NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Ako je njegova ekipa koja ga plaća u redu s tim da on ne igra, šta se vi bunite?
Let's talk about SIX baby!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne kuzis poentu. Ako je u interesu tima, a samim tim i njihovih sponzora, da on bude potpuno spreman i naspanovan mjesec dana koji obuhvata PO, ne razumijem zasto bi bilo ko imao problem s tim. Dakle, ako iniciras na to, da ce njima nesto specijalno past gledanost ili nesto, ja ne pusim tu pricu, jer igraju u dvoranama koje bi bez beda napunili i sa rezervnim timovima.Lillard je napisao/la: ↑07 nov 2019, 00:06Pitao bi te ja da si ESPN ili TNTAshburtonG je napisao/la: ↑07 nov 2019, 00:02Realno koga boli qurac, da li covjek uopce i igra RS, ako ce igrat na nivou kako je igrao prosli PO. Ne kontam zasto je to bitno uopce? Covjek zeli osvojit sto vise prstenja, nikad nije spominjao nikakve statistike. Ako je fransiza sigurna da ce doci do povoljne pozicije i sa tim cestim odsustvima,ne vidim problem, cak bi bilo i preporucljivo da svaka fransiza odmara najbolje igrace, pa da eksplodiraju kad je najbitnije.
Radi svoj posao, plaćen si dobro, igraš, ne kopaš.
Prilicno sam siguran, da i ESPN i TNT zele vidjet situacije poput PO prosle godine, ili vracanje CLE prije par godina protiv GSWa, a ne Kawhia kako igra b2b tekme, i time direktno potencijalno iskljucuje mogucnost takvih dogadjaja.
Navijam za Lakerse, i volio bih fakat da covjek odigra 80 tekmi, da se potrosi, pa da ne mogne meda protiv odbrane u PO, ali srecom po Clipe i samog Kawhia, ne slusaju sigurno zelje navijaca i forumasa sa ss.ba foruma, nego zdrav razum.
I opet ponavljam, sve dok ekipa nema nikakav problem s tim, cak sam prilicno siguran da i oni zele da on odmara i da ga imaju potpuno nabrijanog za kraj sezone, ja isto nemam nista protiv toga. Da se on sad izvlaci, dok mu je tim u borbi za 7. ili 8.mjesto, i samim tim dovodi u pitanje uspjeh fransize, onda bi bila druga prica.
- Donnie Darko
- Kontakt:
kawhi se ne pita kako će vlasnici i urednici TNT-a i ESPN-a porodicu prehranit
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bullsi ponovo odličan početak na obije strane parketa .. ne sumnjam da će do 4 perioda trener učiniti sve da se to promjeni 
30-12 trenutno

30-12 trenutno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
zidari wb
, posto cigla majstore 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kakva dva zakucavanja lavina 360 zakucavanje je ono koje je. Top ali ni Ivo drugo iz tranzicije na dodavanje iza leđa Younga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Eh sad će biti veselo Porter de izgleda povrijedio nije počeo drugo poluvrijeme a bio je hot 5/6 sutao 13p a ne treba spominjati njegovu odbranu tako da ovih 22p prednosti 65:43 moguće je i da se istopi navikli smo na to
.. sto je najgore Porter je većinu utakmice čuvao i Younga koji je do sada skupio čitavih 5p
Edit:
Eh sad je gotovo
sa 22p spalo je za minutu na 14p prednosti a Carter koji ti je ponajbolji u idbrani pravi glup faul koji ga izvidi napolje jer ima 4 licne i uz to smo Primili 4p u tom napadu.. polahko ali sigurno se raspadamo posebno u odbrni će to sad da bude problem bez Portera i Cartera neko vrijeme

Edit:
Eh sad je gotovo

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vala ako useremo 28p prednosti u ovom 4 periodu treba nas ugasit
.. inače dobra igra kao i sinoc prva tri perioda atraktivna brz protok lopte i odbrana je sve bolja i bolja kako koja utakmica .. biće ovi Bullsi dobri do godine ako ne ove ma da mislim da će biti sve bolji i bolji kako koja utkamica odmiče ..
Slijedece godine treba ganjati Davisa a veoma je moguće da se vrsti kući u chicago ne zbog toga sto se juče nešto to spominjalo nego jer kako sam informisan preko lika koji je pivezan sa situacijom Davis je rekao čovjeku koji mu se brinuo za karijeru kroz dijetinstvo i koji mu je jako važan u životu , da on uopšte nije dao nikakvu sigurnost da će potpisati za Lakerse .. on je ustvari veoma zainteresovan da se vrati kući u Chicago ako chicago budu bullsi spremni na to .. vjerujem da jesu čim nisu potpisivali nikog Više od godinu dana .. Davis je veoma realna opcija ma koliko god to nekome izgledalo necjerovatno. Ali Davis ima takvu želju .. vjerujem da će njemu biti važno i to da Bullsi imaju na okupu tu mladu perspektivnu ekipu i prostor da se još neko pridruži ..bilo bi zanimljivo odbrana pod košem Davis i Carter

Slijedece godine treba ganjati Davisa a veoma je moguće da se vrsti kući u chicago ne zbog toga sto se juče nešto to spominjalo nego jer kako sam informisan preko lika koji je pivezan sa situacijom Davis je rekao čovjeku koji mu se brinuo za karijeru kroz dijetinstvo i koji mu je jako važan u životu , da on uopšte nije dao nikakvu sigurnost da će potpisati za Lakerse .. on je ustvari veoma zainteresovan da se vrati kući u Chicago ako chicago budu bullsi spremni na to .. vjerujem da jesu čim nisu potpisivali nikog Više od godinu dana .. Davis je veoma realna opcija ma koliko god to nekome izgledalo necjerovatno. Ali Davis ima takvu želju .. vjerujem da će njemu biti važno i to da Bullsi imaju na okupu tu mladu perspektivnu ekipu i prostor da se još neko pridruži ..bilo bi zanimljivo odbrana pod košem Davis i Carter

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sta se sa Simmonsom desilo vidim samo 10min je igrao?
O čemu se ovdje priča, da igrač u svom prajmu ne može bit 100% u PO ako igra 82 utakmice hahaha
Pa ne vjerujem.
E sad zamisli da svaka zvijezda u ligi radi šta Kawhi radi. Mislite da bi NBA dopustila to i da bi bilo dobro za ligu? I ovako ih liga istražuje i treba.
Pa ne vjerujem.
E sad zamisli da svaka zvijezda u ligi radi šta Kawhi radi. Mislite da bi NBA dopustila to i da bi bilo dobro za ligu? I ovako ih liga istražuje i treba.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako ima probleme sa koljenima sto nam bas nisu poznati, ondah absolutno nemoze biti spreman. A sad dali je to samo izgovor koji je on dao clipama, to je druga stvar. Jedno je istina, kawhi je vrlo preracunljiv igrac, odlucio se da sjedi prvu utakmicu u b2b i tako dobije dan vise u komadu za odmor, umjesto da je igro veceras i sutra sjedio. Ako je do zdravlja ga razumijem, ako je do njega, ondah su to vrlo ciganski potezi, koje si jedan igrac njegovog statusa nebi smio priustiti.Lillard je napisao/la: ↑07 nov 2019, 07:33O čemu se ovdje priča, da igrač u svom prajmu ne može bit 100% u PO ako igra 82 utakmice hahaha
Pa ne vjerujem.
I jos WOJ kaze da ce to raditi konstantno dok je kawhi u clipama, da ga probaju sacuvati za sto vise sezona da budu kontenderi. Tako vazi i za PG-ja i PB-ja.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Idalje ne kontam zašto bi ikom trebalo smetat, ako ne smeta Clippersima?
Let's talk about SIX baby!
Da, stvarno je nevjerovatno da postoje igraci koji imaju hronicne probleme sa povredama i koje zahtjevaju poseban rezim igranja i treniranja kako bi izbjegli neke teze ozlijede i dugotrajne pauze.Lillard je napisao/la: ↑07 nov 2019, 07:33O čemu se ovdje priča, da igrač u svom prajmu ne može bit 100% u PO ako igra 82 utakmice hahaha
Pa ne vjerujem.
Pa neka ga istrazuje ta liga, sta ta liga hoce? Hoce li dobar play off sa spremnim Kawhijem ili hoce da isti igra neke glupe b2b tekme regularne sezone kojih svaka budala ionako zna da ima i previse?
Ne znam jesam li jedini ali kada vidim ko sve pise o ovim Kawhijevim pauzama (uglavnom fanovi Jamesa) i ko se najvise buni zbog toga nekako sticem dojam da bi isti rado voljeli da vide da Kawhi igra svaku tekmu pa se po mogucnosti teze ozlijedi kako bi se James i Davis sa Lakersima prosetali do titule jer jasno se vidi ko im je najveca opasnost i koga se najvise boje sad kada vise nema mocnog GSWa.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj sto bi volio da kawhi odigra 30 tekmi pa im u PO da neki gentleman’s sweep,crknite puknite
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sezona jeste duga 82 tekme, rijetko koji igrač odigra sve tekme. Mora se kalkulisati i svašta nešto ali opet tu ispaštaju navijači koji plačaju karte da vide najbolje od najboljih i na kraju oni odmaraju eto ne mogu. Mislim da je prošle sezone neki lik platio 10k dolara da gleda janisa i đejmsa iz prvog reda, sat prije tekme oba out REST.
Treba nba nesto poduzet, produzit eventualno regularnu sezonu da bi bio što manji broj b2b tekmi. A **** ga na kraju dobijaju milione da igraju košarke, ja radim za 700
svaki mi je dan b2b. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
oko čega se ljudi pale ne mogu da vjerujem
nije fer prema gledaocima, prema tnt-u i espn-u

nije fer prema gledaocima, prema tnt-u i espn-u

Clippe za sada odsustvo Kawhia placaju porazima,ako oni nemaju problema s tim zasto bi iko imao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.