Moralo je doci. Cijelo poluvrijeme napadati, mora puci, bez obzira na greske, s konstantnom zeljom ici naprijed mora doci gol.
Ne bi nikada dosao da je tzv samoprozvani goat ostao na terenu. Smetalo.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Poluvrijeme provedeno na polovini protivnika se zove branjenje mozda? Naravno da nije bilo puno prilika, ali zelja je postojala od početka, drugo je što realizacija zamisli ne ide. Gol sam očekivao, ne mozes da ti se ne isplati ovakav pristup.
Pa i sa njim je isto bilo. Bio je bas blizu gola kod onog udarca. Nece ga gol, ali on ce zabit svoju kvotu 30+. Veci nam problem stvara ova 4-3-1-2, cak i sa Costom?! Alegri je pod pritiskom pobjegao od nje a moze se reci da je on nju doktorirao, kako sa Milanom tako i sa nama.
Da se nije Costi nadigo mogli smo jos dvije godine provest na njihovoj polovini nebi ga zabili ...jednostavno igra je za qurac ...sve kontam Max na klupi
Jbg, opet ponavljam, imam pravo strpljenja s ovim sto Sarri zeli. Ne slazem se s izborom igrača i ovom 4-3-1-2, apsolutno to nije rješenje, da odgovorim Migu, pogotovo ne Costa medju sumu igrača, samo 4-3-3 i definisati početnu vezu. Ali s idejom fudbala se slažem, mozda po vama kruzimo i kruzimo, ali on kontrolise stvari na terenu i ne prepusta ih rivalu. A konkretizacija mora doci.jelle je napisao/la: ↑06 nov 2019, 20:54Da se nije Costi nadigo mogli smo jos dvije godine provest na njihovoj polovini nebi ga zabili ...jednostavno igra je za qurac ...sve kontam Max na klupi
Sarri, nemoj se za'ebavati svega ti.DOUGLAS COSTA A SKY: "Uno dei gol più importanti. Il trequartista? Devo riabituarmi..."
Zelja koju sam spomenuo.SARRI A SKY: "Non una delle migliori prestazioni. Ho visto grande carattere: la squadra voleva vincere a tutti i costi"
6. Utakmica u nizu gdje smo blijedi i nedoreceni.
Zamisli Costu i Sona ili Sancha. I dovesti malca iz Salzburga u centar napada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.