Pa to je sada već izvjesno. Ako je suditi po prethodnih par sezona konkurencija u BuLi teško može izvući cijelu sezonu na najvišem nivou pa tako haman ko god sjedi na klupi, makar se on zvao i Niko, osvaja ligu a vrlo vjerovatno i kup. Ne vidim šta bi se tu moglo promijeniti sa ovim v.d. trenerom koji je vjerovatno više podoban negoli adekvatan. A ako se u LP šta uspije tim bolje.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Iako je Uli prepustio odluku o treneru Rummenigeu i Hasanu opcija Tuchel ne dolazi u obzir, Uli ga ne begeniše i to s razlogom taj čovjek je precjenjen i svojom naravi ne bi pasao Bayernu znači otpada.Ten Hag bi odgovarao ali čisto sumnjam da će u pola sezone napustiti Ajax ne bi bilo fer.
Mourinho nije u kombinaciji novine pišu gluposti.
Guardiolu ne želim vidjeti u Bayernu ni pod razno.
Mourinho nije u kombinaciji novine pišu gluposti.
Guardiolu ne želim vidjeti u Bayernu ni pod razno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Od Guardiole i Heynckesa preko Kovača do Flicka.
Logika je da dobar orkestar može svirat i bez pravog dirigenta, dovoljno je samo da najstariji violinist tomica da znak.
Potez je vrlo rizičan. Prvo, upitno je kako će se Flick snaći do kraja sezone, posebno kad prođe ovaj početni period homogenizacije. A drugo, obično se zna desiti da onaj kojeg se toliko čeka i nije baš neka velika sreća.
U svakom slučaju bundes će nakon dugo vremena konačno postati interesantan. Ja ne bih isključio mogućnost da prije kraja sezone kod vas ipak ne dođe neki vatrogasac a la Magonja.
Logika je da dobar orkestar može svirat i bez pravog dirigenta, dovoljno je samo da najstariji violinist tomica da znak.
Potez je vrlo rizičan. Prvo, upitno je kako će se Flick snaći do kraja sezone, posebno kad prođe ovaj početni period homogenizacije. A drugo, obično se zna desiti da onaj kojeg se toliko čeka i nije baš neka velika sreća.
U svakom slučaju bundes će nakon dugo vremena konačno postati interesantan. Ja ne bih isključio mogućnost da prije kraja sezone kod vas ipak ne dođe neki vatrogasac a la Magonja.
-
schickeria
- Kontakt:
Ovo je kod nas u svakom pogledu tranzicijska sezona u kojoj je cilj pripremiti klub na godine koje slijede.ledar je napisao/la: ↑08 nov 2019, 11:52Od Guardiole i Heynckesa preko Kovača do Flicka.![]()
![]()
Odlazi Honess a neduo nakon toga i rummenigge,dolaze hainer i kahn sto ce sigurno donijeti velike promjene.Upitno je da li ostaje salihamiđić kao i pitanje trenera za duži period, ovisno o tome će se odlučiti i kakav profil igre zelimo u buducnosti.Hoce li to biti tradiocionalno okomiti nogomet sa naglaskom na vrhunske krilne igrace,cvrstu obranu ili će prevladati teznja da budemo posjed masina
Pitanje je i hoćemo li ici na ucvrscivanje na njemackom trzistu ili cemo nastaviti raditi na tome da budemo globalni brend u rangu barcelone ,reala ,uniteda na čemu se poprilično napredovalo u posljednjem periodu.
Ovisno o tome ce biti povezano da li ćemo se odluciti da nastavimo s politikom kupovine najboljih Njemačkih igrača tipa havertz ,werner,sane....ili ćemo se baciti na sumanutu utrku za top zvijezde kao neymar,mbappe,coutinho ....
Dojma sam da imamo sasvim dovoljno kvalitete da budemo prvaci Njemacke kao i da igramo ozbiljnu ulogu u ligi prvaka(cetvrtfinale pa na dalje,lp ovisi o milijun stvari).Ekipa je sasvim dobro odgovorila na Flicka ,djeluju raspolozenije i zeljnije .Sad jeli to trenutačni efekt pokazat ce vrijeme.Flick nije preiskusan ali nije ni poletarac ,u najboljim je godinama,dugo je radio u elfu s lowom a i poznaje bayernov identitet to jest posjeduje tzv "bayern gen"
Naravno da nije lako sada uzeti i top trenera jer taj se mora snaći u istom trenutku ,donijeti rezultat a da nije prethodno selektirao ekipu niti je pripremao pogotovo ako ne poznaje Bundesligu.Tu može doci do neuspjeha a zna se da je trener koji prvi nastrada u takvoj situaciji
Dajte bolan kakav Flick, frajer nije vodio ni pjetlice u zivotu. Nije ni priblizno isto biti pomocnik i glavni odgovorni. Treba neko da se uci na Bayernu opet.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Guardiola prije Barce nije vodio ništa u životu
Vodio B ekipu i uveo ih u visi rang prvu godinu odmah. Oni su riskirali s njim, ja necu da gledam fakin Flicka kako se uci na Bayernu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Flick bio asistent Lowu na putu za uzimanje Svjetskog Prvenstva, ne vidim razliku?
De uozbilji se
Može on biti i bez iskustva ako ima talenta i strasti za fudbalom, kao što ga recimo ima Nagelsman ili Pep. Pep je u tinejdžerskim danima bio zaintresiran za fudbalsku teoriju, rastao je uz Krojfa, koji i sam spominje koliko je on bio predan i strastven za fudbalom. Ono što je bitno kod tog "talentiran" je u kojem pravcu ili filozofiji pripada taj talent - talent za strogoću i reaktivnu igru ne postoji, za to je dovoljno imati malo više hrabrosti, pameti i dosta iskustva (kojeg prate trofeji) - dok s druge strane, za proaktivne trenere i one sa posjed baziranom filozofijom, potrebno je malo više od toga, malo više predanosti i znanja jer uspjeh u toj vrsti igre zavisi od sitnjih detalja nego li kod ovih prvih. A kako sam razumio Bayern neće ove druge, već ove prve, tako da ne znam, i da bih šansu (Fliku) da pokaže šta zna, i ne bih, jer šteta je baciti finih 8 mjeseci rada. Opet, da je neki talent i genije čuli bi i prije za njega, radio bi samostalno u nekom klubu, možda ne ranga Bayerna ali nekom da.
Zadnja izmjena: sljivo, dana/u 08 nov 2019, 18:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Barcelona B > Njemačka reprezentacija
Da je leorey ovo napiso pa hajd, al ti mladi momče, iznenađuješ me, smanjeno vladanje na 4, nadam se da ćeš popraviti do kraja godine.
Bolje bit pomocnik nego uvesti kao glavni trener ekipu u visi rang?
Da ne kazem da Pepa i Flicka nemos porediti ni po cemu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Obavljaju razgovore sa klovnom Mourinhom. Pu debili 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Joj i vi se palite na svakakve vijesti..svaki dan nesto novo izmisle.
Logicno je da se pregovara sa puno imena, slobodnih imena, i sta sad?
Mou je premija ako dodje, njegov stil igre bi odgovarao Bayernu, jer igra sa 4 nazad koji su defanzivno jaki i bekovi puno trce, jedan pravi razbijac na sredini, jedan kreativac uz jednog koji igra prema naprijed. Krila mu igraju u oba pravca sto je odlicno, nisam to vidio jos od Juppa..i spic koji zabija prilike.
Sta ces vise pozeljeti?
Logicno je da se pregovara sa puno imena, slobodnih imena, i sta sad?
Mou je premija ako dodje, njegov stil igre bi odgovarao Bayernu, jer igra sa 4 nazad koji su defanzivno jaki i bekovi puno trce, jedan pravi razbijac na sredini, jedan kreativac uz jednog koji igra prema naprijed. Krila mu igraju u oba pravca sto je odlicno, nisam to vidio jos od Juppa..i spic koji zabija prilike.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nema nikakvih pregovora sa Mourinhom i on nije uopšte tema u Minhenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
lece mou bayernu ko kec na desetku, od prve sezone ne ocekujte mnogo, ali zato famozna druga sezona.....

pi.
Meni nema logike zašto bi se za Jozu zanimali. Nama treba neko ko će ovo preokrenuti i krenuti sa nečim novim, uz to prioritet da bude razvoj mlađih i talenata.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa de ko je slobodan sad i da hoce da bude tu samo pola godine? Nije niko lood..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- farinelli123
- Kontakt:
Nakon De Bruynea i Sanea, Pulišić je treća propuštena prilika. To je novi Riberi.
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.