Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
Ronaldova 2016-17 sezona u LP je najveća individualna predstava jednog igrača u tom takmičenju. 10 golova u 3 Ko runde. To niko nikada neće uraditi. I to je činjenica.
Veceras uz Dinamo. Valjda ne upropaste sve dobro sto su do sad uradili.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ako Bog da upropastiće.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BosniaBoston
- Kontakt:
Komentatore s arene jesil to ti?I onda se zale da su drugi nacionalisti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma bez brige frende, nije to nacionalizam, nemam nis protiv nacionalizma dok ne prerasta u sovinizam, imperijalizam i td., to je jal. Obican jal i zavist! Obicno im Bog da na kraju ono sto zele drugimaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 nov 2019, 09:52Komentatore s arene jesil to ti?I onda se zale da su drugi nacionalisti
A sto se tice nas i tekme vecerasl, lako je rec valjda nece uprskat, ali to je ipak Liga Prvaka, sve opasni, vrhunski protivnici i nije to samo tako lako izac i ne "uprskat". Ali ovo je velika prilika i nema sumnje da je Bjelica pripremio ekipu za ono sto sljedi pa nek bolji pobjedi! Vidimo se s Maksa veceras.
Navijam fakat za Dinamo veceras, ali mislim da ce ipak zijaniti.
Koju je ulogu Ronaldo imao na tom EP?NadalRafa je napisao/la: ↑06 nov 2019, 00:38Mesko ne moze meda kako odose Xavi i Iniesta. Karna moja nema vise idi u dribling ima ko ledja cuvat. Sad Busquets i mrtvi De Jong cuvaju ledja![]()
Rona je za Meska Pele licno!! On barem jos uvijek piski po Atletiku het trikove daje, covjek uzeo Evropsko i Ligu Nacija s mrtvim Portugalom i velike tri prvenstvene titule u tri razlicite drzave i najjace lige.. Velik si Rona![]()

Dinamo večeras historijska tekma znači. S pobjedom su 90% u osmini jbt.
Svim srcem ću bit uz njih.

Svim srcem ću bit uz njih.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- invincible1921
- Kontakt:
JonSnow je napisao/la: ↑06 nov 2019, 02:04Ne bi se smjela puštat prednost koliko ja zanam. Teoretski ekipa koja napada može izgubit loptu, pukne kontra na njihov gol i igrač koji više ne smije biti na terenu zabije gol.TheChief je napisao/la: ↑05 nov 2019, 23:49Isto sam pitao i na EPL temi, ali i ovdje cu.
Da li se smije pustati prednost nakon starta za drugi zuti / crveni ?
Znam da na PESu bude automatski zaustavljena igra i da nema prednosti.
Ako se smije pustiti prednost onda je sve cisto, u protivnom ogromna greska.

=\_1921_/=
Samo tako naprijed, do kraja nema predaje
U Ligu prvaka da podignemo tenzije
da nam dodu gosti predugo si ih cekao
Dobro dosli u plavi pakao
U Ligu prvaka da podignemo tenzije
da nam dodu gosti predugo si ih cekao
Dobro dosli u plavi pakao
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A i Juninho.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
A dobro Juninho. Čovjek je rešetao sve živo, samo daj neka je lopta preko 30 metara, ovo ispod tanko

Nije Valdes bio toliko loš golman opet. Znao je spasiti nemoguće, ali znao je isto tako i primiti nemoguće. Vjerovatno mu je neko vrijeme idol bio Tomislav Piplica.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
na cemu je ovaj brat sa arene sto komentarise bayern 
prica o pressingu, '' to sto radi bayern protivnicima po izgubljenoj loopti se zove moć ''

prica o pressingu, '' to sto radi bayern protivnicima po izgubljenoj loopti se zove moć ''

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj Sarri je ja ne znam. Lik uvodi Costu i Dybalu sa klupe, a Higuain mu igra od pocetka 

Duh Allegrija i dalje hara Juventusom, mada nekako se ne bih iznenadio da dođu do pravog Sarriballa kada bude i najpotrebnije (u nokaut fazi LP) što opet nije nikakav garant za neki uspjeh u Ligi prvaka, jer i sa ovakvim 'Allegrijevskim' fudbalom oni opet osvajaju bodove, a nije ni da Allegri nije znao dolaziti do same završnice LP.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Costa kao na PES-u
PS: Sretno Dinamu večeras!

PS: Sretno Dinamu večeras!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Auuu Coste 

Izadje Ronaldo,prodisa Juve
Costa masina
Costa masina