Otiso u pic.ku materinu, eto đe otiso

Otiso u pic.ku materinu, eto đe otiso
Svi osim Civica su spremni za igru. Steta zbog suspenzije stadiona. Ocekuju se nova 3 boda na kontu Veleza, nista manje od togaUstanikSBII je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:21U kakvom stanju dolazite na Pecaru? Što se očekuje od tekem?
UstanikSBII je napisao/la: ↑07 nov 2019, 11:21U kakvom stanju dolazite na Pecaru? Što se očekuje od tekem?
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 nov 2019, 11:07
Drug da nisi fulio temu, nas je trener Dudic![]()
Ma Ibro ce uvijek biti relevantan Velezu najprije. Rekoh dio je vase porodice pa je mjesto za taj komentar ovdje.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 nov 2019, 11:07
Mokroguz je napisao/la: ↑19 nov 2019, 20:44Ma Ibro ce uvijek biti relevantan Velezu najprije. Rekoh dio je vase porodice pa je mjesto za taj komentar ovdje.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 nov 2019, 11:07
![]()
Ma znam, salim se samoMokroguz je napisao/la: ↑19 nov 2019, 20:44Ma Ibro ce uvijek biti relevantan Velezu najprije. Rekoh dio je vase porodice pa je mjesto za taj komentar ovdje.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 nov 2019, 11:07
![]()
Kao da je bitno ko ga vi gotivite!?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑20 nov 2019, 00:00Ma znam, salim se samoMokroguz je napisao/la: ↑19 nov 2019, 20:44Ma Ibro ce uvijek biti relevantan Velezu najprije. Rekoh dio je vase porodice pa je mjesto za taj komentar ovdje.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 nov 2019, 11:07
![]()
a inace mislim da si jedini navijac Olimpika kojeg raja gotivi, jer da nisi ne bih se ni salio
![]()
Čega si ti bedem? Lukavičkih ublehaša!?Zoom088 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 10:03Pa on i jeste jedini navijac Olimpika ovdje. Realan lik, normala. Da njega nema ne bismo imali nikakve tacne i provjerene informacije sto se Olimpika tice jer sve ostalo sto se objavi je cisto trolovanje i podrska lopovluku i necasnim radnjama, kao i prijetnje fizickim napadima, blokiranjem magistralnih saobracajnica, prevoja, tunela...
Mokroguz je forumski bedem Otoke![]()
Sta se ti javljas policajac? Ko je tebi kriv sto te niko ziv ne gotivi i sto se svi sprdaju na tvoj racunMancini je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:54Kao da je bitno ko ga vi gotivite!?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑20 nov 2019, 00:00Ma znam, salim se samoa inace mislim da si jedini navijac Olimpika kojeg raja gotivi, jer da nisi ne bih se ni salio
![]()
Kao da ste vi neki ljudi pa je nekom bitno vaše mišljenje!?
![]()
Kakvo je stanje sa Bradinom ovih dana? Moze li se proci?Mancini je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:57Čega si ti bedem? Lukavičkih ublehaša!?Zoom088 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 10:03Pa on i jeste jedini navijac Olimpika ovdje. Realan lik, normala. Da njega nema ne bismo imali nikakve tacne i provjerene informacije sto se Olimpika tice jer sve ostalo sto se objavi je cisto trolovanje i podrska lopovluku i necasnim radnjama, kao i prijetnje fizickim napadima, blokiranjem magistralnih saobracajnica, prevoja, tunela...
Mokroguz je forumski bedem Otoke![]()
Jeste našli igrača?UstanikSBII je napisao/la: ↑19 nov 2019, 17:15Ima li netko od vas tko bi redovno igra ss.ba ligu? Tim Zadnja klupa?
Bazinga12345 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 15:49Jeste našli igrača?UstanikSBII je napisao/la: ↑19 nov 2019, 17:15Ima li netko od vas tko bi redovno igra ss.ba ligu? Tim Zadnja klupa?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska i 35 gostiju.