NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Opet fulas slobodna jeli normalno ovo obadva ponovo slobodna hhahaha .. ovamo nije ovo humano sto se tiče slobodnih i ovo je gotovo posebno jer trener sere ova petorka zajedno nema šanse da igra nema niko da skoči , nemaš nikog ofanzivno .. treneru se treba najebat matere dobro sta radi svaki četvrti period svaku utkamicu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- AshburtonG
- Kontakt:
Dwight Time 

Ovu petorku Lakersa niko nije ocekivao,znaci nea pripreme za nju ,ubise hahhahahhaha
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao u ovo i sve je ovo do trenera .. igraš dobro većinu utakmice i onda izmišljaš toplu vidu praviš neke rotacije nemoralne do bola .. slobodna neću vise ni spominjat ispod 50%
Sve smo do sad utakmice izgubili ovako osim onu protiv Indiane. Gdje nas nije bilo čitavu utakmicu ali bukvalno sve ostalo ovako
Sve smo do sad utakmice izgubili ovako osim onu protiv Indiane. Gdje nas nije bilo čitavu utakmicu ali bukvalno sve ostalo ovako
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Skoci pola dvorane 

- invincible1921
- Kontakt:
Ma i sralo vas je vala sve vam je prolaziloSaltCityAttack je napisao/la: ↑06 nov 2019, 04:02Nisam ni sumnjao u ovo i sve je ovo do trenera .. igraš dobro većinu utakmice i onda izmišljaš toplu vidu praviš neke rotacije nemoralne do bola .. slobodna neću vise ni spominjat ispod 50%
=\_1921_/=
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Koje pola dvorane ? Ima ovih nekakvih Lakers fanova ja sam na utakmici i sve ova nadrkana dijeca Lebron fanovi ko i ti.. tek sam sad vidjeo da navijaš za Lakerse orije nikad nisi ih spomenuo **** te život .. mislim slabo pratim vise ovu temu jer je odavno pala kurcu za uši ali te pamtim Kao navijača Jamesa a ne Lakersa .. ima evo u dvorani istih takvih navijača uglavnom ove danas je omladine NBA fanova
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sve nam je išlo sta nam je išlo igrali dobru odbranu dok nije počeo srat trener i sva se hemija pojebLa ali kad sutas ispod 50% slobodna .. sad je druga orica utakmica je gotova kada sam ja ovdje napisao kada smo vodili 11 razlike pisao sam da je to gotovo i tako je .. gledam ih pratim i znam da su sve i jed u ovako izgubili utakmicu gdje trener u 4 periodu izmišlja toplu voduinvincible1921 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 04:09Ma i sralo vas je vala sve vam je prolaziloSaltCityAttack je napisao/la: ↑06 nov 2019, 04:02Nisam ni sumnjao u ovo i sve je ovo do trenera .. igraš dobro većinu utakmice i onda izmišljaš toplu vidu praviš neke rotacije nemoralne do bola .. slobodna neću vise ni spominjat ispod 50%
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sto si salty jbte,ocito je aukusticna dvoranaSaltCityAttack je napisao/la: ↑06 nov 2019, 04:12Koje pola dvorane ? Ima ovih nekakvih Lakers fanova ja sam na utakmici i sve ova nadrkana dijeca Lebron fanovi ko i ti.. tek sam sad vidjeo da navijaš za Lakerse orije nikad nisi ih spomenuo **** te život .. mislim slabo pratim vise ovu temu jer je odavno pala kurcu za uši ali te pamtim Kao navijača Jamesa a ne Lakersa .. ima evo u dvorani istih takvih navijača uglavnom ove danas je omladine NBA fanova

Novi 30+ TD i apsurdan nivo u defanzivi. Revenge season 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
L-Train je napisao/la: ↑06 nov 2019, 04:17Sto si salty jbte,ocito je aukusticna dvoranaSaltCityAttack je napisao/la: ↑06 nov 2019, 04:12Koje pola dvorane ? Ima ovih nekakvih Lakers fanova ja sam na utakmici i sve ova nadrkana dijeca Lebron fanovi ko i ti.. tek sam sad vidjeo da navijaš za Lakerse orije nikad nisi ih spomenuo **** te život .. mislim slabo pratim vise ovu temu jer je odavno pala kurcu za uši ali te pamtim Kao navijača Jamesa a ne Lakersa .. ima evo u dvorani istih takvih navijača uglavnom ove danas je omladine NBA fanova![]()
Pa kad AD nešto napravi bas kao i kad je Rose pa makar i da asistira ovako je bilo isto .. pa kažem ti ne znam kako na TV izgkeda trenutno ali je tako imas ovo je normalno barem ovdje
Nego još jedna glupost trenera koje pravi u 4 periodu nas je koštala i poslije samo je uvukao nervozu u ove mlađe igrače koja je druga najmlađa ekipa u ligi i onda su prodali 8 loptu u 4 periodu i Lakersi dolaze do pobjede .. ali da je trener idiot jeste malo veći
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Joj Popa. Trae sa hrpom ispodprosjecnih igraca ga dobio. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jel to opet "najbolji" igrac lige ne igra?
LBJ je jos mlad da koristi load managment tek mu je 35
Brat sinoc opet TD treci za redom. Iskreno nisam ocekivao ovakve LAL, mislio sam da ce tu biti dosta vise poraza na pocetku sezone.
Sto se Kuzme tice on ce se traziti sig jos par tekmi al proradice i on. Zna li se kad se Rondo vraca?
LBJ je jos mlad da koristi load managment tek mu je 35

Brat sinoc opet TD treci za redom. Iskreno nisam ocekivao ovakve LAL, mislio sam da ce tu biti dosta vise poraza na pocetku sezone.
Sto se Kuzme tice on ce se traziti sig jos par tekmi al proradice i on. Zna li se kad se Rondo vraca?
Jbt kakva kradza ce biti ovaj D12, za veteran platu pruzati sto on pruza, nevjerovatno
Rondo vec trenira na kontak, valja bi se trebao vratiti u roku par utakmica...

Rondo vec trenira na kontak, valja bi se trebao vratiti u roku par utakmica...
Zato kad dodje PO bit ce spašavaj se ko moze.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Trae Young je
Ova Atalanta sa njim, Hunterom, Cam Reddishom je potencijal u budućnosti itekakav, ako ova dvojica ostvare 50% predviđenu karijeru

Ova Atalanta sa njim, Hunterom, Cam Reddishom je potencijal u budućnosti itekakav, ako ova dvojica ostvare 50% predviđenu karijeru
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Znači izuzetno loša igra Lakersa u 3/4 Sa ponekim bljeskovima u odbrani, katastrofa kontrola lopte pogotovo Kuzma
, Davis totalno bio izvan tekme, jedino je James vukao ali i snjim to je išlo na -19 razlike
i onda Dwite Howard maestralna odbrana i probudjeni Kuzma i moram pohvaliti još Cooka ...kasnije i Davis je uradio par finih poteza da ne možemo reći da je bio katastrofa.
Uglavnom i Chicago je sam sebe uništio sa slobodnim bacanjima i rotacijama , ovakava naša igra protiv prosječno ekipe završila bi porazom. Fali Bradly sa odbranom na bekovima.

Uglavnom i Chicago je sam sebe uništio sa slobodnim bacanjima i rotacijama , ovakava naša igra protiv prosječno ekipe završila bi porazom. Fali Bradly sa odbranom na bekovima.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.