PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Samo Franjo Jelic dolazi u obzir. Dokazao se ranije i zasto da idu konkurenciji 

Cuva Bog Zelju svog!
Ti ces bit kmecavac cest 1946
Kako ih dekretom oformise samo kmece
Mi smo napravili klub ali nemamo igrace
Ostavite nas u ligi mi smo divevi
Hocemo djaba stadion
Hocemo Frano da nam sudi sve utakmice

Kako ih dekretom oformise samo kmece

Mi smo napravili klub ali nemamo igrace

Ostavite nas u ligi mi smo divevi

Hocemo djaba stadion

Hocemo Frano da nam sudi sve utakmice

Cuva Bog Zelju svog!
Zasto traze od Saveza da izuzme ovog sudiju, zar ne treba na Grbavicu da posalju upit, jer po njima sve ovo Zeljo diktira i namjesta. 

Mjau !
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ovde niko nije normalan nije normalan 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Trazite da vam Kuipers sudi....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
izuzetno oštar momak 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nerealan je zahtjev za izuzece Mujica - koji je jedini sudija sa podrucja TK. Tuzla dva premijerligasa i nema ni jednog sudije a stalno nam sude vasih 20-tak sudija iz Sarajeva i kada bi Sloboda i TC trazili izuzece pitam se kakva bi bila reakcija.
čovjek u sukobu interesa
vi ako imate razloga slobodno tražite
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SoulEclipsee
- Kontakt:
U nas su plate kvartalno, igrace nam izbacuju iz stanova, nemamo svoj stadion...SoulEclipsee je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:19Ljudi kulturno namjestaju bez problema a prebacuje se na ZeljuZna se kako se fukcionise kod nas ko ima para ima i sudije
![]()
Vi dobili novi 63 kredit u zadnje dvije godine, imate Grbavicu,dijelite plate unaprijed, placate Boju 60 000 eurica, imate trenera sa najvecom platom i potraživanjima...
E ko sad ima para...Mislim za sudije...

Zato ste i pobjegli kod nas
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
tuzla1983 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:22Evo ovo koko pola sudija sudi iz Sarajeva sta mislis jel to normalno. Malo treba pogledat stvari iz drugog ugla. Kako to da nema ni jedan sudija iz Tuzle npr.

nećemo ni spominjat što nam vlasnik izvlači pare iz kluba tj. obojica vlasnikaVanja8 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:23U nas su plate kvartalno, igrace nam izbacuju iz stanova, nemamo svoj stadion...SoulEclipsee je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:19Ljudi kulturno namjestaju bez problema a prebacuje se na ZeljuZna se kako se fukcionise kod nas ko ima para ima i sudije
![]()
Vi dobili novi 63 kredit u zadnje dvije godine, imate Grbavicu,dijelite plate unaprijed, placate Boju 60 000 eurica, imate trenera sa najvecom platom i potraživanjima...
E ko sad ima para...Mislim za sudije...![]()
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Eh da je tako druze bili bi ubjedljivo prvi.Evo realno govorim bez zezancije imate odlicnu ekipu,sacuvali igrace ,ne igrate lose i igrali ste Evropu dobili lovuVanja8 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:23U nas su plate kvartalno, igrace nam izbacuju iz stanova, nemamo svoj stadion...SoulEclipsee je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:19Ljudi kulturno namjestaju bez problema a prebacuje se na ZeljuZna se kako se fukcionise kod nas ko ima para ima i sudije
![]()
E ko sad ima para...Mislim za sudije...![]()

Sto su se komšije uzbudile ovoliko? Mora da im ne pase sto trazimo izuzece, mamicu li vam yebem 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.