tj drugi zuti)
Inace da nije dozvoljeno vec bi to po medijima se pisalo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pisanja na forumu su jedno a realno stanje nešto sasvim drugo. Dovukao je Barcu sam do polufinala, još pobijedio Liverpool u prvoj utakmici. To je činjenica. Zato i sam nisam ni nakon one pobjede od 3:0 u prvoj utakmici bio siguran u prolaz jer je izgledalo previše jednostavno da se takva ekipa Barce tek tako prošeta do finala i vrlo vjerovatno titule.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Inace nije da gotivim ronalda al isto tako moze se rec. Vodio mutavi real do tri uzastopme lige prvaka. Kako je napustio ekipu, real se ne moze sastat s loptom.
Tzv cinjenice
Tzv cinjenice
Ni meni to nema logike nikako.TheChief je napisao/la: ↑05 nov 2019, 23:49Isto sam pitao i na EPL temi, ali i ovdje cu.
Btw. Dickriders strikes again...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Što onda nije vodio i Juve do titule, ako je garanr za CL

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Evo jedna paralela odmah.
Sto Messi ne vodi istu Barcu do titule ove godine?
Necu vise
Al pisete gluposti.
Hakimi

15.10.2013.
Mesko ne moze meda kako odose Xavi i Iniesta. Karna moja nema vise idi u dribling ima ko ledja cuvat. Sad Busquets i mrtvi De Jong cuvaju ledja
Rona je za Meska Pele licno!! On barem jos uvijek piski po Atletiku het trikove daje, covjek uzeo Evropsko i Ligu Nacija s mrtvim Portugalom i velike tri prvenstvene titule u tri razlicite drzave i najjace lige.. Velik si Rona

Rona je za Meska Pele licno!! On barem jos uvijek piski po Atletiku het trikove daje, covjek uzeo Evropsko i Ligu Nacija s mrtvim Portugalom i velike tri prvenstvene titule u tri razlicite drzave i najjace lige.. Velik si Rona

- BosniaBoston
- Kontakt:
Mrtvi Portugal je Peleov Brazil licno za argentinu 2016-danas
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Doveo je u La Ligi do dvije zadnje titule, ona nosata neznalica upisala u svoj CV nezaslužene dvije titule

- BosniaBoston
- Kontakt:
E moj let ne znam sto se raspravljas ovaj Kaunas konta da je messi tu negdje sa zajkom zebom
#Punoljetstvo
Ma dobar je brat Kaunas, samo mu je paralela koju je povukao bezveze.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 nov 2019, 00:51
E moj let ne znam sto se raspravljas ovaj Kaunas konta da je messi tu negdje sa zajkom zebom
Ne može se mrtva raga (citaj Valverdeova Barca) povuci, taman da je tegle još dva Messija. Nema tu hljeba ni pomoci. Ne može se pomoci ekipi koja nema ni sistema ni plana igre.
Zato i kažem da mu je Messi upisao dvije titule u onaj njegov opskurni trenerski CV. A žalosno je to, mnogo bolji treneri od njega nece osvojiti nacionalnu titulu u svojoj karijeri, dok je ovog levata zapala Barca sa Messijem

-
- Kontakt:
Kakva namjestaljka u Londonu
Nije dzaba Gazprom glavni sponzor Lige Prvaka.

Nije dzaba Gazprom glavni sponzor Lige Prvaka.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Blind zasluzeno.Veltman prestrogo
E moji plavci jednom navijam za vas i ne mozete zabit sa 2 igraca vise
E moji plavci jednom navijam za vas i ne mozete zabit sa 2 igraca vise

Ne bi se smjela puštat prednost koliko ja zanam. Teoretski ekipa koja napada može izgubit loptu, pukne kontra na njihov gol i igrač koji više ne smije biti na terenu zabije gol.TheChief je napisao/la: ↑05 nov 2019, 23:49Isto sam pitao i na EPL temi, ali i ovdje cu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Valverde, pokaži muda i ispadni u grupnoj fazi jer u KO nemaju manekeni šta tražiti.

Ovako je Lampard u svoj vakat znao syebati Valdesa. Dobro, ne baš iz iste pozicije ali jbg

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.