Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pauk
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Pauk » 16 nov 2010, 12:23

Stoke laze da je Begovic povrijedjen i da ima problema sa zdravljem, oni nece da ga puste jer se boje da Begovic se moze pravo provrijediti na tekmi protiv Slovacke i onda bi Stoke imao veliki problem jer Sorensen jos uvjek ima problema sa ramenom.

Mislim da nije Begovic kriv za ovo, i mislim da mnogi na forumu pljuju po Hasagicu, momku koji je uvjek igrao srcem za repku i davao sve od sebe.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 12:23

Za_raju je napisao/la:
NoName je napisao/la:I nije mi jasno što sad ne zovne Burića.
Zato sto nema puno veze sa FK.Sarajevo i Sarajevom opcenito ;) 1000000000%
I zato što je rezerva 34-godišnjaku i što ispadaju iz lige, koja ima lošiji koeficijent od HNL-a. 1000000000000000000000000000000000%
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 nov 2010, 12:26

Za_raju je napisao/la:Ovo sa Begovicem je samo pokazatelj sta je Majmun,Susic uradio od nase svetinje i da je sad igracima zlo kada trebaju doci da igraju :(
Ma ne javljaj se ti vise molim te, svakim novim postom se sve vise i vise provaljujes...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 nov 2010, 12:44

Madafaka je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Ovo sa Begovicem je samo pokazatelj sta je Majmun,Susic uradio od nase svetinje i da je sad igracima zlo kada trebaju doci da igraju :(
Ma ne javljaj se ti vise molim te, svakim novim postom se sve vise i vise provaljujes...
Molim vas pitare da ne lajete kad nemate zuba da ujedete, gdje je god vas nos bio prisutan tu je dolazilo do raspada sistema i problema izazvanih minderaskom(tursko-poganom) politikom.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 16 nov 2010, 15:05

Za_raju je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
Molim vas pitare da ne lajete kad nemate zuba da ujedete, gdje je god vas nos bio prisutan tu je dolazilo do raspada sistema i problema izazvanih minderaskom(tursko-poganom) politikom.
papcicu usrani, jel dosla voda u selo, operi se malo
btw mama ti laje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 15:17

Definitivno ''shit'' of the week post.
Koji uopste nema veze sa realnoscu.Ovo je garant izvadjeno iz zone sumraka.
P.S da si naveo bilo kojeg drugog igraca,pa bi cak moglo da se i pomisli na to.Ali Begovic,pogotovo u ovom trenutku,kad je imao 100%sanse da stane na gol buahahaha.
Jos kad poce pricu o pitarima i strumpfovima veselju nema kraja :roll: Fazon je jos sto je sa tim bas golman Zelje i dobio sansu.Znaci,ama bas nikakve veze sa vezom u tvojim postovima.
P.S @za raju,de ti nama reci sta ti to koristis,vidi se da je ''jaka'',ma sta jaka ubija.
I da,zar se i Buric nije zalio na povredu i bas zbog toga nije stakao na golu u par zadnjih meceva.Ili da nam bude kao sa Kenom,nakon gola i greske da se uoci ta povreda.Naravno opet bi bilo po Papetu zasto ga je stavljao u ekipu...bla,bla,bla.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 nov 2010, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2010, 15:27

Ma daj Harise ne provaljivaj se, Begovic nevoli da ide naprijed u karijeri.
Pa nije lud da uzme sad slobodno mjesto golmana reprezentacije. :D
vidi se da je ''jaka'',ma sta jaka ubija.
:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 nov 2010, 15:33

O javio se gospodin invalidska kolica u svom 1000000000000000000000000 jubilarnom postu,Idi vidi koje je godisnje doba ako mozes preko praga preci :D

Pitarcici imate neoborivo pravo da sutite kada je sport u pitanju,gdje ste vi bili tu je i Sodoma i Gomora.

A i ovaj vas pulen od selektora unistio je svojom minderaskom politikom ono malo dike sto smo imali,naravno u pitarskom stilu ;)

A sad kviz:Koji to klub moze da zabrani nastup igracu za svoju reprezentaciju u zvanicnom FIFA/UEFA terminu?
A dobro se zna da svaki igrac ima to pitanje rijeseno u ugovoru koji je potpisao i klub i igrac...

CAO PODSTANARI NAPRAVITE SI STADION PA SE QRCITE... :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 15:35

:lol:Stadium delirium ili u prevodu ''Meha letiiiiiiiiii'' :D
P.S Inace ''rajane o nile'' ja se sav oznoji da ti u masala postu nadzemo bilo kakvu vezu o temi i Begovicu.
Ali izgleda da godra uzela danak.
Plus sto je i logika ti glupa.Kad i sam Skrtel skoro na indetican nacin ''ne moze doci''na tekmu.
Da se i njemu nije ogadilo na Waisa. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Re: Asmir Beg.ović

Post Postao/la Za_raju » 16 nov 2010, 15:48

harishp je napisao/la::lol:Stadium delirium ili u prevodu ''Meha letiiiiiiiiii'' :D
P.S Inace ''rajane o nile'' ja se sav oznoji da ti u masala postu nadzemo bilo kakvu vezu o temi i Begovicu.
Ali izgleda da godra uzela danak.
Oooooooooooooo superman-e imali tvoj zivot veze sa stvarnim svijetom????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma kviz ti je veza a ti bi trebao da pokusas odgovoriti ,ali samo me cinjenice zanimaju.
Te Vlasicke fazone zadrzi za svog najboljeg prijatelja ako ga i imas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 15:50

Supersonicni @za raju'' vec nadlijece Vlasic. :lol: Jaka,ali dobra..ha :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 16 nov 2010, 16:36

Željovac je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
NoName je napisao/la:I nije mi jasno što sad ne zovne Burića.
Zato sto nema puno veze sa FK.Sarajevo i Sarajevom opcenito ;) 1000000000%
I zato što je rezerva 34-godišnjaku i što ispadaju iz lige, koja ima lošiji koeficijent od HNL-a. 1000000000000000000000000000000000%

Ti fino Sehica za ruku i vodi kuci.Pretjerujes vec 5stranica o Sehicu kao da je Casiljas.
RIP SALE VILENJAK

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 16 nov 2010, 16:42

Za Skrtela su zamolili Slovake da ga postede ovog okupljanja, na sta su ovi pristali. A KO JE NAS ZAMOLIO ILI PITAO???
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2010, 16:45

szlaja je napisao/la:Za Skrtela su zamolili Slovake da ga postede ovog okupljanja, na sta su ovi pristali. A KO JE NAS ZAMOLIO ILI PITAO???
Ne smatraju nas dostojnima da nam se obrate :evil: ,ma da nam je savez normalan isla bi zvanicna zalba Uefi pa bi onda vidjeli.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 nov 2010, 17:41

Za_raju je napisao/la: A sad kviz:Koji to klub moze da zabrani nastup igracu za svoju reprezentaciju u zvanicnom FIFA/UEFA terminu?
A dobro se zna da svaki igrac ima to pitanje rijeseno u ugovoru koji je potpisao i klub i igrac...
Ja sam Ken a ti Barbie, i zivimo u svijetu iz snova... Cuj ti pitanja... Pa ne moze nijedan DIREKTNO zabraniti, ali ti moze fino reci neke stvari da ti se onda ucini taj put za Slovacku jako neisplativim... ;) Nemoj mi reci da si toliko naivan da mislis da klubovi nisu u stanju svoje igrace da "stede" prijateljskih utakmica, pogotovo Englezi koji su poznati po tome...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 nov 2010, 17:44

szlaja je napisao/la:Za Skrtela su zamolili Slovake da ga postede ovog okupljanja, na sta su ovi pristali. A KO JE NAS ZAMOLIO ILI PITAO???
pa sigurno se vec desio neki telefonski razgovor izmedju saveza/papeta i begovica u kojem je razjasnjena situacija. Malo strpljenja, pa cemo vidjeti koja je zvanicna vijest za njegov nedolazak
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 17:46

_dreamer_ je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: A sad kviz:Koji to klub moze da zabrani nastup igracu za svoju reprezentaciju u zvanicnom FIFA/UEFA terminu?
Ja sam Ken a ti Barbie, i zivimo u svijetu iz snova... Cuj ti pitanja... Pa ne moze nijedan DIREKTNO zabraniti, ali ti moze fino reci neke stvari da ti se onda ucini taj put za Slovacku jako neisplativim... ;) Nemoj mi reci da si toliko naivan da mislis da klubovi nisu u stanju svoje igrace da "stede" prijateljskih utakmica, pogotovo Englezi koji su poznati po tome...
E zato iz predostroznosti ni Mravcu nebi preporucio da ide preko La Mansa.A kamoli ovima sa vecom cifrom i vrijednosti.Preko ''vode'' ni za majku. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 nov 2010, 18:13

steta sto Safetu nema ko zabranit da dodje :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 16 nov 2010, 18:24

"Nemanja Supić se živ izgubio, a spašavao nas je protiv Turske...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 18:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:steta sto Safetu nema ko zabranit da dodje :D
Pa eto zabrani mu ti,ti si moderator :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 nov 2010, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, izdzezveubrazil i 34 gosta.