Vrijeme je da udaracka ekipa sa sjevera posjeti konobara.
Čitaj pravila.
Izvinjenje.
mohikanac12 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 09:26Čitaj pravila.
Jalijash je napisao/la: ↑06 nov 2019, 23:13SCENA U SUDNICI:
- HIVice, zašto si prodao utakmicu nk skretnica?
- Trebale mi pare.
- A kad si dobio pare za prodaju, zasto si opet prodavao utakmice?
- Trebalo mi jos para da kupim asimi nepoderive cizmice.
- Pa dobro, kad si kupio te nepoderive cizmice zasto si i dalje prodavao utakmice skretnice?
- Yebiga, navika...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jalijash je napisao/la: ↑06 nov 2019, 23:13SCENA U SUDNICI:
- HIVice, zašto si prodao utakmicu nk skretnica?
- Trebale mi pare.
- A kad si dobio pare za prodaju, zasto si opet prodavao utakmice?
- Trebalo mi jos para da kupim asimi nepoderive cizmice.
- Pa dobro, kad si kupio te nepoderive cizmice zasto si i dalje prodavao utakmice skretnice?
- Yebiga, navika...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi citamo godinama sta vi pisete. Da ti osvjezim pamcenje.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:08@mohikanac12 samo pokazujes svoju slabost,cim te ljudi ubiju argumentima pocnes psovati,to je cista nemoc jer nisi u stanju argumentima i cinjenicama pobjediti drugu stranu.
I zaista je mucno citati kakve gluposti o jadovanu pises,koji uhljup moras biti da bi spominjao covjeka koji je napravio genocid nad narodom kojem pripadas,takvi kao ti nisu nista bolji od onih sto su nas sa okolnih brda ubijali
Kao sto rekoh,covjek ne zna nista drugo nego psovati,ja to necu uraditi jer bih se tad spustio na nivo na kojem si ti, a to je nize da ne moze biti,a dobro si to gore napisao sve je tacno i istina je sve to su cinjenice,samo se ja licno ne slazem sa tim boldiranim,ne bih volio Niko da se slagira niti da gori grbavica niti bilo koji drugi dio nase drzave,koju nazalost moramo djeliti sa takvim poput tebe koji velicaju krvnike naseg naroda ,a eto vidis tu je razlika izmedju nas i vas,mi ne svojatamo i ne ponosimo se jadovanom,a dok vi velicate i legende su vam Ivica Osim koji je osudjeni kriminalac (to Niko izmislio nije) i kako mu vi tepate Oda tenkista VRSmohikanac12 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:29Mi citamo godinama sta vi pisete. Da ti osvjezim pamcenje.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:08@mohikanac12 samo pokazujes svoju slabost,cim te ljudi ubiju argumentima pocnes psovati,to je cista nemoc jer nisi u stanju argumentima i cinjenicama pobjediti drugu stranu.
I zaista je mucno citati kakve gluposti o jadovanu pises,koji uhljup moras biti da bi spominjao covjeka koji je napravio genocid nad narodom kojem pripadas,takvi kao ti nisu nista bolji od onih sto su nas sa okolnih brda ubijali
- Ivica je kriminalac.
- Porodica Osim su kriminalci.
- Sve lose u BiH fudbalu je krivica porodice Osim.
- FK Zeljeznicar je kriminalna organizacija.
- Šlagirani.
- Da hoce umrijet Krivousti.
- Oda je tenkista i ratni zlocinac.
- Kako je lijepo gorila Šugavica u ratu.
- Opet ce gorit Golubarnik.
- Manijaci su Šiptari.
- Manijaci su Ubice.
Ovo je samo vrh ledenog brijega i daleko od argumentovane zayebancije.
Zato mrš u piqku materinu i ti i tvoja prica da ja nisam bolji od ovih što su vam bili psiholozi u klubu. Evo ti jedan argument avlijaneru vijetnamski.
Psiholog FK Sarajevo, ratni zlocinac Radovan Karadzic!
Ovo sto je boldirano je tacno, nzm sto te istina boli ?mohikanac12 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:29Mi citamo godinama sta vi pisete. Da ti osvjezim pamcenje.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:08@mohikanac12 samo pokazujes svoju slabost,cim te ljudi ubiju argumentima pocnes psovati,to je cista nemoc jer nisi u stanju argumentima i cinjenicama pobjediti drugu stranu.
- Ivica je kriminalac.
- Šlagirani.
- Manijaci su Šiptari.
- Manijaci su Ubice.
Zato mrš u piqku materinu i ti i tvoja prica da ja nisam bolji od ovih što su vam bili psiholozi u klubu. Evo ti jedan argument avlijaneru vijetnamski.
Sjeverjecudo je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:44Kao sto rekoh,covjek ne zna nista drugo nego psovati,ja to necu uraditi jer bih se tad spustio na nivo na kojem si ti, a to je nize da ne moze biti,a dobro si to gore napisao sve je tacno i istina je sve to su cinjenice,samo se ja licno ne slazem sa tim boldiranim,ne bih volio Niko da se slagira niti da gori grbavica niti bilo koji drugi dio nase drzave,koju nazalost moramo djeliti sa takvim poput tebe koji velicaju krvnike naseg naroda ,a eto vidis tu je razlika izmedju nas i vas,mi ne svojatamo i ne ponosimo se jadovanom,a dok vi velicate i legende su vam Ivica Osim koji je osudjeni kriminalac (to Niko izmislio nije) i kako mu vi tepate Oda tenkista VRSmohikanac12 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:29Mi citamo godinama sta vi pisete. Da ti osvjezim pamcenje.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:08@mohikanac12 samo pokazujes svoju slabost,cim te ljudi ubiju argumentima pocnes psovati,to je cista nemoc jer nisi u stanju argumentima i cinjenicama pobjediti drugu stranu.
- Ivica je kriminalac.
- Šlagirani.
- Manijaci su Šiptari.
- Manijaci su Ubice.
Kad lik na prcanje za Osimovce odgovara sa radovanom znas da je maloumnik.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, delko, jurisicduska, leo1946, MaroonBjelave, mma_hz, rishovski, Vanja8 i 42 gosta.