Uzmes joj novog 4g chineza
Svakako je mobitelima zivotni vijek godinu-2 plafon zbog softwarea, a ako ga sjebe boli te....nije glavobolja....samo da instagram i viber pice...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uzmes joj novog 4g chineza
A šta se to isplati uzeti sad za ispod 300KM, a da je kvaliteta G6?
Pin je bitan.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 nov 2019, 10:10Samsung J5 2017 ima fabricki AMOLED display, a na alibabi i ebayu prodaju LCD , moze li se taj ugradit umjesto fabrickog ?![]()
Za njega je realna cijena, a za Mi 9T Pro su ga bas pretjerali
Meni pise 147-...,sto je opet super ponuda i bez carine je za bihanonimni je napisao/la: ↑07 nov 2019, 13:51https://s.click.aliexpress.com/e/EQkTaAmk
Je li realno da ce Note 8 biti 93$ u ponedjeljak, kao sto pise na linku iznad?Dijelim ovo s vama jer mi bas nerealno djeluje, ako ce biti fkt 93$ ovo je ponuda godine
![]()
Ako je po njihovom vremenu onda je to 11.11. U 10:00 po nasemanonimni je napisao/la: ↑07 nov 2019, 13:59Pise 147,99 , ali vidi drugu sliku, na njoj pise da ako se ovaj neki kod ukuca ide cijena jos dole, djeluje mi nerealno da bi bilo istinito pa zato i pitamKako je krenulo bicu budan u 1 ujutru i pokusati naruciti po ovoj cijeni, 99% ce ili pasti stranica ili nece biti dostupan uopste al ko ga yebe
![]()
11.11. = global shopping festivalanonimni je napisao/la: ↑07 nov 2019, 13:51https://s.click.aliexpress.com/e/EQkTaAmk
Je li realno da ce Note 8 biti 93$ u ponedjeljak, kao sto pise na linku iznad?Dijelim ovo s vama jer mi bas nerealno djeluje, ako ce biti fkt 93$ ovo je ponuda godine
![]()
Ije to tolika razlika pogotovo jer sad je ekran=veličina mobitela, prije su imao ivice, gore sve, dole isto, u tvom slucaju samo 2 centa veci i pola centa siri, sto nije nikakva velika promjena
Hah, upravo isti drzim i baratam jednom rukomQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑07 nov 2019, 20:25drugciji su omjeri
ja isprobavao a70 koji je 6.7 inchi i koristio ga jednom rukom bez vecih problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.