zar Asimu

zar Asimu
Jel igrate za vikend?
pa i nisu moglipaulus je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:33Meljovci uprava vam je glupa ko opanak e jesu idioti 100000 u BiH mozes dovest najboljeg igraca koji izbije sa donje ljestvice znaci transfer da je , a da ne pricam koga se sve moze privuc ko je slobodan kad imas startnu cifru da ga zakllopis po god **** plate za nase uslove. Ako su znali da rizikuju tu cifru morali su to malo bolje pripremit jer ja znam dva slicna slucaja gdje je Cas presudio u korist kluba. Zali boze nesposobnjakovica ovih u fudbalu na sve strane
Ljudi poceli psovati na temi ko zadnje seljacine a adminstratori zakali skroz zato i neki psuju ovde i prave se debili.kolezeljovac je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:33Sad sam otisao par postova nazad na ovoj temi, i imam sta procitati...
Po ko zna koji put ovo pisem, YEBEM LI VAM NAJMILIJE SVIMA!!! SVIMA KOJI PISU ONA SRANJA SA KARADŽIĆEM, ODOVIĆEM, I SL....
Da si ne znam ko, ne zanima me navijacka pripadnost, prekinite grob vam yebem.... Onakva "zayebancija" je bolesna, ima ovdje sigurno ljudi koji su izgubili clanove porodica i prijatelja u ratovima, ne mojte yebem mu mater vise...
E hajmo nastaviti sad![]()
zašta dokaz?
Gospodar aludira se na AmawaDenchi je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:37pa i nisu moglipaulus je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:33Meljovci uprava vam je glupa ko opanak e jesu idioti 100000 u BiH mozes dovest najboljeg igraca koji izbije sa donje ljestvice znaci transfer da je , a da ne pricam koga se sve moze privuc ko je slobodan kad imas startnu cifru da ga zakllopis po god **** plate za nase uslove. Ako su znali da rizikuju tu cifru morali su to malo bolje pripremit jer ja znam dva slicna slucaja gdje je Cas presudio u korist kluba. Zali boze nesposobnjakovica ovih u fudbalu na sve strane![]()
vidiš pošto gospodar tuži klub za malo jače od po miliona, on ne da da zaposle dobrog advokata nego to odrađuje jedna mala plava što im je i sjebala licencu sa Šiljkom, tako da nisu imali šanse ni tu a ni protiv gospodara na sudu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921 i 14 gostiju.