Nikakva kradja bracon,on u drugim ekipama tipa Houston,Charlote,San Antonio ne bi k.urcu valjo.Ovo je jedna ozbiljna organizacija i on se ponasa u skladu s tim.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
23
ljudi sta je ba ovo LeGOAT dvije noci zaredom neke rekorde obara.Sad najstariji igrac sa 3 vezana tdb.26-11-9 omjer 6-1 odbrana strasna,skoro pa perfektna!!Kazu star covjek 

23
-
- Kontakt:
Moze mi neko ko poznaje dobro nba ligu reci nesto o vecerasnjoj tekmi hjuston golden stejt mislim da odigram na veliku svotu novca da golden nece izgubiti vise od 20 razlike ovde u svicarskoj je kvota 1.70 na taj tip znam da nema pola tima u golden stejta ali mislim da moze proci nekako sam siguran pa vas molim da mi malo pojasnite vase misljenje hvala
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja racunam da ce Dwight biti jos i bolji kako utakmice budu odmicale, jer nije igrao godinu dana i treba vremena da se vrati. Za sad, on izgleda sjajno fizicki, i pristup mu je vrh, samo da ostane zdrav.
A sta reci za LBJ, hajd igra u napadu, na to smo navikli, bolesna statistika...i na to manje vise. Ali odbrana zadnje 2 utakmice, nestvarno.
A sta reci za LBJ, hajd igra u napadu, na to smo navikli, bolesna statistika...i na to manje vise. Ali odbrana zadnje 2 utakmice, nestvarno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
1.mjesto u obje konferencije bas prirodni poredak
#Punoljetstvo
Al Sto Trae izvoza LMarcusa i drugove 

Ide uber PO mode za Bozic protiv tzv. najboljeg igraca ligeBuffonGigi je napisao/la: ↑06 nov 2019, 10:42Ja racunam da ce Dwight biti jos i bolji kako utakmice budu odmicale, jer nije igrao godinu dana i treba vremena da se vrati. Za sad, on izgleda sjajno fizicki, i pristup mu je vrh, samo da ostane zdrav.

U NBA ligi je sve moguceJaskoBasel32xx je napisao/la: ↑06 nov 2019, 09:28Moze mi neko ko poznaje dobro nba ligu reci nesto o vecerasnjoj tekmi hjuston golden stejt mislim da odigram na veliku svotu novca da golden nece izgubiti vise od 20 razlike ovde u svicarskoj je kvota 1.70 na taj tip znam da nema pola tima u golden stejta ali mislim da moze proci nekako sam siguran pa vas molim da mi malo pojasnite vase misljenje hvala

- BosniaBoston
- Kontakt:
Tankista modeEpidaurus je napisao/la: ↑06 nov 2019, 10:59Ide uber PO mode za Bozic protiv tzv. najboljeg igraca ligeBuffonGigi je napisao/la: ↑06 nov 2019, 10:42Ja racunam da ce Dwight biti jos i bolji kako utakmice budu odmicale, jer nije igrao godinu dana i treba vremena da se vrati. Za sad, on izgleda sjajno fizicki, i pristup mu je vrh, samo da ostane zdrav.
A sta reci za LBJ, hajd igra u napadu, na to smo navikli, bolesna statistika...i na to manje vise. Ali odbrana zadnje 2 utakmice, nestvarno.![]()

#Punoljetstvo
Ove sezone je opet kraljevski mode. 17 incoming 

Dok je igrao ko ubleha i bolio ga kli.nac za odbranu naravno da sam ga pljuvao. Kad igra ovako onda nema razloga da ga se pljuje.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest ako zaboravimo onaj prvi njegov stint sa tom organizacijom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne bi valjao u houstonu i charlottu,18-12 odnosno 17-12 postavljao u tim ekipama
#Punoljetstvo
- invincible1921
- Kontakt:
S obzirom na broj suteva za tri McGee ce biti itekako koristan sa svojim ofanzivnim skokom
=\_1921_/=
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ekipa ima potencijal da postavi neke rekorde u second chance poenima.invincible1921 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 13:02S obzirom na broj suteva za tri McGee ce biti itekako koristan sa svojim ofanzivnim skokom
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.