FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Mojim Bavarcima sve najbolje u nastupajucem blagdanu.
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Svim vjernicima bavarsko-muslimnaske vjeroispovjesti Bajram Šerif Mubarek Olsun
- bayern4ever
- Kontakt:
Pridruzujem se cestitkama 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
BSMO svim bavarcima i nasem Bilalu, Hamitu i svima koji ga slave.
- King Kenny
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Mojim Bavarcima sve najbolje u nastupajucem blagdanu.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim navijacima Bayerna kao i drugim tifozima ostalih klubova..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- VfL Bochum
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim navijacima Bayerna kao i drugim tifozima ostalih klubova..
"Wir sind Bochum – Wir sind VfL!"
"Man schießt nur, wenn man weiß das man trifft"
"Man schießt nur, wenn man weiß das man trifft"
- moustapha
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Mojim Bavarcima sve najbolje u nastupajucem blagdanu.
#divovi
Bajram Serif Mubare Olsun i od mene , svim bavarcima muslimanske vjere
Spekulise se da Bayern na ljeto zeli dovesti Bendnera
... po meni nije on pravo rijesenje , samo nerviranje , sta taj zna fuliti ... 
Spekulise se da Bayern na ljeto zeli dovesti Bendnera
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma kakav Bendtner, nema od toga nista.
Pusti Beckenbauera i njegove suplje price. Uostalom on skoro pa i vise nema nikakve veze sa Bayernom.
Zna se ko je predsjednik.
Pusti Beckenbauera i njegove suplje price. Uostalom on skoro pa i vise nema nikakve veze sa Bayernom.
Zna se ko je predsjednik.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Imamo mi boljih igraca od njega i u omladinskom pogonu, a da ne spominjem ove velicine iz prvog tima. Olic jeste tesko povrijedjen, ali on je i u invalidskim kolicima bolji od Bendtnera.
Gomeza se ne usudjujem ni staviti u istu recenicu s Dancem.
Ukratko, nama trebaju klase, a ovaj to sigurno nije...
Ukratko, nama trebaju klase, a ovaj to sigurno nije...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Sta je ovo poceli smo pojacavati i kupovati igrace za nas B tim,ima se moze se,moze ovaj Danac biti 12-ti igrac u B timu sigurno

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Bayo (u kombinovanom sastavu) odigrao danas test utakmicu protiv Unterhachinga. Strijelci za pobjedu (2:1) bili su Yilmaz i Knasmüller. Ribery kod oba gola asistent, pored njega van Gaal testirao Contenta i Breno-a.
Inače, na raznim portalima imate intervjue Bayernovih igrača (Ribery, Muller, Kroos) gdje različito gledaju na situaciju u kojoj se Bayern nalazi.
Ribery vjeruje da se Borussija može stići, dok Kaiser misli da se Dortmundu već može čestitati.
Naravno da ovom izjavom želi povećati ionako veliki pritisak na igrače Dortmunda.
ps: Hantraga, ne prizivaj Paju na našu temu.
Inače, na raznim portalima imate intervjue Bayernovih igrača (Ribery, Muller, Kroos) gdje različito gledaju na situaciju u kojoj se Bayern nalazi.
Ribery vjeruje da se Borussija može stići, dok Kaiser misli da se Dortmundu već može čestitati.
Naravno da ovom izjavom želi povećati ionako veliki pritisak na igrače Dortmunda.
ps: Hantraga, ne prizivaj Paju na našu temu.
Vom Jäger zum Gejagten
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Uh stvarno sam zaboravio na to. Nista, onda povlacim sve sto sam naveo u svom prethodnom postu i priznajem da je on najbolji napadac na svijetu (ako ne i sire).geronimo je napisao/la: ps: Hantraga, ne prizivaj Paju na našu temu.
Sve s ciljem nepojavljivanja Dominatora na ovoj temi.
BAYERN SERIF MUBAREK OLSUN!
Molite boga da vam ne doce onaj čakljo Bendtner, ako ond dodje i bude igrao, necete se boriti za titulu, nego za opstanak.
Molite boga da vam ne doce onaj čakljo Bendtner, ako ond dodje i bude igrao, necete se boriti za titulu, nego za opstanak.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la:BAYERN SERIF MUBAREK OLSUN!
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Amell, gdje si jaro?
Šinteru slabo ide, aaa
pa to ti opet daje za pravo da malo skokneš do Bayine teme.
Pazi nešto, ima jedna vijest koja povezuje oba kluba. Da ne bih puno pisao, poslat ću ti jednu sliku, pa ako skontaš javi mi, ima li šta od toga.

ps: Hantraga
Paja mi je jedan od omiljenih likova na forumu, ali nije moje da se ja svadim s njim, pa ako si ti spreman za kakvu diskusiju....ja ga dovedem.

Pazi nešto, ima jedna vijest koja povezuje oba kluba. Da ne bih puno pisao, poslat ću ti jednu sliku, pa ako skontaš javi mi, ima li šta od toga.

ps: Hantraga
Paja mi je jedan od omiljenih likova na forumu, ali nije moje da se ja svadim s njim, pa ako si ti spreman za kakvu diskusiju....ja ga dovedem.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Gero: nema ti te slike, ali mislim da znam o cemu se radi. Spominje li se kakva tridesetka?
Inace, pljuvac je dobio kaznu od cetiri utakmice ne igranja.
Inace, pljuvac je dobio kaznu od cetiri utakmice ne igranja.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Hvala ti k'o bratu, al' ne treba. Diskusije u kojim ce me uvjeravati da je Arsenal veci klub od Bayerna, da je Bendtner bolji od Gomeza, Sagna bolji od Lahma, mi ne trebaju.geronimo je napisao/la: ps: Hantraga
Paja mi je jedan od omiljenih likova na forumu, ali nije moje da se ja svadim s njim, pa ako si ti spreman za kakvu diskusiju....ja ga dovedem.![]()
Al' moram priznati da mi je zanimljivo citati njegove rasprave sa drugim forumasima, u kojim se oni nerviraju, a on kulira.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.