PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Kad te sljam etiketira to je odlicno.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Zar ne rece ovaj svrakindolac da su nasli nesto u Tarcinu ?
Spominjao je neke "paklene" planove.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako mozes to rec za komplet BiH-a vjerovatno si ti taj sljam.. eto skontaj sam, necu ti ja nista govorit..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Sta, opet neka kamata bi mogla biti?
- svrakino1921
- Kontakt:
Mescini da si ti, al ako kazes da nisi ja se izvinjavam.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 20:29Nisam ja nista rekao u vezi tih paklenih planova
S nekim si me zamjenio

Mada si mi ti najsumnjiviji.

Znas kako ti je kod njih...
Napravi im NS stadion,oni im yebu majku ko fole, a onda nakon dvije godine kažu, to smo mi napravili niko banke nije uložio
Politicke partije ih finansiraju, ali oni kažu mi to od karata zaradimo, mi smo radnicki klub...
U Trnovu opstina pravi sportski centar,Amaw se prislonio i poslije ce biti mi uložili lovu i napravili trening kamp...Forto potpisao...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 07 nov 2019, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Prihvatam izvinjenje
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad bi ovi iz CAS-a prihvatili kao kompenzaciju da im damo koji poslovni prostor tacno bi nam digli cijenu rentanja poslovnih prostora
To bi bio extra menaderski potez
Nemoj ba tako, kompletnu pauzu su se zestoko borili protiv saveza... jest da su ovi funkcioneri bili na odmoru al to njih nije sprijecilo ni jedan momenat.. glasno su protestvovali u svim medijima.. pa nek vide i cuju navijace, je*o plaze i turisticka mjesta..Vanja8 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 20:32Znas kako ti je kod njih...
Napravi im NS stadion,oni im yebu majku ko fole, a onda nakon dvije godine kažu, to smo mi napravili niko banke nije uložio
Politicke partije ih finansiraju, ali oni kažu mi to od karata zaradimo, mi smo radnicki klub...
U Trnovu opstina pravi sportski centar,Amaw se prislonio i poslije ce biti mi uložili lovu i napravili trening kamp...Forto potpisao...![]()
istina 15-ak dana prije pocetka svatili su da su mozda stvarno oni pogrijesili i fino su se izmirili..
dogovorili su se da im savez obezbijedi sve moguce uslove za njihovo normalno funkcionisanje.. sudije, slobodni termini, ciscenje kartona, slijepi i retardirani komentatori.. pun komfor u zamjenu za "ukradenu" Evropu..
Evo i vlada se izgleda ukljucila, u punom sastavu, pa da se to popravi i da seljo bude sampion.. nema igre i zaje*ancije sa njima.. ozbiljni su.

Ma ja...svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 20:41Kad bi ovi iz CAS-a prihvatili kao kompenzaciju da im damo koji poslovni prostor tacno bi nam digli cijenu rentanja poslovnih prostora
Haj ga sad ti Halile malo zalilaj.

- svrakino1921
- Kontakt:
Zeljovci poslije dospjele fakture od 100kKM u fazonu "E vidite da smo poslali zalbu CAS-u"
ABd ima da gostujemosvrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 20:27Ooohooo
Kako je dijasporac
Iskesirali ste sve
Svaka cast
Respect
Al prenesi vasem investitoru da na proljece opet dolazite na Grbavicu
![]()
Pa da bude opet 1-2
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Zavisi od drugostepene komisijeredbull93 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 20:59ABd ima da gostujemosvrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 20:27Ooohooo
Kako je dijasporac
Iskesirali ste sve
Svaka cast
Respect
Al prenesi vasem investitoru da na proljece opet dolazite na Grbavicu
![]()
Pa da bude opet 1-2

Petari kao one nezadovoljne kurave. Prime 8 od Atalante, 5 od Zelje... i opet se kurce

znao sam!
da nas nisu napravili budalama da ne pošalju žalbu na našu grešku
nego su pametno poslali i sad moramo platit bezze 100milja
jupiiiii!!!!!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To je vas problem, nas yebu samo ove prvostepene
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordotim, gh0stHZ, Hrammm1921, MElloo, NazorUso, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Proximic, Vanja8, Venom i 55 gostiju.