PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
kuc,kuc
ko je?
posljednji CAS!!!
buahahahahahaha
ko je?
posljednji CAS!!!
buahahahahahaha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pitari su srbi i njihov prEdsednik je radovan karadžić.
BOG VAM POMOGO JUNACI.
BOG VAM POMOGO JUNACI.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Dan bez svijetla, zora bez pijetla
noc bez zvijezda, ptica bez gnijezda
nit' se neba plave nit' mirisu trave
sta to tamo rade nase lude glave
Sve sto zelim reci da
kucnuo je posljednji CAS
Viza, kriza, duldung ofental
Berlin, Bec, malme vupertal
gore, dolje, svuda pusto polje
da li smo zasluzili da nam bude bolje
Sve sto zelim reci
da kucnuo je posljednji CAS
ne bude li Bosne
tada nece biti ni nas
Mi smo samo krvava mrlja
na bijelosvjetskom TV-ekranu
oni koji treba u tisini da nestanu
sta njima znace nasi zivoti
sto to oni znaju o ljepoti
nek zauvijek u blatu lazi ostanu
Jednom kad sve ovo bude juce
kad zora svane, a svanuce
nemoj da ti bol grudi steze
sto nisi bio tu kad je bilo najteze
Daj mi dan u kom si sretan
daj mi…
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sad od opcine do opcine da se dobro sagnete da vam i to plate 
Il mozda da kamatar pozajmicom otplati

Il mozda da kamatar pozajmicom otplati

- Kockoglavi
- Kontakt:
Da li ce komsija biti suspendovan ako ne plati na vrijeme?
100.000 vode dužni bili samo

voli ih sistem jbg, svašta im daju

Bilo je nemoguće odbranit u tom momentu jer ste bili puno bolje naoružani.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Mohakinac mi se odvezao prekjuče, na Kovačićima mi pobjegao. Ko je vidio gdje luta i laje nek mi javi. Dobit' će nagradu. Nisam ga vakcinisao ove godine, ako ujede nahebali ste.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
a sve pod palicom Ivice iz Beograda

-
- Kontakt:
Yebote,ulazim na forum iz dosade da vidim sta pisu debili,kad vidim radovana Sarajliju
, kazu da je odovic bio tenkist (vjerojatno JNA),dobro ovo drugo sam znao da je zeljo zlocinacka organizacija na celu sa tatom i sinom kriminalcima... Idem kupit kokice

Na prvo mjesto stani i ostani!
Ma znam brate, furam ove što se lože. S Odom sam kafe pio, znam da je regularan (bio u Novom Sadu cijeli rat), a da mu je brat harao po Ilijašu, i da nisu u dobrim odnosima.Kockoglavi je napisao/la: ↑07 nov 2019, 15:33Oda je bio regularan u ratu pouzdano znam, ali brat mu je bio tenkista
Al ovi se upale pa zayebajem malo.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ustaljenaprocedura
- Kontakt:
Ma šta je njima 100.000, toliko kamatar mjesečno naplati...
Bez glavnice...
Bez glavnice...
- tikatakaboys
- Kontakt:
Čitajući zadnjih dvaestak stranica, izgleda da vas je taj brat slabo lupo, kako je trebo!Kockoglavi je napisao/la: ↑07 nov 2019, 15:33Oda je bio regularan u ratu pouzdano znam, ali brat mu je bio tenkista

Slađe je se osvetiti nego posvetiti!

mohikanac12 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 12:01
Ne mozes sjediti na dvije stolice, biti fini komsija i onda nas yebati u mozak sa tim pricama o legendi Želje i BiH fudbala.
A ako nisi znao. Afera Planinic, golman glavni svjedok tri godine bio u FK Sarajevo pa presao u Želju. U tim utakmicama za koje je pricao da su namjestene isti taj bivsi Vas igrac primio vise od deset golova od kojih bar za pet svjedoci kazu da je mogao braniti. Jedini on amnestiran, jer je "svjedok". Nikada vise nigdje nije branio. Novinar kojem je golman "prisao" da mu se ispovijedi, kucni prijatelj sa bivsim vam clanom uprave i direktorom tadasnjeg Oslobodjenja. Obicna slina koja je kasnije knjigu mrtvog covjeka potpisala kao svoju. Pocasni predsjednik FK Sarajevo u tom trenutku Osman Maglajlic, rodjak osnivaca kluba i cuvenog udbasa Sefika Maglajlica. Cijela prica oko Osima i Mise se zasnivala na tome da su se sastali sa nekim iz Željine uprave na tramvajskom stajalistu. Neko iz Željine uprave u Splitu dao znak Ivici i Misi i od tada pocinju igrati "lose", pa pogadjaju stative i jedan i drugi. Valjda takvi majstori bili.
Udba vedrila i oblacila u tim vremenima, Udba vam klub vodila.
A posle tog Ivica i Miso, Legende BiH fudbala. Reprezentativci, treneri, selektori, klase.
I dodjes Ti da mi kazes "kriminalci"?
Znas sta je fakt? Bumbari su fakt!
[img]https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/ ... at=108&_nc_
Psiholog FK Sarajevo, ratni zlocinac Radovan Karadzic!

Znaci ipak je bio dvoglavi zmaj u pitanju..
Znaci bivsi golman Sarajeva je natjerao dvojicu nesretnika na tanak led ?

U komunizmu nije bilo amnestiranih i nije bilo nagodbe ko danas.. Nego deri po redu, za primjer..
Istina da su obojica kasnije napravili dobre karijere, naucili su valjda da im lopovluk ne treba u zivotu.. Ivica je dogurao i do svjetske klase i ako te nesto tjesi to, svi grijesimo, sve je to ljudski i sve su to lekcije za zivot.. niko od toga ne moze pobjec..
Imas kompletne novine iz tog vremena... mani se bajkica...
PS rekoh vam ja da ce vas Tobe ubit iskustvom...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- MocMahale444
Najjaci smo
Lopovi smo, prevaranti, mutivode ali neMeRete nam nista.

Lopovi smo, prevaranti, mutivode ali neMeRete nam nista.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
nastavite nas kopirati i planirajte idalje da budete ko mi za 5-10 godinaMocMahale444 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 17:10Najjaci smo![]()
Lopovi smo, prevaranti, mutivode ali neMeRete nam nista.![]()

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ASD, AVNOJ, Balorda, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, BungaBum, club21, denimen99, Direktorcic, Grk1234, Guest1945, Hajdeee, Hrammm1921, jurisicduska, laznokrilo, MikiPirs, MokraKifla, PeppermintSA, Pitaristok, r3m1, ristagrad, Rodman, WeekendOffender i 190 gostiju.